Glazba
ZG CLASSIC

Osam besplatnih koncerata na otvorenom

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Zagreb Classic 2023. počinje 21. lipnja koncertom "San ljetne noći" u organizaciji HRT-a, a završit će 1. srpnja svečanim koncertom u suradnji s Ministarstvom vanjskih i… više »

NAJAVE

Koncert Foalsa se seli u Tvornicu Kulture

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Nevjerojatno energični i plesni, s reputacijom jednog od najboljih live bendova Velike Britanije, Foals stižu na svoj prvi samostalni koncert u Hrvatskoj, 23. lipnja 2023., u zagrebačkoj… više »

NAJAVE

Joker Out na prvom velikom samostalnom koncertu u Hrvatskoj

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Nakon sjajnog nastupa na Sea Star Festivalu, kao i na zagrebačkoj Šalati na kojoj su nastupili prije dvojca Buč Kesidi, Joker Out je pokazao da imaju vjerojatno najjaču hrvatsku fan… više »

KONCERTI

Svi na Prljavce u Cave Romane

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Kada su kretali 1977. godine razmišljali su o imenu Zarazne bolesti no, srećom, odlučili su se za Prljavo kazalište. Bili su punkeri, klinci iz Dubrave, a danas su institucija… više »

NAJAVE

7. natjecanje hrvatske tradicijske vokalne glazbe

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

U subotu, 3. lipnja 2023. s početkom u 17 sati održat će se 7. natjecanje hrvatske tradicijske vokalne glazbe-Zagreb 2023. na kojem se mali vokalni ansambli, klape i… više »

NAJAVE

Gaerea stiže u Močvaru

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Zakrabuljeni portugalski blackeri Gaerea premijerno u sklopu THE UNDYING MIRAGE stižu u Hrvatsku! Kao posebni gosti uz njih će nastupiti nezgodni domaći crnometalni momci Bednja! Datum za… više »

NAJAVE

Avangardni majstori Swans stižu u zagrebački Kino SC

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Nakon sedam godina u Zagreb vraćaju se avangardni majstori Swans održati još jedan koncert za pamćenje! Mjesto ove izuzetne svečanosti je KINO SC, a datum je 8.11. (srijeda). Prije… više »

OSVRT

Buč Kesidijeva neviđena euforija na rasprodanoj Šalati

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Nakon famoznih pet koncerata 2021. u ALU Buč Kesidi su ponovo uspjeli napraviti nešto što nije niti jedan novi bend prije njih. Rasprodana je Šalata. Ovaj omiljeni… više »

NAJAVE

Still Corners početkom kolovoza u Močvari

objavljeno prije 1 godinu

Dream pop duo Still Corners vraća se u Zagreb obilježiti deset godina od izlaska sada već kultnog albuma „Strange Pleasures"! U rokovnike i pametne mobitele valja pribilježiti 3.… više »

NAJAVE

Valley of the Sun i Portman ovu srijedu u Močvari

objavljeno prije 1 godinu

Svi ljubitelji masnije rokerije trebali bi se ovu srijedu (17.5.) zaputiti na koncert američkih stonera Valley of the Sun koji premijerno nastupaju u Hrvatskoj! Prije njih će pozornicu… više »

NAJAVE

Amorphis i Solstafir stižu u Boogaloo

objavljeno prije 1 godinu

Nakon devet godina u sklopu europske "Halo" turneje u Zagreb se vraćaju finske metal legende Amorphis! Njima će se kao posebni gosti na pozornici pridružiti atmosferični post metalci s… više »

ATTACK

Počinje FAKI u Attacku i još svašta nešto

objavljeno prije 1 godinu

BIJESAN JURIŠ VAN KONTROLE: Deathchant, Rules, Vipera 18.5. // 20:30 - 00:30 // 7 EUR Deathchant (Los Angeles) Kvartet iz Los Angelesa specijaliziran za eklektičnu kombinaciju… više »

NAJAVE

Buč Kesidi rasprodali zagrebački stadion Šalata

objavljeno prije 1 godinu

Kad su u rujnu 2021. prodali pet koncerata u dvorištu ALU Buč Kesidi uspjeli su postići nešto što nije mnogim izvođačima prije njih. S novim pjesmama i novim albumom… više »

NAJAVE

Dina Jashari i Drugari nastupaju prije Elementala

objavljeno prije 1 godinu

Mlada, talentirana i magična, Makedonka Dina Jashari u osnovu svojih pjesama stavlja srce i vještinu, bilo da stvara pop, rock, soul ili jazz. Divnim harmonijama, emotivnim tekstovima… više »

NAJAVE

Silente u Cave Romane

objavljeno prije 1 godinu

Toliko se toga promijenilo u ovih 10 godina u Silenteu da skoro ništa nema isto, otkriva Tibor. Nova pjevačica, talentirana Lara Viktorija Ilić, s 13 je godina nastupala u showu… više »