Glazba
NAJAVE

Iron Maiden ponovno u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Glazbena institucija IRON MAIDEN, koja više od 44 godine osvaja sve kulture i generacije, najavljuje svoj povratak u Zagreb i Budimpeštu. Njihova turneja Legacy Of The Beast… više »

KONCERTI

3. Croatia International Choir Festival

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

U ponedjeljak, 26. listopada 2020., u Zagrebu, u maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga, održat će se koncert 3. Croatia International Choir Festivala koji će prikazati nastupe vrhunskih… više »

NAJAVE

Matija Dedić Jazz.hr Quintet u Zekaemu

objavljeno prije 3 mjeseca

Nakon slavljeničkog 30. festivala Jazz.hr/jesen koji se od 14. do 17. listopada održao u zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, Jazz.hr otvara novu koncertnu sezonu. U koprodukciji s… više »

NAJAVE

Twilight Halloween Phantasmagoria + pureCURE + plesni show

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih i največih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party se vrača u Boogaloo Club i održati će se i ove godine na sam dan „Noći… više »

PROSINAC

Paul McCartney izdaje novi album

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Album je snimljen u Sussexu na jugu Engleske, a kao i druga dva albuma sličnog imena, „McCartney" iz 1970. i „McCartney II" iz 1980., 78-godišnji glazbenik ga je napravio… više »

KONCERTI

Glazbeno putovanje Europom u Novom Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Centar za kulturu Novi Zagreb ponosno odolijeva izazovima vremena svojom pripremljenošću zbog čega bogati programi zasad teku nesmetano. Stoga smo sretni najaviti prvi ovosezonski… više »

NAJAVE

Nastavak koncertne sezone Hrvatskog baroknog ansambla

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Koncertom Concerto-Concertino! u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, Hrvatski barokni ansambl u nedjelju, 25. listopada, nastavlja 20. koncertnu sezonu...  U programu koncerta… više »

NAJAVE

Majstorski ciklus posvećen Beethovenu

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Sergej Krylov i Simfonijski orkestar HRT-a pod ravnanjem Enrica Dinda, 22. listopada u Maloj dvorani Doma sportova, obilježit će Beethovenovu 250. obljetnicu rođenja. Izravni prijenos… više »

NAJAVE

Ivan Grobenski u Začaranoj Močvari

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Nakon proljetnog i odličnog online nastupa Začarana Močvara FB Live Sessions u kojemu smo imali priliku čuti dio pjesama iz pjesmarice Ivana Grobenskog, ovu nedjelju nam stiže predstaviti sve… više »

FESTIVALI

Jazz-hr/jesen po 30. puta

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Zagrebačka Muzička akademija i dvorana "Blagoje Bersa" bili su dom festivala Jazz.hr/jesen protekla četiri dana. Festival koji se prvi put publici predstavio prije 30 godina u posebnim je… više »

NAJAVE

Simfonijski orkestar HRT-a i Beethoven

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

U četvrtak, 22. listopada u 20 sati u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu, Simfonijski orkestar HRT-a svoj Majstorski ciklus otvara odavanjem počasti velikanu čija je… više »

NAJAVE

Afrika u Močvari: Kaira Kela

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

U sklopu programa Vrelo zvuka nastavljamo s predstavljanjem bogate hrvatske world music scene. Sada odlazimo u Afriku, a u goste nam se vraća afričko-hrvatski projekt koji posljednjih godina… više »

NAJAVE

Prijenos koncerta Marthe Argerich uživo iz Lisinskog

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Zbog epidemioloških mjera koje trenutno ne dopuštaju boravak više od pet stotina osoba u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, svim zaljubljenicima u glazbu omogućili… više »

NAJAVE

Ogenj - promocija albuma "Si kak jen" u Močvari

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

U srijedu 28.10. donosimo vam podravski celtic-punk bend Ogenj! Epidemiolške mjere stišču, i pomalo nas pokušaju ugasiti. No, Ogenj se ne daju, jer, kako kažu - "moremo"… više »

NAJAVE

Placebo ipak siže na Šalatu

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Nakon prvotnog otkazivanja Placebo je ipak odredio datum novog zagrebačkog koncerta. Bend na stadion Šalata stiže u subotu, 26. lipnja 2021. godine. Placebo - „Special K" Novi… više »