Interni vju nema prethodne stranice nema sljedeće stranice
Čudni Interni vju

Malehookers - mi sviramo ilegalnu muziku!

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Dragi moji čitatelji, Kao prvo ispričavam se što me nije dugo bilo u ovom formatu i što je Interni Vju stao s realizacijom, al nije me bilo u državi (tražila sam azil okolo :),… više »

DESETI INTERNI VJU

Mangroove - Željka i Toni: Među nama je i Seksi Niko!

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Al ovaj puta ne pelin već još jedan dupli Interni. Ovaj puta pričala sam sa glavnim vokalom totalno gruvi benda "Mangroove" Željkom Veverec i klavijaturistom Tonijem… više »

Dupli Interni Vju

St!llness - Yuri i Ante: Voljeli bismo svirati gusle!

objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Ojla ljudi! Nakon devet tjedana vrijeme je za prvi dupli Interni Vju. Zanimljivo je vidjeti kako se u odgovorima "slažu" i "poklapaju" dva velika pokretačka uma gruvi grupe St!llness. Nedavno… više »

Osmi jubilarni put

Zrinka Cvitešić - S deset godina mislila sam da je seks fuj

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Ojla svima. Evo stigli i do onog osam, nos ti posran. Kako mrzim kad mi još uvijek iako imam 30 godina neko uleti s tom frazom. Užas. A veliko dijete sam u duši... Kao i moja… više »

Prva house vokalistica

Tischy - Moj ljubavnik naučio me raznim akrobacijama

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Bok svima. Ovaj osmi interni, bit će prvi sa stranom zvijezdom. Radi se o dami house glazbe Tischy koja sa svojim plesačima "Artists from Ibiza" dolazi u Split na veliki spektakularan doček… više »

Sedmi slučaj:

Marko Tolja - bojkotiram Valentinovo

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Dragi čitatelji i čitateljke, Evo dogurali smo i do sedmorice veličanstvenih. Za sedmi slučaj Internog Vjua, pripremili smo vam hrvatskog Michaela Bubblea. Dečko koji nakon što je… više »

Kawasaki3p

Tomislav Vukelić Tomfa - Volim kulinarske ekperimente!

objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Evo nas na šestom tjednu. Nakon Mladena razmišljala sam kog da sad sljedećeg zovem, a kad ono vodim koncert Kawasaki 3p-a u Bjelovaru. Dođem tamo, upalim laptop da još… više »

Veliki medo

Mladen Badovinac TBF - Bija bi vlasnik coffee shopa u Amsterdamu

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Bok svima. Ne mogu vjerovat da smo već na petom tjednu i sve više vas čita ovu rubriku. Za ovaj peti tjedan pripremili smo vam petardu od čovjeka. Bomba hrvatske hip hop scene, jedan… više »

Prva dama

Ida Prester - na granici često posumnjaju da sam prostitutka

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Ojla ljudi. Treći tjedan, treća žrtva, prva dama u ovoj rubrici. Nakon osvajanja MTV nagrade bilo bi glupo ne pozvati je da se malo verbalno druži s nama. Dama koja šokira i… više »

Druga žrtva

Edo Maajka o svačemu i ničemu

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Evo nas lagano i na drugoj žrtvi Internog Vjua. Nadam se da Vam je prvi bio relativno ok i da ste se zabavili čitajući ga. Ova rubrika zamišljena je kao neobavezna zafrkancija. S… više »

interni vju

Nadan Vidošević za nas ima glas

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Dobro došli u novu rubriku Metro portala, Interni Vju. Za početak pripremili smo Vam intervju sa jednim od najpoželjnijih Hrvata današnjice. Predsjednički kandidat na pauzi,… više »