Glazba nema prethodne stranice
KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 10 sati i 2 minute

Eto što ima: Psycho-avant-šlager kraut-jazz koncert: T.I.G.(Telepathic International Group), 19h - Močvara Matej Mudrovčić Trio, 19h - Green River Fest 31. MBZ: Mouse on Mars,… više »

NAJAVE

Terminator u Močvari

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Terminator je autorski bend osnovan 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, glazbena suradnja s Jackom Whiteom,… više »

JAZZ.HR

Mimika Orchestra Maka Murtića stiže u Tvornicu

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Na ovogodišnjem 31. izdanju festivala Jazz.hr koji nas očekuje od 30. rujna do 02. listopada jednim od pet koncerata počastit će nas avangardni i konceptualni world-jazz ansambl… više »

FESTIVALI

Kulturni Ulični Festival na Borongaju

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Kulturan ulični festival ima cilj umjetnost i kulturu donijeti u sve kutke Zagreba, na taj način obojati svakodnevicu lokalnog stanovništva. Povezati susjedstvo kroz cirkusku… više »

NAJAVE

Podrži scenu! podržava Podrži scenu festival

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Ponosno vas pozivamo na prvo izdanje Podrži scenu! podržava Podrži scenu, festivala koji će se održati u Močvari 2. i 3.10.2021.! Projekt je nastao kao suradnja dvije platforme istog imena i… više »

FESTIVALI

Međunarodni festival klasične glazbe - ZagrebPlus 2021.

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

U tri festivalske večeri nastupit će diljem svijeta poznati glazbenici Krešimir Stražanac, bas-bariton, Aljoša Jurinić, klavir, Kian Soltani, violončelo, Diana Tishchenko,… više »

NAJAVE

Chris Eckman u Začaranoj Močvari

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Nekada žitelj Seattlea, a već dugo godina s adresom u Ljubljani, Chris Eckman je i Zagrebu i Močvari "naš" i "domaći". Samo oni najrevniji bilježe sve njegove zagrebačke nastupe -… više »

KONCERTI

Zagušljivi dim i Tina Čatlaić u Močvari

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Nakon uspješno preživljenog ovozemaljskog užasa ljudske gluposti, Off Program nastavlja sa svojom pričom kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije dodatno ojačale i stvorile nove… više »

GLAZBA

Jazz.hr jesen u Tvornici kulture

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Pripreme za nadolazeći Jazz.hr festival u punom su jeku. Ovogodišnje 31. izdanje festivala obilježavaju mnoge promjene i noviteti: umjetničko vodstvo festivala preuzima skladateljica i… više »

PROBLEMI

Izdavači protiv Zakon o autorskom pravu

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Na adresu zastupnika Hrvatskog sabora stigao je dopis kojim su im se obratile međunarodne udruge i asocijacije glazbenih izdavača i neovisnih izdavačkih tvrtki, a u kojem stoji da bi konačan… više »

NAJAVE

Nastavljamo sa nizom 80's Partyja

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

U petak 17.09. nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najvećeg partija u gradu posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih", u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ovoga… više »

NAJAVE

Psycho-avant-šlager kraut-jazz koncert

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

T.I.G. (TELEPATHIC INTERNATIONAL GROUP) (Danska) Web: Discogs, Wikipedia T.I.G. (Telepathic International Group) je dansko-hrvatski eksperimentalni glazbeni kvartet koji… više »

KONCERTI

Metal koncert: E.N.D. u Močvari

objavljeno prije 10 dana i 3 sata

E.N.D. (Zadar) Web: Facebook, Instagram, Youtube E.N.D., poznati i kao Evil Never Dies, jedan su od najstarijih aktivnih metal bendova iz Hrvatske, osnovan… više »

KONCERTI

Metal koncert u Močvari: Pale Origins i MBurns

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

PALE ORIGINS (Zagreb) Web: Facebook, Youtube Pale Origins iza sebe ima mnoštvo nastupa, uključujući i dvije europske turneje kada se počeo definirati i identitet benda.… više »

NAJAVE

Americana blues koncert u Močvari: BE HA VE

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

BE HA VE (Zagreb) Web: behave.band, Facebook, Instagram, Twitter Americana blueseri BE HA VE osnovani su 2014. godine u Zagrebu. Premijerno se pojavljuju na kompilacijskom albumu "Blues… više »