Kazalište
CEKATE

Predstava "Šetači pasa" ponovno na sceni CeKaTe Teatra

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Predstava "Šetači pasa" ponovno se vraća na scenu Centra za kulturu Trešnjevka u petak, 7. veljače 2020. u 20 sati. Nakon uspješne premijere i prve… više »

FESTIVALI

Osam predstava u konkurenciji 20. Naj, naj, naj festivala

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Na 20. međunarodnom Naj, naj, naj festivalu u zagrebačkom kazalištu 'Žar ptica' bit će, od 26. veljače do 1. ožujka, prikazano ukupno devet predstava, od čega osam u konkurenciji za… više »

17. FSK

Festival svjetskog kazališta ove godine u veljači

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Sedamnaesto izdanje Festivala svjetskog kazališta, koji se ove godine u povodu hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije iznimno održava u prvoj polovici 2020., otvorit će u… više »

POZIV

FAKI - otvoren poziv izvođačima

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

23. Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja, u 2020. godini posvećen temi društvene, političke, osobne, situacijske i umjetničke kontrole - otvara poziv aplikacijama za… više »

NAJAVE

Teatar Poco Loco vraća se u CeKaTe

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Teatar Poco Loco vraća se u Centru za kulturu Trešnjevka u subotu 25. siječnja 2020. u 11 sati s predstavom za namjenjenu prvenstveno djeci od 5 do 10 godina… više »

SJAJNO!

Multimedijalna predstava osoba s intelektualnim oštećenjima

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Centar za kulturu Trešnjevka od 12. do 19. siječnja ugostio je 25 umjetnika s intelektualnim oštećenjima iz Sjeverne Irske (University of Atypical, Belfast), Engleske… više »

PREDSTAVE

Baletna predstava Orašar u CEKATEu

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Povodom 20. obljetnice umjetničkog djelovanja Baletni studio Jastrebarsko gostovat će u subotu, 18. siječnja 2020. u 19 sati u Centru za kulturu Trešnjevka s baletnom predstavom… više »

PREDSTAVE

H.E.J.T.E.R.I Dine Pešuta prva premijera ZKM-a u novoj godini

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Zagrebačko kazalište mladih (ZKM) kao svoju prvu premijeru u novoj 2020. godini najavljuje, 18. siječnja, predstavu ""H.E.J.T.E.R.I", dramu o generaciji popularnoj prepoznatoj kroz… više »

BRAVO

Kauboji slave 500-tu izvedbu

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Predstava "Kauboji" autora i redatelja Saše Anočića, hit-mjuzikl koji je od premijere u ožujku 2008. postao zaštitni znak zagrebačkog Teatra Exit, proslavit će u petak 27.… više »

PREDSTAVE

Premijera predstave Kill B. u ZPC-u

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Pošavši od vrlo konkretnih izvedbeno-vizualnih referenci na kultni Tarantinov film Kill Bill iz 2003, odnosno na njegovu glavnu protagonistkinju 'Mladenku', koju se najbolje… više »

PREMIJERE

"Ćelava pjevačica" u režiji Hrvoja Korbara zatvara godinu u Teatru &TD

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

na samom kraju godine u Teatru &TD bavimo se Ćelavom pjevačicom, dramskim prvijencem francuskog dramatičara i jednog od najistaknutijih predstavnika antiteatra… više »

PREDSTAVE

Posljednji dani čovječanstva - premijera za kraj godine

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Scenski projekt utemeljen na velebnom djelu austrijskog književnika Karla Krausa (1874 -1936), megadrami Posljednji dani čovječanstva koje je u nas, u prijevodu Seada Muhamedagića,… više »

PREDSTAVE

'Narodil se mladi kralj' ponovno uveseljava Advent u Komediji

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Advent u zagrebačkom kazalištu Komedija donosi, od 5. do 10. prosinca, veselo božićno prikazanje s pjevanjem i kolom 'Narodil se mladi kralj', u suradnji s Ansamblom LADO i u… više »

KAZALIŠTE

Petra Hrašćanec & Saša Božić/ 1:0 u Teatru &TD

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Projekt "1:0" obilježava 10 godina suradnje između Petre Hrašćanec i Saše Božića, a sastoji se od različitih komponenata i vidova rada. U periodu od 5.12. do 14.12. u različitim… više »

PREDSTAVE

Predstava "Dragocjeni biser" autorice Ivane Peranić

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

DRAGOCJENI BISER - predstava fizičkog kazališta Premijera: petak 06. prosinca 2019. u 19.30 sati. Repriza: subota 07. prosinca 2019. u 18.00 sati. Hrvatski kulturni dom na… više »