Kazalište
PREDSTAVE

43. SKAZ u KNAP-u

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Već dugi niz godina Centar Knap u suradnji sa Zagrebačkom scenom kazališnih amatera organizira Susret kazališnih amatera Zagreba (SKAZ) i Festival zagrebačkih kazališnih… više »

CEKATE

Popravak života - koncertno čitanje dramskog teksta

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Polaznici Kazališne radionice pisanja dramskog teksta koja je u sklopu projekta U potrazi za istinom organiziraju u Centru za kulturu Trešnjevka, 12. ožujka… više »

SJAJNO!

Uskoro se družimo na prvim &TD Susretima

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

U Teatru &TD, od 13. do 16. ožujka održat će se prvi &TD Susreti koji će ugostiti studentske predstave s osječke, riječke, splitske i zagrebačke akademije.… više »

NAJAVE

Performans "Neljudsko" Josipe Bubaš u MM centru

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Performans Neljudsko umjetnice Josipe Bubaš održat će se 8. ožujka u MM centru s početkom u 20:00 i traje do zatvaranja SC-a. Gledanje besplatno! Izvedba se… više »

NAJAVE

Komedija najavljuje rock-operu Jesus Christ Superstar

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Globalni glazbeno-kazališni fenomen, koji već više od 40 godina oduševljava publiku diljem svijeta, vraća se pred zagrebačku publiku. Riječ je o rock-operi Tima Ricea i… više »

FESTIVALI

XII. Gumbekovi dani u Histrionskom domu

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

XII. Gumbekove dane otvorit ćemo u subotu 16. ožujka s predstavom LJUBAVNICI II. DIO Kazališta Prizor iz Beograda, a svečano zatvaranje i dodjela nagrada XII. Gumbekovih dana će biti u… više »

CEKATE

Poziv CeKaTe Teatra umjetničkim organizacijama

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka upućuje poziv svim umjetničkim organizacijama za sudjelovanje u Kazališnom ponedjeljku CeKaTe Teatra. Od 2019.… više »

PREDSTAVE

Sutra (ni)je novi dan ponovno u Teatru EXIT

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Sutra (ni)je novi dan predstava je o nizu naših problema, konflikata i dilema, otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare! U dva sata virtuozne… više »

PREDSTAVE

Praizvedba komedije "Iza ograde"

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

"Iza ograde" je predstava koja se bavi pitanjem što je to obitelj te u kojoj mjeri dopuštamo da mišljenje okoline utječe na naše odluke i život. Ivor, Morana i… više »

PREDSTAVE

Titon ponovno u Cekateu

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Nakon vrlo uspješne premijere i u duhu Valentinova vraća se na daske CeKaTe Teatra strastvena i posvećena vječnoj ljubavi predstava Titon, nastala u suradnji… više »

PREDSTAVE

Vuk i 7 kozlića u CZK Novi Zagreb

objavljeno prije 1 godinu

U Centru za kulturu Novi Zagreb održava se ovu subotu, 2.veljače, predstava VUK I 7 KOZLIĆA. Početak je točno u 11 sati u velikoj dvorani. Predstava traje 40 minuta i namijenjena je djeci… više »

PREDSTAVE

Duodrama Frane Marije Vranković o I. B. Mažuranić

objavljeno prije 1 godinu

Kazalište Smješko u suradnji s Teatrom na Trešnjevci u sklopu Kazališnoga ponedjeljaka, 4. veljače u 20 sati u Centru za kulturu Trešnjevka donosi premijeru… više »

CEKATE

Započnite tjedan uz Kazališni ponedjeljak

objavljeno prije 1 godinu

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka u 2019. godinu ulazi s programom Kazališni ponedjeljak. Time ponedjeljak postaje dan rezerviran za kazalište, a u… više »

70. DLJ

Novi vizualni identitet za obljetničko festivalsko izdanje

objavljeno prije 1 godinu

Vizualni identitet sedamdesetih Dubrovačkih ljetnih igara koje će se održati od 10. srpnja do 25. kolovoza na gotovo dvadeset scenskih i ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika potpisuju… više »

PREDSTAVE

Pogledajte najnoviju predstavu "Tarzan" kazališta Tvornica lutaka

objavljeno prije 1 godinu

Nakon Popaja, prof. Baltazara i Čudesne šume, Kazalište Tvornica lutaka postavlja na kazališne daske novog strip junaka - Tarzana.… više »