Glazba
TEŠKA SITUACIJA

Glazbenici ostali bez prihoda, a ne dobivaju ništa od interneta

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Europski glazbenici upozorili su u petak kako su zbog pandemije preko noći ostali bez prihoda, a s obzirom da ne dobivaju ništa niti od streaming servisa koji posebno sada imaju… više »

NOVOSTI

Irena Žilić objavila novi EP "Small Hours"

objavljeno prije 6 mjeseci

Kantautorica Irena Žilić je nakon singlova "Tremors", "Defeats" i "EWO" i osvojene nezavisne novinarske nagrade Rock&Off publici predstavila i novi EP pod… više »

NAJAVE

Danas #Odsobedosobe pjeva Mia Dimšić

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Unison - Hrvatski glazbeni savez čiji su osnivači HDS - Hrvatsko društvo skladatelja, HGU - Hrvatska glazbena unija, HUIG - Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU - Hrvatska… više »

NAJAVE

#ostanidoma jer Dubioza Kolektiv najavljuje Quarantine Show

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Proteklih dana Hrvatska je u karanteni, ugroza prijeti sa svih strana; od Korona virusa pa do jučerašnjeg jakog potresa koji je zadesio glavni grad Hrvatske. S obzirom da članovi benda… više »

NAJAVE

Caribou 4.11. dolazi u zagrebački Boogaloo!

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

U trenutku kad je sudbina svih ljetnih festivala, pa tako i SuperUha, neizvjesna, jer je nemoguće procijeniti ni približnu duljinu trajanja aktualne pandemije, a shodno tome sve više… više »

FORA

Zavirite kroz zatvorena vrata Hrvatskog glazbenog zavoda

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Hrvatski glazbeni zavod je zatvorio svoja vrata. Koncerti su otkazani, promocije, predavanja, kongresi i svečane večere odgođeni, društveni orkestri ne dolaze na probe, knjižnica ne… više »

NAJAVE

Novi datumi koncerata She Loves Pablo i Mortal Kombat

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH o javnim okupljanjima, Dostava Zvuka odgađa koncerte She Loves Pablo i Mortal Kombat najavljene za ožujak. Uz optimizam oko razvoja… više »

ZVIJEZDE

Pogledajte koja je pjevačica željela upoznati Vesnu Pisarović

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

'Razlog mog povratka bila je publika', izjavila je Vesna Pisarović gostujući u emisiji 'Dalibor Petko Show'. Vesna je došla najaviti svoj koncert u Domu sportova, čiji je… više »

KORONA UDARA

Tvornica kulture odgađa sve događaje do 15. travnja

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Zagrebačka koncertna dvorana Tvornica kulture odgodila je održavanje svih događaja do 15. travnja. Sukladno uputama i mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite vrata Tvornice kulture… više »

DOSJETLJIVO

Kultura u doba koronavirusa: koncerti u socijalnim mrežama

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Kad muzičari kvarteta Dafne izlaze na pozornicu, u pravilu ih publika dočeka pljeskom. Ali kad su ovaj put izašli na pozornicu drevnog Teatra La Fenice, u najpoznatijoj opernoj kući… više »

ONLINE

Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala uživo na internetu

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

U skladu s preporukom Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zbog poduzetih mjera i preporuka ograničavanje organiziranih okupljanja zbog korona virusa, otkazana je zadnja večer… više »

NEMA OTKAZA?

Sea Star festival ide dalje prema planu

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Četvrti Sea Star Festival održat će se po planu i u skladu sa objavljenim programom 22. i 23. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris, priopćili su danas organizatori iz EXIT tima. U… više »

GODIŠNJICA

101 godina Zagrebačkog kvarteta

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Zagrebački kvartet najstariji je hrvatski komorni ansambl, ali ujedno i jedan od najdugovječnijih bendova u Hrvatskoj, koji ovih dana slave 101 godinu djelovanja rođendanskim koncertom u CZK… više »

NAJAVE

The Boomtown Rats odgođeni za 17. listopada

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Zagrebački koncert grupe The Boomtown Rats u dogovoru s njihovim managementom prebačen je na subotu, 17. listopada, dok lokacija ostaje ista - Tvornica kulture. S obzirom na akutalnu… više »

NAJAVE

DJ Shadow u Tvornici 1. lipnja

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

DJ Shadow, jedan od najznačajnijih aktera u povijesti hip hopa, dovodi svoju europsku turneju u Tvornicu kulture 1. lipnja. Shadow se u Zagreb vraća u sklopu velike svjetske turneje na kojoj… više »