Kazalište nema prethodne stranice
QUEER SEZONA

Svečano otvorenje 20. Queer Zagreba

objavljeno prije 6 sati i 41 minutu

Došao je i taj dan! Pridružite nam se večeras na svečanom otvorenju 20. Queer Zagreba. Doveli smo za Vas 100 umjetnika i aktivista iz cijelog svijeta, a sve započinje večeras svečanim… više »

FAKI

Program 25 FAKI

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

25. FAKI 23. - 29. svibnja AKC Attack Ulaz Slobodan na sve izvedbe Autonomni kulturni centar ATTACK! najavljuje i poziva vas na 25. FAKI Festival alternativnog kazališnog izričaja koji… više »

ZFM

"Mala čuda" 24. svibnja otvaraju Zagrebački festival monodrame

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Mladena Gavran, organizacijska voditeljica Teatra Gavran, rekla je kako su u tom kazalištu uvijek stavljali glumca u centar pozornosti, pa su željeli pokrenuti festival u kojemu će… više »

DANI SATIRE

Uskoro počinju 46. Dani satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

U Satiričkom kazalištu Kerempuh od 3. do 21. lipnja održat će se 46. Dani satire Fadila Hadžića, međunarodni kazališni festival koji promiče najkvalitetnije satirične i… više »

FAKI

Stiže 25. FAKI

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Ove godine, u sklopu sedmodnevnog programa od 23. - 29. svibnja, festival će ugostiti 16 umjetničkih izvedbi iz Hrvatske i inozemstva, radionice, druženja i koncerte. Program će se odvijati… više »

PREDSTAVE

Projekt #inkluLAB: Predstava Potraga za vremenom

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

U subotu, 21. svibnja 2022. s početkom u 18 sati u Centru za kulturu Trešnjevka bit će izvedena predstava "Potraga za vremenom". Javna izvedba ove predstave je… više »

OTVORENJE

Otvorenje 13. KRADU

objavljeno prije 12 dana i 13 sati

U srijedu, 11.5., održano je otvorenje 13. po redu Kazališne revije Akademije dramske umjetnosti. Otvorenje pod nazivom Grande, grande! svojim se komičnim trenutcima opravdano iskazalo… više »

NAJAVE

Predstava 'TRANSFORMERI 2' 17. i 18. svibnja u ZPC-u

objavljeno prije 12 dana i 13 sati

Predstava Transformeri 2, nastavak plesne uspješnice Transformeri autorskog dvojca Ide Jolić i Marina Lemića, bit će izvedena u utorak i srijedu, 17. i 18. svibnja u Zagrebačkome… više »

PREDSTAVE

Ratovi svjetova u Uraniji

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Nalazimo se u radijskom studiju RadioTeatra gdje uskoro započinje večernji program „Popularni znanstveni sat". Radio Orkestar se uštimava, voditelj vježba tekst, tehničar Jakob… više »

POZIVI

Otvoren poziv circusnext PlaTFoRMe

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Posvećena razvoju i promociji suvremenog cirkusa u Europi, circusnext PLaTFoRMa je otvorila novi poziv za ostvarivanja potpora za produkciju predstava neafirmiranih suvremenih cirkuskih… više »

PREDSTAVE

"Ako sam žena, nisam konj" u KUC Travno 9. svibnja

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Komedija za jake žene i hrabre muškarce. Urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča je… više »

ZKM

Lover’s Disco(urse) u Zagrebačkom kazalištu mladih

objavljeno prije 26 dana i 14 sati

Lover's Disco(urse) je plesna subverzija pop kulturne i konzervativne ideologije ljubavi namijenjena mladim (14+) i starijim gledateljima, različitih ljubavnih preferencija. … više »

NOVOSTI

Matija Ferlin u Portu

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

Koreograf, redatelj i izvođač Matija Ferlin nastupio je sa svojim nagrađivanim solom „Sad Sam Matthäus" 20. i 21. travnja 2022. na DDD - Festivalu Dias da Dança u… više »

NAJAVE

Don Juan se vraća iz rata

objavljeno prije 28 dana i 9 sati

Korišteni tekstovi: Moliere: „Don Juan", tekstovi Bertolta Brechta, esej Ulrike Meinhof, Voltaire: „Razgovori s bogom", Izet Kiko Sarajilić: „Zamislite nezamislivo"… više »

NAJAVE

Novi projekt Mašine igre vodi nas u digitalno kazalište

objavljeno prije 28 dana i 11 sati

Novi projekt teatra Mašine igre Zakopana čuda, nastalog prema tekstu Monike Herceg i u režiji Daria Harjačeka, hibridna je forma kazališta, filma, poezije i glazbe, a… više »