Kazalište
NAJAVE

Predstava 'Nemaš pojma, Grizlijane' u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Književni hit "Nemaš pojma, Grizlijane!" poznate pisateljice Ane Đokić-Pongrašić pretvoren je u mjuzikl o razmaženom i nespretnom medvjediću kojeg je cijeli život hranila mama.… više »

WOW!

Više od stotinu zagrebačkih studenata u operi 'Pepeljuga'

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Više od stotinu nadarenih studenata Sveučilišta u Zagrebu premijerno će u subotu, 7. ožujka, u Koncertnoj dvorani Blagoja Berse Muzičke akademije u Zagrebu izvesti operu… više »

NAJAVE

Vuk i 7 kozlića u CeKaTe-u

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Teatar Poco Loco će u subotu, 7. ožujka 2020. u 11 sati na sceni Centra za kulturu Trešnjevka u okviru projekta Priča mi se priča izvesti predstavu Vuk i sedam… više »

NAJAVE

Zeko traži mamu - predstava za djecu u CZKNZ

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Lutkarska scena IBM ne staju sa svojim izvedbama hit-predstava. U CZK se ponovno i rado vraćaju, a ovoga puta s pričom Zeko traži mamu. Dok je Zeko bio malen ljudi su ga uhvatili i odnijeli… više »

NAJAVE

XIII. Gumbekovi dani u Histrionskom domu

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

U ožujku će se, kao i svake godine, u Histrionskom domu održati Gumbekovi dani, ove godine trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih hrvatskih komičara, kabaretista i glumaca - Mladenu… više »

PREDSTAVE

Kate Kapuralica u Kazalištu Marina Držića

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

U Kazalištu Marina Držića Dubrovnik, premijerno je izvedena predstava „Kate Kapuralica" prema tekstu Vlaha Stullija u režiji i dramaturškoj obradi Ivice… više »

PREDSTAVE

Čudesne stranice male Danice u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Najnovija predstava Teatra Poco Loco mlađem uzrastu govori o čitanju, o knjigama, o mašti. Kroz projekt "Priča mi se priča" iz prve ruke vidimo koliko djeca uživaju u pripovijedanju i… više »

CEKATE

Predstava za djecu "Ljubiti, samo ljubiti"

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Višestruko nagrađivana predstava Ljubiti samo ljubiti Teatra Poco Loco u režiji Renate Carole Gatice igrat će na sceni Centra za kulturu Trešnjevka u subotu, 22.… više »

PRIJAVITE SE!

Radionica i javni nastup "Nevidljiva sposobnost (širenje)"

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Centar za kulturu Trešnjevka u sklopu međunarodnog partnerstva Edukativni teatar kao mjesto podizanja inkluzije i zapošljivosti osoba s invaliditetom - Expander,… više »

PREDSTAVE

Tonka Bontonka u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Edukativni mjuzikl Scene Gorica naslova Tonka Bontonka kroz uloge pristojne djevojčice Tonke i nestašnog dječaka Stjepka poučava naše najmlađe kulturnom ponašanju kakvo… više »

SJAJNO!

Dani hrvatske drame na filmu 12. veljače u Botaničaru

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Portal Drame.hr organizira manifestaciju Dani hrvatske drame na filmu, koja će se održati 12. veljače, u 20 sati, u 'Botaničaru', a završava proglašenjem pobjednika natječaja za… više »

NAJAVE

Predstava Ivica i Marica teatra Poco Loco

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Svjetski klasik braće Grimm nepresušno je vrelo životnih lekcija, ali i maštovitih prizora i situacija. Svašta je rečeno o priči, ali ništa i nikad na način kako… više »

CEKATE

Predstava "Šetači pasa" ponovno na sceni CeKaTe Teatra

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Predstava "Šetači pasa" ponovno se vraća na scenu Centra za kulturu Trešnjevka u petak, 7. veljače 2020. u 20 sati. Nakon uspješne premijere i prve… više »

FESTIVALI

Osam predstava u konkurenciji 20. Naj, naj, naj festivala

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Na 20. međunarodnom Naj, naj, naj festivalu u zagrebačkom kazalištu 'Žar ptica' bit će, od 26. veljače do 1. ožujka, prikazano ukupno devet predstava, od čega osam u konkurenciji za… više »

17. FSK

Festival svjetskog kazališta ove godine u veljači

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Sedamnaesto izdanje Festivala svjetskog kazališta, koji se ove godine u povodu hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije iznimno održava u prvoj polovici 2020., otvorit će u… više »