Glazba
NAJAVE

Kosheen nastupa u Cave Romane 5. kolovoza

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Kombinacija različitih stilova, poput drum'n'bassa, dancea i popa, dovela je Kosheen do vrhova svjetskih top lista, ali i Cave Romane, gdje će ovogodišnji Rocks & Stars Festival… više »

NAJAVE

Ljeto u Zagrebu uz sjajne koncerte u Rougemarin Parku

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Nezaboravna druženja, prekrasni trenuci, pregršt street food delicija i sjajni koncerti, idealni su razlozi za bijeg u zelenu oazu Rougemarin Parka. Ovoga ljeta pripremljen je poseban… više »

NAJAVE

Glasna i dobra glazba za vikend u Vrbovcu

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Festival VUMfest 2023 u AKC „Garaže" (Vrbovec) 30.06. i 01.07. 2023. (petak i subota) Vrbovečka udruga mladih (VUM) Alternativni kulturni centar „Garaže". Celine 10, 10340 Vrbovec… više »

NAJAVE

Zimzelen u Močvari

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Nakon što je osvojio publiku i kritiku albumom "San na uzici", Zimizelen je sada najavio i koncertnu promociju tog izdanja. Koncert će održati 5. listopada ove… više »

NAJAVE

Foals i Svemirko sutra u Tvornici Kulture

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Foals, jedan od najboljih live bendova Velike Britanije i Svemirko, regionalna koncertna senzacija ovog petka, 23. lipnja 2023., nastupaju u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Koncert je dio… više »

NAJAVE

Liveplay nastupa 4. kolovoza u Cave Romane Vinkuran

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Nevjerojatni zvukovi i energija, show koji oduzima dah i pozornica kakvu nema gotovo nitko na svijetu, garancija su sjajnog provoda kojim Liveplay superiorno nosi titulu impresivnog Coldplay… više »

NAJAVE

Vintage Caravan vraća se u Zagreb

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Glazbu ove trojke iz Reykjavika opisuje se kao moderni prog classic rock s prizvukom popa. Već gotovo desetljeće turiraju po Europi, UK-u i Južnoj Americi, nastupaju na najvećim europskim… više »

NAJAVE

PAIN i Ensiferum stižu u Močvaru

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Nakon 14 godina u sklopu velike europske turneje "I AM" u Zagreb se vraćaju švedski industrial metalci PAIN! Njima će se na pozornici kao posebni gosti pridružiti finske folk metal… više »

NAJAVE

Prljavci u Cave Romane

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Jedanaest godina od posljednjeg studijskog albuma "Možda dogodine" i 40 godina od albuma "Korak od sna", dolazi novi materijal Prljavaca. Singl "Stare navike" već se pozicionirao u eterima… više »

NAJAVE

Morcheeba dolazi u Pulu na novu koncertnu lokaciju

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Prekrasan novi pulski koncertni prostor bit će sjajna lokacija za jedan od najpoznatijih svjetskih bendova i miljenika domaće publike. Malo rimsko kazalište ugostit će Skye i Rossa… više »

NAJAVE

Šest sati sjajnog rock&roll-a na Brundanju

objavljeno prije 11 mjeseci

Pripremite se za nezaboravno glazbeno iskustvo uz svirku četiri iznimne grupe u subotu, 17. lipnja 2023. u dvorištu Pivovare Medvedgrad, Huzjanova ulica 36 u Zagrebu. Očekujemo vas na… više »

NAJAVE

Joker Out rasprodali dvije Tvornice kulture i najavili prvi koncert u Rijeci

objavljeno prije 11 mjeseci

Najpopularniji slovenski bend rasprodao je dva dana Tvornice kulture, 10. i 11. studenog, i to 3000 ulaznica u svega par dana. Nakon što su ulaznice za prvi nastup planule u samo 5… više »

NAJAVE

Halestorm na samostalnom koncertu u Zagrebu

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Godinu dana nakon što su nastupili kao specijalni gosti grupe Alter Bridge i održali koncert za pamćenje u Domu sportova, Halestorm dolaze na samostalni nastup u Hrvatskoj. Povratak… više »

NAJAVE

Infected Rain stižu u Močvaru

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Nakon šest godina moldavski prvaci modernijeg metala Infected Rain vraćaju se u Močvaru u sklopu "Heyday" turneje. Kao posebni gosti prije njih nastupit će domaći momci Pale Origins!… više »

GLAZBA

Djigibaoo ima Sonju

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Sjećate se Sonje iz pjesme TBF-a? Mladi bend iz Splita napravio je svoju verziju priče, a kako zvuči "Sonja" u potpuno drugačijem, ljetnom ruhu provjerite u pjesmi benda Djigibaoo. ""Ne… više »