Glazba
NAJAVE

Zvuci dnevne sobe u Pločniku

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19. U zatvorenim prostorima nema plesnog podija,… više »

JAZZ

Slavljeničko izdanje festivala Jazz.hr/jesen

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Festival Jazz.hr/jesen ove godine obilježava veliki, 30. rođendan, a u dvorani "Blagoje Bersa" na Muzičkoj akademiji u Zagrebu od 14. do 17. listopada publika će imati priliku… više »

NAJAVE

Koncert Glazbeni umjetnici Zagrebu

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

U ciklusu Hrvatskog društva glazbenih umjetnika „Glazbeni umjetnici Zagrebu" u četvrtak, 15. listopada 2020., u Hrvatskom glazbenom zavodu u 20 sati, nastupit će Zagrebački… više »

OFF-CIKLUS

Ivica i Marica u Minimini ciklusu Filharmonije

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Unatoč posljedicama potresa, ali i pandemiji, prvorazredna ekipa kreativaca predvođena redateljicom Petrom Radin mjesecima se, u teškim i neizvjesnim uvjetima, pripremala za najnoviji… više »

NAJAVE

Aleksej Igudesman & Hyung-ki Joo u Lisinskom

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Violinističko-pijanistički duo i majstori glazbene komedije Aleksej Igudesman i Hyung-ki Joo gostovat će 15. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s programom "And now… više »

NAJAVE

Let 3 i Porto Morto u dvorištu Medike

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

U režiji Dostave Zvuka po prvi put u dvorište Medike za vikend stižu riječke legende Let 3 (petak, 9. listopada) i zagrebački kreativci u usponu Porto Morto (subota, 10. listopada). S… više »

NAJAVE

Etno koncert u Močvari: Eikonoise

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Nedjelja 11.10., vrata 20:00, koncert 21:00 Lokacija: Močvarna terasaUpad u pretprodaji i na dan koncerta na blagajni kluba: 35 kn Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets Online prodaja… više »

NAJAVE

Akustična grunge večer ovaj petak u Saxu

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Uvijek rado viđeni gosti Saxa Citizen Dick spremaju ovaj petak, 9. listopada, petu po redu intimnu akustičnu grunge večer uz najveće hitove velikana poput Nirvane, Pearl Jama, Alice In… više »

NAJAVE

Koncert Gudačkog orkestra HGM-a u 'Lisinskom'

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Koncert Gudačkog orkestra HGM, održat će se u četvrtak, 8. listopada 2020., u 20 sati, u maloj dvorani 'Lisinski', u okviru ciklusa Mladi za mlade - Odjeci Grožnjana. Gudački orkestar HGM-a… više »

NAJAVE

Malady Lane u KSET-u 8. 10.

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Zagrebačka grupa Malady Lane u četvrtak, 8. listopada u klubu KSET promovira aktualni prvijenac „Nothing Is Too Far Anymore". Na čelu s beskrajno talentiranim Chrisom Ianom, jednim od… više »

NAJAVE

Nova hrvatska etno scena u Močvari: Prisoje + Martin Ladika

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Vrelo zvuka predstavlja:PRISOJE (Zagreb), MARTIN LADIKA (Zagreb) Četvrtak 8.10., vrata 20:00, koncert 21:00 Lokacija: Močvarna terasa Upad u pretprodaji i na dan koncerta na… više »

NAJAVE

Festival Jazz.hr/jesen slavi 30. rođendan

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Festival Jazz.hr/jesen ove godine obilježava veliki, 30. rođendan, a iz dvorane "Blagoje Bersa" na Muzičkoj akademiji u Zagrebu od 14. do 17. listopada publika će imati priliku… više »

NAJAVE

Proslava 80. rođendana Johna Lennona u HGZ-u

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječki The Beatles Revival Band, proslavit će 80. rođendan Johna Lennona koncertom u Hrvatskom glazbenom zavodu u petak, 9. listopada.… više »

GLAZBA

Opera HNK slavi 150. rođendan

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

"Najvažniji element svakoga ansambla su ljudi. Najvažniji je čovjek, a tek onda dolazi glazbenik. Doista sam ponosan na sve članove svojeg ansambla, ali jednako tako i na sve one nevidljive… više »

HGZ

Sedam fakina i jedna dama pjevaju o Zagrebu

objavljeno prije 25 dana i 1 sat

Vokalni ansambl Angeluš odlučio je posvetiti koncert zagrebačkim krovovima stradalima u potresu, a prihod od ulaznica darovati za obnovu krova prekrasne dvorane u kojoj će nastupiti. U… više »