Glazba
NAJAVE

Poseban koncert Zbora HRT-a u ciklusu Sfumato

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Drugi ovosezonski koncert iz ciklusa Sfumato Zbora HRT-a održat će se u utorak 17. studenoga u 20 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu u posebnim uvjetima - bez… više »

NAJAVE

Peglica i Komandos 17.11. u Močvari

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

PEGLICA I KOMANDOS (Zagreb) Peglica i Komandos skupina je neobičnih mladića. Lagodno su živjeli na svom planetu Kefteru, dok na njega nije sletio Komandos u peglici i zamolio ih za pomoć oko… više »

NAJAVE

Recital Srđana Čaldarevića

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Kao krunu svog dugogodišnjeg uspješnog djelovanja i proslave 25 godina umjetničke karijere, ugledni zagrebački glazbenik i pijanist Srđan Filip Čaldarović, održat će solistički… više »

NAJAVE

Glazbeni Knap: Gudački kvartet Porin

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

U četvrtak, 19. studenog, na rasporedu je prvi koncert u sezoni 20/21 ciklusa Glazbeni Knap Centra kulture na Peščenici, a nastupit će jedan od najznačajnijih hrvatskih komornih… više »

NAJAVE

Letsglitchit: Radionica obrnute sonifikacije

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Sonifikacija je proces pretvaranja nečega u zvuk. Obrnuta sonifikacija je proces uređivanja zvuka kao nečega drugoga. Naučite kako raditi bizarne audio efekte u svojim uređivačima slika uz… više »

MOČVARA

Etno spektakl u Močvari: Veja i Zoran Majstorović

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Klub Močvara je u sklopu programa Vrelo zvuka tijekom cijele 2020. održavao zanimljive etno/world music koncerte, a sada smo vam pripremili pravu poslasticu - vraća nam se Veja, a prvi put… više »

NAJAVE

Jazz u Močvari - Tanja Pongrac Kvartet.

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

U petak 13.11. za vas smo pripremili večer bluesa i jazz standarda kao jedan dobar uvod za prepuštanje vikendu i improvizaciji života. Uz Pongrac/Luić/Veselinović/Rupena kvartet,… više »

NAJAVE

Kandžija postao influencer - u Bugarskoj

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Albumom "Plafon" pokorio je domaću scenu prošle godine, a Kandžija publici sada predstavlja novi spot za singl "Rokatiki". Nakon brojnih uspješnica poput pjesama… više »

NAJAVE

Objavljena satnica Magic Box Online koncerta #3

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Neki od najzanimljivijih autora domaće nezavisne i alternativne glazbene scene nastupaju u subotu, 14. studenog, u HUB-u 385 na trećem izdanju online koncerta u organizaciji Radija 808 i… više »

NAJAVE

Majstorski ciklus vraća se u dvoranu Lisinski

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Zadovoljstvo nam je najaviti koncert Simfonijskog orkestra HRT-a iz Majstorskog ciklusa koji će se održati u četvrtak 12. studenoga u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava… više »

NAJAVE

Četvrti međunarodni festival mikrotonalne glazbe

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Ovogodišnji jednodnevni program, uvelike reduciran poradi situacije s koronavirusom, od dosadašnjih se festivala razlikuje i zbog vrlo specifične teme - susret tibetanskih… više »

NAJAVE

12. Zagreb Jazz Festival (Jazzg) u Kinu SC

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

    Ovogodišnji program i održavanje festivala, prilagodili smo trenutačnoj situaciji i održat će se uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Dolaze nam istinski… više »

NAJAVE

Cantus Ansambl na drugom koncertu slavljeničke sezone

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Cantus Ansambl je koncertom održanim 21. rujna u koncertnoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda otvorio novu sezonu vlastita ciklusa kojom će proslaviti 20. obljetnicu vrlo bogatog i… više »

NAJAVE

Kevlar Bikini se pridružuje popisu izvođača Magic Boxa

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Ovu subotu, 14. studenog, skoro pravo koncertno iskustvo iz HUB-a 385 donosi Magic Box, točnije 3. izdanje online koncerta u organizaciji Radija 808 i Pozitivnog ritma. Na pozornicu Magic… više »

NAJAVE

Mirna i The Fact Checkers u Začaranoj Močvari

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

U srijedu 25.11. po prvi put će u Močvari nastupiti pop-rock kantautorica Mirna i njen prateći bend The Fact Checkers koji čine Branimir Lozo na gitari, Roni Kranjec na basu, Joao Fereira na… više »