Kazalište nema prethodne stranice
KAZALIŠTE

Premijera nove predstave Teatra Tirena

objavljeno prije 14 sati i 58 minuta

Teatar Tirena kazalište je koje se specijaliziralo za tinejdžere. Nakon niza uspješnih predstava za tinejdžere, koje su do sada sve odigrane stotinjak puta, 5. studenog bit će… više »

NAPOKON

U petak počinje nova sezona Teatra Exit

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT, u petak 30. listopada, Teatar EXIT započinje novu kazališnu sezonu izvedbom velike… više »

NAJAVE

37. Tjedan suvremenog plesa na tri lokacije

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Najveći međunarodni plesni festival u Hrvatskoj, te jedan od najstarijih u Europi, 37.Tjedan suvremenog plesa, ove će se godine održati u Zagrebu u tri zasebna bloka: 29. i 30. listopada… više »

KAZALIŠTE

'Tjedan Gavelle' od 2. do 7. studenoga u 'Komediji'

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Gradsko dramsko kazalište 'Gavella', čija je zgrada u Frankopanskoj oštećena u potresu i čeka sanaciju, gostovat će od 2. do 7. studenoga u kazalištu Komediji, gdje će u… više »

PREDSTAVE

'Osjećajte se k'o doma' premijerno u srijedu u Teatru Exit

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Teatar Puna kuća kao svoju novu premijeru najavljuje u srijedu, 28. listopada, u Teatru Exit, monokomediju 'Osjećajte se k'o doma' prema tekstu i režiji Vanje Jovanovića, koja se bavi… više »

NAJAVE

Premijera predstave Teatra Puna kuća

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Svetlana Patafta, poznata kazališna umjetnica najavljuje premijeru Teatra Puna kuća "Osjećajte se k'o doma" 28. listopada, 2020.godine u 20 sati u Teatru Exit (Ilica 208).… više »

PREMIJERE

Nova premijera Teatra &TD

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

"Nepoznata iz Seine' tragikomedija je o ljudima s ruba društva. To su oni koji u vama izazivaju nelagodu pa sklanjate pogled, okrećete glavu, produžujete korak jer vas izbacuju iz… više »

UKLJUČITE SE

Crowdfunding kampanja za realizaciju plesne predstave '20/20'

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Predstava '20/20', čija će se premijera održati 30. listopada u Zagrebačkom plesnom centru otvara pitanja o aktualnim problemima u današnjem društvu. Putem kazališne i… više »

PREDSTAVE

SKUPA u ZPC-u

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Plesna umjetnica Petra Hrašćanec u suradnji sa šest mladih plesačica priprema novi projekt - plesnu predstavu SKUPA koja će premijerno biti izvedena u četvrtak i petak, 22. i… više »

PREDSTAVE

Praizvedba predstave "Predsjednici&ca" u Kerempuhu

objavljeno prije 13 dana i 13 sati

Predstava u kojoj Kolinda Grabar - Kitarović na večeru zove Ivu Josipovića, Stipu Mesića, Franju Tuđmana i Josipa Broza Tita kako bi udruženim snagama, a vođeni bogatim političkim iskustvom,… više »

NAJAVE

DANCE INN/OUT predstavlja Spektakl i Portrete

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Drugo izdanje Dance INN/OUT festivala u 2020. godini uključuje nove predstave Studija za suvremeni ples i Zadarskog plesnog ansambla - riječ je o radovima Spektakl Irme Omerzo koja će biti… više »

NAJAVE

Provedimo Noć zajedno

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

U okviru Noći, udruga Domino predstavlja umjetnike i njihove instalacije, performanse, prostorne intervencije i akcije u javnom prostoru te modele interakcije, komunikacije i participacije s… više »

NAJAVE

Počinju Bobijevi dani smijeha

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Devete Bobijeve dane smijeha otvorit će u petak u Histrionskom domu premijerna izvedba predstave 'Gle, kako dan lijepo počinje' u režiji Zorana Mužića, a od 16. do 30. listopada bit će… više »

NAJAVE

Nova predstava Matka Elezovića i Maria Kovača

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Od početka jeseni i nove školske godine, Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, pod vodstvom revne ravnateljice Tee Bilić, ponovno živi punim, kulturnim plućima i stanovnicima… više »

NAJAVE

Nova predstava u ZPC

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Predstava je nastala kao nadogradnja istraživanja započetog na projektu Esbat koji je premijerno izveden u ljeto 2020. u Svetvinčentu u sklopu projekta Nevidljiva Savičenta - prevođenje… više »