Glazba
FESTIVALI

Defected Croatia Tisno je mjesto na kojem trebate biti

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Jedan od najpopularnijih svjetskih festivala house glazbe Defected Croatia Tisno i Hrvatsku ovih su dana stavili u središte svjetske zabave kad je house glazba u pitanju. U The Garden… više »

FESTIVALI

Zatvoren je Ferragosto JAM 13

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Zatvoreno je posljednje izdanje Ferragosto JAM festivala na Orahovačkom jezeru pod nazivom Ferragosto JAM. Na dvije pozornice uz jezero posljednji Ferragosto JAM ugostio je prvu grupu… više »

NAJAVE

Sjajna svirka u Cave Romane

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Ovaj jedinstveni rock bend svakim novim koncertom dokaže fanovima da su pred njima još godine stvaranja, a tako je bilo i na sinoćnjem spektaklu u Cave Romane. Već je i sam izlazak… više »

NAJAVE

Pet najvećih festivalskih pozornica koje je Alok osvojio

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Alok - glazbeni genij, apsolutni headliner najvećih svjetskih festivala i ujedno jedini DJ na planeti kojem je čak dva puta pošlo za rukom da nastupa pred više od milion ljudi.… više »

NAJAVE

Willy William stiže na otok Krk

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Autor megahitova, francuski DJ, pjevač i producent, Willy William stiže 17. kolovoza u Diamond Club na otoku Krku. Sea Dance in Exile predstavit će kreativnu snagu iza singlova „Ego",… više »

NAJAVE

Alok u Malinskoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Jedan od vodećih globalnih superstarova elektronske glazbe i najutjecajniji brazilski artist današnjice Alok stiže na specijalno izdanje Sea Dance in Exile koje će se od 17. do 19.… više »

NAJAVE

Rođendanski parti Sonus festivala

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Samo nekoliko dana preostalo je do velike proslave 10. rođendana Sonus festivala koji je upravo objavio finalni popis izvođača koji će tijekom 5 dana i 5 noći nastupiti u klubovima… više »

FESTIVALI

Pun pogodak Mudrog Brka

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Mudri Brk Festival drugu je godinu zaredom Ljetno kino Jelsa pretvorio u najsimpatičniju ljetnu pozornicu na Jadranu te je ugostio brojne izvođače ne samo iz Hrvatske, već i iz… više »

CAVE ROMANE

Slijedi epska zabava uz Silente, Liveplay i Kosheen

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Odabir Cave Romane kao koncertnog mjesta svakako daje dašak magije samom događaju, a odabir glazbenih zvijezda Rocks&Stars Festivala garantira savršen ljetni provod.… više »

NAJAVE

Jerry Spin u Močvari kao predgrupa Still Cornersima!

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Belgijski indie kantautor Jerry Spin nastupit će 3. kolovoza u Močvari prije dream pop dua Still Corners. To će mu biti prvi nastup u Hrvatskoj. Zvijezde večeri Still Corners tom će prilikom… više »

NAJAVE

Dža ili Bu u Tvornici kulture

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Jedan od najistaknutijih punk rock bendova 90-ih i 2000-ih, beogradski Dža ili Bu, nastupit će u sklopu programa Burn out - četvrtkom u Tvornici kulture. Dža ili Bu na omiljenu će se… više »

COOL

Nikad više ljudi u Cave Romane

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Više od 3.000 ljubitelja dobre glazbe doživjelo je nezaboravnu večer uz Prljavo Kazalište, koje je u četvrtak 27. srpnja zapalilo pozornicu u Cave Romane svojim… više »

NOVOSTI

Joker Out razvalili rasprodanu turneju po Velikoj Britaniji

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Novi tjedan i nova pobjeda za slovenski indie bend Joker Out. Nakon što je njihov hit „Carpe Diem" prešao 15 milijuna slušanja na Spotifyju, bend je oduševio… više »

FESTIVALI

Počeo je Rock Live festival 12

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Interes za festival je velik, a tome u prilog ide i činjenica da je dospio u „Top događaje" na platformi Entrio.hr kao jedan od najprodavanijih glazbenih događaja trenutno u Hrvatskoj.… više »

FESTIVALI

Za dva dana počinju Graffiti na Gradele

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Ostalo je svega dva dana do početka novog izdanja omiljenog ljetnog festivala Graffiti na Gradele. Kompletiran je crtački i glazbeni program, a prvi posjetitelji već su počeli pristizati na… više »