Kazalište nema prethodne stranice
DANAS

Hrvatska poruka za Svjetski dan kazališta, 27. ožujka 2020

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

U povodu obilježavanja Svjetskog dana kazališta, 27. ožujka 2020., Hrvatsko društvo dramskih umjetnika organiziralo je pisanje hrvatske poruke dodijelivši tu čast… više »

SJAJNO!

HNK prikazuje produkciju na YouTube kanalu 24sata

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u suradnji s redakcijom 24 sata pokrenulo je jedinstven projekt u okviru kojega će svakodnevno biti prikazivane predstave Opere, Drame i Baleta, a… više »

COOL

Kazalište Mala scena ide online

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

S obzirom na novonastalu situaciju i preporuke Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kazalište Mala scena svoje će predstave prenositi uživo. Iz Kazališta poručuju: U… više »

NAJAVE

CeKaTe Teatar seli u virtualni svijet

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Kako bi nastavio s djelatnosti CeKaTe teatar se privremeno seli u virtualni svijet. Program kreće u nedjelju, 15. ožujka u 18 sati putem Facebook stranice "Centar za kulturu… više »

NAJAVE

Predstava 'Nemaš pojma, Grizlijane' u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Književni hit "Nemaš pojma, Grizlijane!" poznate pisateljice Ane Đokić-Pongrašić pretvoren je u mjuzikl o razmaženom i nespretnom medvjediću kojeg je cijeli život hranila mama.… više »

WOW!

Više od stotinu zagrebačkih studenata u operi 'Pepeljuga'

objavljeno prije 25 dana i 11 sati

Više od stotinu nadarenih studenata Sveučilišta u Zagrebu premijerno će u subotu, 7. ožujka, u Koncertnoj dvorani Blagoja Berse Muzičke akademije u Zagrebu izvesti operu… više »

NAJAVE

Vuk i 7 kozlića u CeKaTe-u

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Teatar Poco Loco će u subotu, 7. ožujka 2020. u 11 sati na sceni Centra za kulturu Trešnjevka u okviru projekta Priča mi se priča izvesti predstavu Vuk i sedam… više »

NAJAVE

Zeko traži mamu - predstava za djecu u CZKNZ

objavljeno prije 26 dana i 16 sati

Lutkarska scena IBM ne staju sa svojim izvedbama hit-predstava. U CZK se ponovno i rado vraćaju, a ovoga puta s pričom Zeko traži mamu. Dok je Zeko bio malen ljudi su ga uhvatili i odnijeli… više »

NAJAVE

XIII. Gumbekovi dani u Histrionskom domu

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

U ožujku će se, kao i svake godine, u Histrionskom domu održati Gumbekovi dani, ove godine trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih hrvatskih komičara, kabaretista i glumaca - Mladenu… više »

PREDSTAVE

Kate Kapuralica u Kazalištu Marina Držića

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U Kazalištu Marina Držića Dubrovnik, premijerno je izvedena predstava „Kate Kapuralica" prema tekstu Vlaha Stullija u režiji i dramaturškoj obradi Ivice… više »

PREDSTAVE

Čudesne stranice male Danice u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Najnovija predstava Teatra Poco Loco mlađem uzrastu govori o čitanju, o knjigama, o mašti. Kroz projekt "Priča mi se priča" iz prve ruke vidimo koliko djeca uživaju u pripovijedanju i… više »

CEKATE

Predstava za djecu "Ljubiti, samo ljubiti"

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Višestruko nagrađivana predstava Ljubiti samo ljubiti Teatra Poco Loco u režiji Renate Carole Gatice igrat će na sceni Centra za kulturu Trešnjevka u subotu, 22.… više »

PRIJAVITE SE!

Radionica i javni nastup "Nevidljiva sposobnost (širenje)"

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Centar za kulturu Trešnjevka u sklopu međunarodnog partnerstva Edukativni teatar kao mjesto podizanja inkluzije i zapošljivosti osoba s invaliditetom - Expander,… više »

PREDSTAVE

Tonka Bontonka u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Edukativni mjuzikl Scene Gorica naslova Tonka Bontonka kroz uloge pristojne djevojčice Tonke i nestašnog dječaka Stjepka poučava naše najmlađe kulturnom ponašanju kakvo… više »

SJAJNO!

Dani hrvatske drame na filmu 12. veljače u Botaničaru

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Portal Drame.hr organizira manifestaciju Dani hrvatske drame na filmu, koja će se održati 12. veljače, u 20 sati, u 'Botaničaru', a završava proglašenjem pobjednika natječaja za… više »