Glazba
NAJAVE

Mary May u Vintage Industrial Baru 23. listopada

objavljeno prije 28 dana i 11 sati

U srijedu 23. listopada Vintage Industrial Bar će koncertno preuzeti fantastična kantautorica Mary May iza koje je hvaljeni album "Things You Can't Put Your Finger On". Mary May - "Softest… više »

FESTIVALI

Fresh Island Festival uspješan u Funderbeam kampanji

objavljeno prije 28 dana i 15 sati

Kvalitetu svog brenda i prepoznatljivost na stranom tržištu Fresh Island još jednom je pokazao i potvrdio kada je prošli tjedan primio nominaciju za najbolji strani… više »

KSET

Humanitarni koncert "Kad glazba spašava"

objavljeno prije 29 dana i 15 sati

Udruga "Kolajna ljubavi" u suradnji s Klubom studenata elektrotehnike KSET organizira 20.10.2019 s početkom u 21:30 humanitarni koncert pod nazivom "KAD GLAZBA SPAŠAVA" na kojem će… više »

NAJAVE

Pet razloga zašto otići na festival Jazz.hr/jesen

objavljeno prije 1 mjesec

Jazz.hr/jesen održat će se od 17. do 19. listopada ove godine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a ulaznice za ovu glazbenu poslasticu u prodaji su putem sustava ulaznice.hr. U tri dana… više »

NAJAVE

Goran Bare & Majke u Tvornici kulture 24. studenog

objavljeno prije 1 mjesec

Veliki Goran Bare i njegove Majke stižu u Tvornicu kulture 24. studenog na poseban nedjeljni koncert povodom 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj. Goran Bare & Majke -… više »

NAJAVE

Kruder & Dorfmeister stižu u Laubu 19. listopada

objavljeno prije 1 mjesec

Beč je bio techno metropola u samim počecima tog tada revolucionarnog stila, no dvojica prijatelja slijedili su vlastiti put. Koristili su radije neke već uobičajene forme poput hip hopa,… više »

TJEDNI PROGRAM

Vinyl - tjedni program od 14. do 20. listopada

objavljeno prije 1 mjesec

SRIJEDA 16.10. | 20h30 - #reunion Lolita Lolita je tročlani powerpop bend (vole Husker Du, Dinosaur Jr, MC4, REM...) iz Koprivnice nastao 2010. godine nakon što je Nabokov bio ponuđen… više »

WOW!

The Cure rade na tri albuma

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Robert Smith, frontmen benda The Cure najavio je prošle godine da će izdati novi album, a izgleda da će najava biti ostvarena - uskoro stiže novi album. I to, kako je najavio - prvi od… više »

WOW!

The Chemical Brothers oduševili Dom sportova

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

The Chemical Brothers napokon su stigli i do Zagreba - prijašnji nastupi na Zrču i Ultri prepričavali su se dugo vremena, ali svejedno je puna velika dvorana Doma sportova bila… više »

NAJAVE

Off-ciklus Zagrebačke filharmonije

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Nekima neobični, drugima drukčiji, a svakako off - koncerti OFF ciklusa uvijek donose nešto novo i zanimljivo, a nova sezona te omiljene serije koncerata Zagrebačke filharmonije… više »

NAJAVE

KozmoDISKO - novi plesni program starta sutra u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Zagrebački Vintage Industrial u novoj sezoni prvi put pokreće klupski program Kozmodisko orijentiran na plesnu disco, soul i funky groove glazbu. Premijerni party održat će se u subotu, 12.… više »

NAJAVE

ZZ Quartet Ratka Zjače zatvara Jazz.hr/jesen

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

ZZ Quartet Ratka Zjače nastupit će 19. listopada ove godine u dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije u Zagrebu te će zatvoriti program ovogodišnjeg izdanja festivala Jazz.hr/jesen.… više »

NAJAVE

Riverside u Tvornici kulture 5. ožujka

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Poljski prog rock veterani Riverside stižu u Tvornicu kulture 5. ožujka, 7 godina nakon posljednjeg gostovanja. Riverside - „Feel Like Falling" Izuzetno cijenjena poljska četvorka na… više »

DRŽITE SE!

Sve je spremno za Chemical Brothers spektakl

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Više od 20 godina The Chemical Brothers iznova definiraju elektroničku glazbu kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih Londonskih klubova do najvećih… više »

NAJAVE

Monster Magnet donose Powertrip turneju u Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Godinu dana nakon fantastičnog koncerta u Tvornici kulture kultna rock mašina Monster Magnet se vraća u Zagreb i to u sklopu turneje na kojoj slave album „Powertrip", ključni… više »