Glazba
NAJAVE

Simple Minds - novi termin zagrebačkog koncerta

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Svjetska turneja, a ujedno i zagrebački koncert grupe Simple Minds prebačeni su na sljedeće ljeto Legenadarni rock bend predvođen Jimom Kerrom na stadion Šalata stići će u utorak, 6.… više »

TULUM

Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Projekt Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik tijekom tri mjeseca trajanja Zagrebu i njegovim posjetiteljima donosi ljetnu oazu u kojoj će se izmjenjivati izložbe, kazališne predstave,… više »

SHOW

Sea Star Stream Festival očekivano sjajan

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Iako je Sea Star festival zbog pandemije odgođen za iduću, ove ga je godine ipak pratilo preko pola milijuna fanova širom planete! Ovogodišnja ljetna turistička sezona već je… više »

NAJAVE

William DuVall u Zagrebu

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

William DuVall u Zagreb stiže na svjetskoj turneji na kojoj promovira svoj prvi solo album "One Alone" objavljen prošle godine. Kritike albuma govore o fantastičnom materijalu ističući… više »

I ONI...

Zagrebački koncert Pipsa prebačen na 2021.

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Veliki zagrebački koncert grupe PipsChips&Videoclips prebačen je s 2020. na subotu 11. rujna 2021., dok mjesto ostaje isto - stadion Šalata. PCVC - „Htio bi da me… više »

OTKAZI

Pixies na Zagrebačkom velesajmu odgođeni za 30. kolovoza 2021.

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Promocija hvaljenog albuma "Beneath the Eyrie" održati će se u sklopu odgođenih datuma europske turneje u 2021. godini. Odgođeni zagrebački koncert Pixiesa održati će se u dvorištu… više »

GLAZBA

Tulum - 80's party 30.

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Nakon tromjesečne pauze zbog pandemije Covid-19 nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih" u… više »

I ONA...

ULTRA Europe odgađa se za iduću godinu

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Ultra Europe festival, koji se trebao održati od 10. do 12. srpnja 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane korona virusom, odgađa se za iduću godinu, priopćio je… više »

STANJE?

Glazbenici i festivali u regiji

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Da su manifestacije najteže pogođene u cijelom svijetu, potvrđuju glazbenici i organizatori iz Srbije, Hrvatske, Bosne i… više »

INMUSIC 2010

Nick Mason na INmusicu

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Legendarni Nick Mason, osnivač, autor, bubnjar i najdugovječniji član velikih Pink Floyda sa supergrupom Nick Manson's Saucerful of Secrets na najprestižnije svjetske pozornice vraća… više »

STVARNO?

EXIT odgođen za kolovoz

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Iako je EXIT festival nedavno objavio kako se ove godine neće održati u svom standardnom formatu i terminu, premijerka Srbije Ana Brnabić jučer je zamolila organizatore da ne otkazuju… više »

GLAZBA

Komorni ciklus Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Nakon tjedana izolacije, snimanja izvedbi kod kuće, razdvojenosti od kolega i nemogućnosti zajedničkog muziciranja uživo, Hrvatska radiotelevizija polako stvara nove okolnosti za interakciju… više »

INMUSIC 2020

The Killers potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15!

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

The Killers su jedan od rijetkih suvremenih američkih rock sastava koji ne zahtjeva puno uvoda. Iza njih je pet multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su… više »

GLAZBA

Rock&OFF predstavlja Irenu Žilić

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

U trećem tjednu nove rubrike u kojoj se predstavljaju glazbenici Rock&OFFa, u suradnji s Iskonom, konačno je došla na red i jedna dama - riječ je o cijenjenoj i samozatajnoj Ireni… više »

GLAZBA

Ferragosto JAM 13 ugošćuje ZEZ Festival

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Nastavno na dosadašnje najave dva gostujuća festivala na Ferragosto JAMU, konceptu se pridružuje i zagrebački ZEZ Festival koji pod krilaticom "Slušaj drugačije" daje prostora… više »