Glazba
INMUSIC #16

Objavljen raspored izvođača INmusic festivala #16 po danima

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 89 EUR (+ troškovi transakcije) za 1. i 3. dan festivala, te jednodnevne ulaznice po cijeni od 94 EUR (+ troškovi transakcije) za 2.… više »

NAJAVE

Einstürzende Neubauten u Tvornici kulture

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Pioniri konceptualne industrial glazbe, njemački kultni bend Einstürzende Neubauten, nakon skoro deset godina od zadnjeg nastupa, vraćaju se u Hrvatsku. Koncert će se održati 7. rujna u… više »

INMUSIC #16

Bombay Bicycle Club nastupa na INmusic festivalu

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Bombay Bicycle Club su osnovali Jack Steadman, Jamie MacColl, Suren de Saram i Ed Nash u sjevernom Londonu. Debitantski album, 'I Had the Blues But I Shook Them Loose' objavljen je pod… više »

NAJAVE

Festival MENT Ljubljana objavio cjelokupni program za jubilarno deseto izdanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Hvaljeni i višestruko nagrađivani showcase festival, MENT Ljubljana, ove će godine prvi put trajati četiri dana, od 21. do 24. veljače. Najznačajniji novitet jubilarnog izdanja je… više »

GRAMMY

Nominacija za Grammy 2024.

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Kad pogledamo ovogodišnji popis nominacija za Grammy, najveću američku glazbenu nagradu, odmah će primijetiti da se žene ističu kao nikad prije. Pjevačice Taylor Swift, SZA, Olivia… više »

NAJAVE

Grace Jones premijerno u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Jedna od najprepoznatljivijih figura američke glazbene scene, Grace Jones već gotovo četiri desetljeća definira glazbu, modu i umjetnost, te je neizostavan dio enciklopedija pop kulture.… više »

INMUSIC #16

Sprints na INmusic festivalu #16

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Dublinska četvorka Sprints je oformljena 2019. godine i od tada rade 'buku' na svjetskoj glazbenoj sceni svojom mladenačkom post-punk energijom i surovim, iskrenim tekstovima pjesama. Glavna… više »

NAJAVE

Avril Lavigne u Areni Pula

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Kraljica pop-punk žanra - Avril Lavigne prvi put će nastupiti u Hrvatskoj 17. lipnja u pulskoj Areni! Pola kapaciteta pulske Arene je već prodano, a zanimljivo i kako je više od dvije… više »

NAJAVE

Mortal Kombat u Tvornici

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Beogradska bijesna metal punk mašina Mortal Kombat ima dvostruki razlog za slavlje u 2024. godini. Bend je nedavno objavio svoj peti studijski album „Bludni sin" u sklopu čije… više »

NAJAVE

Glazbene ikone Duran Duran u pulskoj Areni

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Jedan od najvećih pop bendova svih vremena, svoj povratak tempiraju sedam godina nakon rasprodanog koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata. Novi nastup u Hrvatskoj zakazan je na možda… više »

NAJAVE

Sea Sound kao nasljednik Seasplash festivala

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Uz bogati glazbeni program, Sea Sound će dodatno usmjeriti pažnju na ponajveće rezultate kreativnosti u posljednjem desetljeću, tj. na pojavljivanje niza novih, ručno… više »

NAJAVE

Garage in July gostovat će na koncertu Kojota u Tvornici kulture

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Nakon duže sviračke stanke Bagi, Igor, Bojan i Krešimir spremni su za povratak na scenu. Večer dvostrukog rokenrola najavljena je za subotu, 10. veljače 2024. godine. Garage in July -… više »

NAJAVE

Gaye Su Akyol sredinom veljače stiže u Močvaru

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Gaye Su Akyol premijerno dolazi u Hrvatsku. Ova svestrana umjetnica i aktivistica nastupit će u subotu, 17. veljače u Močvari i sa sobom donijeti oveći naramak psihodelije, anatolijskog rocka… više »

NAJAVE

Kanda, Kodža i Nebojša u Vintageu

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Kultni beogradski rock sastav Kanda, Kodža i Nebojša (KKN), koji više od 30 godina stvara autorsku rock glazbu, vraćaju se u Zagreb u srijedu 31. siječnja, a na pozornici će im… više »

NAJAVE

Supergrupa The Smile objavila je novi album “Wall Of Eyes”

objavljeno prije 3 mjeseca

Odmah pri pojavljivanju 2021. godine, bilo je jasno da The Smile nisu samo sporedni projekt Radioheada. Njihov album prvijenac "A Light For Attracting Attention", bio je jedan od… više »