Glazba
NAJAVE

Josipa Lisac uskoro u Puli

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Josipa Lisac nastupom u Malom rimskom kazalištu u Puli nastavlja s koncertnim aktivnostima. Za koncert koji će odsvirat u utorak 22. kolovoza u prodaji je posljednjih 10% kapaciteta, a… više »

NAJAVE

Gipsy Kings otkrili zašto se raduju hrvatskoj turneji

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

U sklopu turneje Renesance Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo krajem ljeta posjetit će i tri hrvatska grada - Vrsar, Opatiju i Split. Prvi koncert, u Vrsaru, održat će 27. kolovoza u sklopu… više »

FESTIVALI

Festival SHIP objavio cijeli lineup

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

52 Hertz Whale, badfocus, BEACHPEOLE, Ben T Kadar, Brvski, DJ Demian, Dunjaluk, Fikcio Monger, Gradske Bitange, Jan Niković, microslav, Neon… više »

NAJAVE

Danas počinje Sea Dance In Exile

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Svjetska glazbena elita sljedećih će dana stizati na otok Krk jer večeras počinje Sea Dance In Exile! Kako je ranije najavljeno, deveto izdanje Sea Dance festivala neće biti organizirano u… više »

NAJAVE

Alok - puno, puno više od glazbenog superstara

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Reći da je neko rođen da stvara glazbu ili mijenja svijet pomalo je kliše. Ali ako vaše ime na Sanskrtu znači svjetlost, roditelji su vam pioniri dance muzike u Brazilu,… više »

NAJAVE

Diamond klub u Malinskoj kao centar svijeta

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Krk, najveći otok hrvatske obale dosad najpoznatiji po izuzetno kvalitetnom obiteljskom i sportskom turizmu. No proteklih sezona Zlatni otok ubrzanim koracima se počeo razvijati u glazbenom… više »

NAJAVE

One Step Away uz Rumjackse ovaj četvrtak u Močvari

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Omiljeni hrvatski punk rockeri One Step Away (OSA) pridružit će se u četvrtak (17. kolovoza) The Rumjacksima na pozornici u Močvari! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 eura mogu se kupiti… više »

COOL

Dignite ruke za Fedde Le Granda

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Fedde Le Grand, velemajstor house muzike, "leteći Holandez", maestralni pionir koji je pomogao definirati žanr ili jednoglasno - EDM plemstvo - prizemljit će se nakratko 18. kolovoza u… više »

FESTIVALI

Defected Croatia zatvorio vrata

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Završilo je osmo izdanje jednog od najpopularnijih festivala koji je po svemu zaista poseban. Nešto više od 50 sati od posljednjeg izvedenog glazbenog hita emocije su i… više »

NAJAVE

Svjetske zvijezde donose megahitove na Krk

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Svjetska glazbena elita sletjet će na zlatni otok Krk i na Sea Dance in Exile donijeti megahitove, za najveći ljetni party kolovoza! Velika trojka - francuska globalna senzacija Willy… više »

COOL

LET 3 u Martinskoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

U samom srcu ljeta 10. kolovoza, Let 3 će nastupiti na ovoj posebnoj lokaciji smještenoj u parku prirode, u UNESCO-voj buffer zoni. Naša pozornica okružena… više »

NAJAVE

Denis Katanec u Tvornici

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Klinika Denisa Kataneca zakazala je veliku promociju svog drugog studijskog albuma ''Kao Zao Kor'' za četvrtak, 5. listopada 2023. godine u Tvornici kulture. Bend će se napokon popeti na… više »

FESTIVALI

Kosheen zapalio Cave Romane

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Zahvaljujući jedinstvenom spoju elektronike, hip-hopa i drum and bass-a, Kosheen obožavaju brojne generacije, a koncert u Cave Romane bio je proslava njihove karijere, ali i dokaz trajne… više »

FESTIVALI

Defected Croatia Tisno je mjesto na kojem trebate biti

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Jedan od najpopularnijih svjetskih festivala house glazbe Defected Croatia Tisno i Hrvatsku ovih su dana stavili u središte svjetske zabave kad je house glazba u pitanju. U The Garden… više »

FESTIVALI

Zatvoren je Ferragosto JAM 13

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Zatvoreno je posljednje izdanje Ferragosto JAM festivala na Orahovačkom jezeru pod nazivom Ferragosto JAM. Na dvije pozornice uz jezero posljednji Ferragosto JAM ugostio je prvu grupu… više »