Glazba
NAJAVE

Koncertualna večer Šercara & Meštrovića

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Da li je klavir udaraljka i kako zvuče auto flege, bačve i boce , saznajte uz virtuoznu izvedbu udaraljkaša Borne Šercara i pijaniste Mateja Meštrovića. U koncertualnoj… više »

ANTIPHONUS

Uz glazbu Arva Pärta i Zagrebačke soliste do duhovnih visina

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Sve popularniji vokalni Ansambl Antiphonus, koji pod umjetničkim vodstvom maestra Tomislava Fačinija i vlastitim originalnim interpretacijama evergrinima i remek-djelima klasične glazbe… više »

NAJAVE

Clowns sutra dolaze u Vintage Industrial Bar

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Dvije godine je prošlo otkako su prvi put zasvirali kod nas, na daskama Vintagea kao predgrupa hardcore legendama H2O, a sutra se vraćaju na isto mjesto da bi nas razbacali i… više »

CROWDFUNDING

Nula - 'Pobjedimo laž', počela je crowdfunding kampanja

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Od danas je aktivna nova web stranica kultnog šibenskog HC/punk benda Nula koja ujedno služi i… više »

NAJAVE

Pjesmom "Bijelo" Cubies najavljuju prvi studijski album

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Producentski duo Cubies novim singlom "Bijelo" najavljuje svoj prvi studijski album koji će svjetlo dana ugledati 6. studenog ove godine. Uz singl su objavili i spot, a… više »

COOL

Riječki rockeri napisali himnu svom gradu

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Riječki superband Ri-Val, sastavljen od najvažnijih predstavnika riječke rock-scene, okupio se nakon dvadesetak godina, uoči 2020. u kojoj će Rijeka postati Europska prijestolnica kulture,… više »

NAJAVE

Red Venture Tour - Tús Nua kreću na europsku turneju

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Uoči objave novog studijskog materijala, sjajne Tús Nua najavile su europsku turneju pod nazivom Red Venture Tour na koju kreću u studenom ove godine.  Turneju otvaraju… više »

NAJAVE

Neki Novi Klinci u subotu 2. studenog u klubu Sax

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Neki Novi Klinci jedini su Balašević tribute band iz Zagreba koji neprekinuto djeluje od 2007. godine i već skoro 13 godina svira pjesme najpopularnijeg kantautora s ovih prostora,… više »

NAJAVE

Mary May kreće na europski mini tour

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Nakon fantastičnog prošlotjednog nastupa u Vintage Industrial Baru Mary May u srijedu započinje četverodnevnu europsku turneju. Mary May - "Softest Tune" Mary May i band u sastavu Luka… više »

NOVOSTI

Pop punk bend Proleter objavio seriju live videa

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

Melodični miks punk rocka i pop punka zaštitni je znak zagrebačkog benda Proleter koji posljednjih nekoliko tjedana radi na novom materijalu. Prije nego dečki objave nove pjesme i… više »

SURADNJA

Igor Geržina snimio singl s Vandom Winter

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

U svom poznatom zaraznom ritmu, Igor Geržina kombinira ljubavne stihove u neopterećenoj pjesmi za koju, osim glazbe i stihova, potpisuje i aranžman. Atmosferu pjesme, koja govori o novom… više »

NAJAVE

Konstantin Kokourov – skladatelj koji pomiče granice

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

 „Bach i Beethoven mogu odlično zvučati i na gitari, a klasična glazba ima mnogo više dodirnih točaka s rockom nego što možete i zamisliti," vjeruje Konstantin… više »

NAJAVE

Twilight Halloween sa PureCure i Ghosti u Route 66

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih i najvećih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party i ove će se godine održati na sam dan „Noći vještica" tj Samhain,… više »

NAJAVE

Moonspell, Rotting Christ i Silver Dust u Močvari

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Portugalske gothic metal legende Moonspell su osnovani 1989. godine pod imenom Morbid God, a tri godine kasnije mijenjaju ime u Moonspell. 1994. objavljuju svoj prvi EP „Under the… više »

NAJAVE

Annihilator dolaze 10. studenog u Zagreb

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Kanadske thrash metal legende Annihilator svirat će u nedjelju, 10. studenog, u zagrebačkom Boogaloo Klubu u sklopu svoje turneje "A Tour For The Demented 2019", najavio je organizator… više »