Glazba
NAJAVE

Stereotip - stiže novo izdanje s najvećim i najaktualnijim line-upom dosad

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Nakon što je u proteklih šest izdanja "preplesao" neke od najatraktivnijih gradskih prostora i zagrebačkoj publici predstavio brojna poznata lica elektroničke glazbe,… više »

NAJAVE

Baroness u Vintage Industrial Baru 16. listopada

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Metal legende iz Savannaha, veliki Baroness, dolaze u zagrebački Vintage Industrial Bar 16. listopada u sklopu velike svjetske turneje na kojoj promoviraju posljednje studijsko izdanje… više »

NAJAVE

Kruder & Dorfmeister konačno u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Kruder & Dorfmeister u Laubu dolaze u pratnji tima vizualnih umjetnika lichterloh s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Zagrebu dio je europske… više »

NAJAVE

Tri dana komorne glazbe u čast Borisa Papandopula

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

U Tribunju, mjestu gdje je "hrvatski Mozart" Boris Papandopulo proveo 15 plodonosnih godina života i komponirao trećinu svojega glazbenog opusa, sedmi će se put od 6. do 9. kolovoza održati… više »

NAJAVE

Dubioza Kolektiv donosi isključivo hitove u Pulu

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Na deset dana do povratka u pulsku Arenu Dubioza Kolektiv otkrila je što će se naći na set listi koncerta koji je centralno glazbeno događanje ovog ljeta u Istri. Izuzetan interes… više »

NAJAVE

M.O.R.T. otvara koncertnu sezonu Vintage Industriala

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

U četvrtak 19. rujna, sinjske Majke, a očevi, !!M.O.R.T.!! vraćaju se koncertno otvoriti sezonu Vintage Industriala i pri tome poručuju: Utraćemo van ključ u grlo! Sve puno bjesova. Sitni,… više »

FESTIVALI

6. SuperUho Festival od petka do nedjelje u Primoštenu

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

U svom šestom izdanju SuperUho se prisjeća festivala koji je kroz deset godina postojanja uvelike promijenio percepciju jazz glazbe u Hrvatskoj, te drastično promijenio strukturu… više »

NAJAVE

Martinsku ovaj vikend okupira Nox festival

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Nadolazeći prvi vikend u kolovozu na rezerviran je za šibenski Nox Festival čije prvo ljetno izdanje okuplja čak 30 DJ-a s četiri kontinenta, a među izvođačima iz SAD-a,… više »

NAJAVE

Kawasaki 3P u Tvornici kulture 28. rujna

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Zagrebački Kawasaki 3P održat će u subotu, 28. rujna koncert u Tvornici kulture, a bit će to dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u… više »

NAJAVE

Irena Žilić nastupa prije Morcheebe 10. kolovoza u Dubrovniku

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, prošle godine je nastupila kao support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji, a ponovno će im se… više »

MTV polako gubi pozicije
NAGRADE

Obavljene nominacije za MTV Video Music Awards

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Taylor Swift i Ariana Grande ugrabile su najviše nominacija za nagradu MTV Video Music Awards (VMA), svaka po deset. Grande sa svojim uratkom "thank u, next", a  Swift s "You Need… više »

NAJAVE

The Chemical Brothers napokon stižu u Zagreb

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

 Zagreb se ovim koncertom iznova stavlja na kartu metropola koje dovode najveća imena svjetske glazbene scene! U sklopu velike 'No Geography' turneje, koncerata i nastupa na najvećim… više »

NAJAVE

Olafur Arnalds u Tvornici kulture 21. studenog

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Ólafur Arnalds, cijenjeni islandski producent i multi-instrumentalist, premijerno dolazi u Hrvatsku ove jeseni i to 21. studenog u zagrebačku Tvornicu kulture Vlasnik nekih od… više »

NAJAVE

Tri dana jazz spektakla u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Nakon sjajnog proljetnog izdanja i najave novih koncerata, Jazz.hr najavio je i ovogodišnje jesensko izdanje festivala! Jazz.hr/jesen održat će se od 17. do 19. listopada ove godine na… više »

FESTIVALI

RockLive 9 počinje za tri dana

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Društvene mreže ovih dana pune su odličnih fotografija s lokacije festivala, gdje već nekoliko dana traju pripreme za ovu trodnevnu manifestaciju. Uređuje se kamp, pripremaju… više »