Glazba
NAJAVE

EXIT lansira novi projekt InfinitX

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

U četvrtak 24. rujna u 20:20 EXIT lansira novi projekt InfinitX koji, u skladu s modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spaja najveća imena elektronske glazbe s… više »

NAJAVE

Silente u dvorištu ALU 1. listopada

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Nakon Josipe Lisac, Tram 11 & Stoke te J.R.Augusta s Mary May dubrovačka pop rock grupa Silente zatvoriti će serijal koncerata koje LAA organizira u dvorištu Akademije likovnih… više »

NAJAVE

Jonathan i The Marshmallow Notebooks na Jedinstvenoj vrtnoj zabavi

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Nakon zatvaranja, otvaranja, zatvaranja, seizmoloških drhtanja, snijega u ožujku, poplava podruma i stanova vraća se Pogonova Jedinstvena vrtna zabava! Na ovogodišnjem izdanju… više »

NAJAVE

J.R.August & Mary May u dvorištu ALU 23. rujna

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Posljednji najavljeni, ali prvi datumski koncert kojeg LAA organizira u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti zajednički je nastup J.R. Augusta I Mary May, a na rasporedu… više »

NAJAVE

Vatrogasna zabava idući petak u Boogaloou

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Nakon potpuno sumanute fešte za Martinje, Vatrogasci se u petak, 18. rujna vraćaju u Boogaloo gdje su sad već postali redoviti gosti! Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju da… više »

COOL

Prodaje se više vinila nego CD-a

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Prvi put u zadnjih 30 godina u Sjedinjenim Državama gramofonske ploče prodaju se bolje od kompaktnih diskova, objavila je američka diskografska udruga RIAA. U prvoj polovini 2020.… više »

NAJAVE

Tram 11 i Stoka u dvorištu ALU 24. rujna

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Dva kultna imena domaće hip hop scene, Tram 11 i Stoka, stižu u četvrtak, 24. rujna u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti u Ilici na poseban co-headline nastup. Tram 11 -… više »

NAJAVE

Stampedo na Green River Festivalu kod Hendrixovog mosta

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Na zagrebačkom Green River Festivalu, smještenom uz Hendrixov most, priprema se u subotu, 12.9 s početkom u 18 sati velika Ribička večer. Sportsko-ribolovno društvo iz… više »

NAJAVE

Josipa Lisac u dvorištu ALU 25. rujna

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

LAA će u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti u Zagrebu krajem rujna organizirati niz koncerata koji će se dogoditi u njezinom dvorištu u Ilico 85. Svi nastupi bit će limitiran na… više »

NAJAVE

Više od 10 tisuća posjetitelja u drugoj sezoni Martinske

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Druga sezona odvijala se u vrlo otežanim okolnostima poradi aktualne epidemije prouzročene virusom, pri čemu je dugogodišnje iskustvo Pozitivnog ritma kao koordinatora projekta pomoglo… više »

EXIT

Završeno snimanje Exitovog Life Stream festivala

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Uz zvuke "Hallelujah" Leonarda Cohena završen je četvorodnevni Life Stream festival, na kome su, u cilju podrške Svetskom programu za hranu Ujedinjenih naroda, nastupili neki od… više »

NAJAVE

Kazan na mini turneji

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

U petak 11. rujna potražite ih u šibenskom Azimutu dok dan kasnije 12. rujna nastupaju na METNO festivalu u Makarskoj. Krajem mjeseca, točnije 29. rujna ulovite ih na terasi Močvare u… više »

NAJAVE

Večer sa Cohenom u srijedu na ljetnoj terasi Boogalooa

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Koncert koji je krajem kolovoza odgođen zbog lošeg vremena održat će se u srijedu, 9. rujna na ljetnoj terasi Boogalooa. Klub se otvara u 19, početak koncerta je u 20 sati. Večer s… više »

ČESTITAMO

Slavljenička, 20. godina Cantus Ansambla

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Nakon višemjesečnog izbivanja iz koncertnih dvorana, Cantus Ansambl najavljuje novu sezonu vlastitog ciklusa, kojom će proslaviti i 20. obljetnicu svojeg postojanja na hrvatskoj i… više »

JAZZ

Jazz Point Novi Zagreb: Filip Pavić Quartet

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Filip Pavić je dvostruki dobitnik nagrade Status, koju dodjeljuje Hrvatska Glazbena Unija, 2019. godine za Mladu nadu jazz glazbe te 2020. za najboljeg jazz gitarista. U listopadu 2019.… više »