Glazba
NAJAVE

Rocks&Stars Festival u divnom ambijentu

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Koncert je puno više od slušanja pjesama. Tamo osjećate glazbu i živite ju zajedno s umjetnicima na pozornici. A, koncert u Cave Romane kamenolomu je više od samog… više »

NAJAVE

Depeche Mode u nedjelju u Areni Zagreb

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Grupa Depeche Mode u sklopu velike svjetske turneje Memento Mori Tour kojom će podržati svoj 15. studijski album istoimenog naziva u nedjelju, 23. srpnja 2023. stiže u zagrebačku Arenu.… više »

FESTIVALI

20. S.A.R.S. festival

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Ovaj vikend nudimo vam savršen recept za spas od toplinskog udara, gužve na obali i grintanja - pravac Zagora i Sinj jer na predivnom sinjskom Hipodromu čeka vas jubilarni 20. S.A.R.S.… više »

NAJAVE

Metalni spektakl u Močvari

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Sve je spremno za koncert moldavske metal atrakcije Infected Rain predvođene karizmatičnom Lenom Scissorhands, a njima će se na pozornici ovu nedjelju (23.7.) u Močvari pridružiti zagrebački… više »

FESTIVALI

Cave Romane zove sve ljubitelje dobre glazbe

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Što je zajedničko Petru Graši, Prljavom kazalištu, grupi Silente, Liveplay bandu i legendarnoj Kosheen? Rocks & Stars Festival u Vinkuranskom Cave Romane. Velike… više »

SHIP

Festival SHIP pojačao lineup s 10 sjajnih imena

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Aze, Bad Daughter, Baptiste Lagrave, Chui, Daliborovo granje, Daykoda, Fran Vasilić, Nataleé, RotorMotor i Trokut najavljeni su… više »

SVIRKE

Mudri Brk Festival objavili raspored

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Masu dobar đir ove godine umjesto dva dana, publiku očekuje punih tjedan dana od 24. do 30. srpnja. Osim središnjeg glazbenog programa 28. i 29. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa,… više »

NAJAVE

The Rumjacks sredinom kolovoza u Močvari

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Nakon četiri godine legende keltskog punka The Rumjacks vraćaju se u Zagreb napraviti još jednu feštu za pamćenje. Vruće ljetne dane dodatno će zagrijati ova ekipa koja je… više »

FESTIVALI

Green River Fest 2023

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Koliko ste puta šetajući uz Savu poželjeli da Zagreb oživi svoju slavnu prošlost i vrijeme kupališta, druženja i ljubovanja pored rijeke? Baš poput mnogih… više »

20 GODINA SARSa

Glazbeni festival koji je oblikovao sinjsku scenu

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Članovi SKUP-a (Sinjski kulturni urbani pokret) kažu da su za veliki 20. rođendan pripremili posve dobar koncept - u petak se slušaju samo najbolji sinjski bendovi, a subota je… više »

WE MOVE MUSIC

Otvoreni novi natječaji za sufinanciranje izvođača

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

We Move Music Croatia sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje novih natječaja za sufinanciranje izvođača. Ovi natječaji pružaju izvanredne prilike za potporu i promociju glazbenih… više »

GLAZBA

Afrojack osvojio hvarski Carpe Diem

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Nakon ekskluzivnog noćnog provoda na Braču, Destination ULTRA neumorno je nastavila širiti svoj glazbeni i plesni duh pa je tako jučer najzabavnije ljetno glazbeno putovanje stiglo i… više »

FESTIVALI

Otvara se Rocks&Stars Festival

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Da bi koncert bio dobar, potrebno je pogoditi savršenu kombinaciju očaravajuće produkcije, zabavne atmosfere i kvalitetne izvedbe njegovih glavnih aktera, glazbenih zvijezda. A, da bi… više »

NAJAVE

Senidah krajem rujna otvara novu koncertnu sezonu u Boogaloou!

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Nakon što je na svom prvom nastupu u Boogaloou priredila spektakl za pamćenje, trap diva Senidah vraća se u ovaj klub još jednom raspametiti zagrebačku publiku od prve do zadnje… više »

NAJAVE

U prodaji posljednjih 300-tinjak ulaznica za Sigur Ros u Šibeniku

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Jedan od najvećih i najutjecajnijih post rock bendova svih vremena, Sigur Rós je započeo veliku europsku i američku turneju u sklopu koje dolaze u Hrvatsku. Turneja, koja kombinira… više »