Kazalište
NAJAVE

Objavljene nominacije za Nagrade hrvatskog glumišta

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Hrvatsko društvo dramskih umjetnika objavilo je u srijedu nominacije Nagrada hrvatskog glumišta za 2020., koje bi trebale biti dodijeljene 24. studenoga, kojom prilikom će biti… više »

PREDSTAVE

Nova premijera Male scene

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Kazalište Mala scena kao svoju sljedeću premijeru najavljuje, u nedjelju, 15. studenoga, u Muzeju grada Zagreba, predstavu 'Sunce djever i Neva Nevičica' u režiji Ivice Šimića i… više »

KAZALIŠTE

Teatar Exit najavljuje bogat kazališni vikend

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

U okolnostima smanjene kulturne ponude i ograničenih masovnih događanja, zagrebački Teatar Exit najavljuje bogat kazališni vikend program koji u petak i subotu, 13. i 14. studenoga,… više »

NAJAVE

Oko s Površine Aleksandre Mišić 16. i 17. studenoga u ZPC-u

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Nakon premijernog predstavljanja u listopadu, plesna predstava Oko s Površine plesne umjetnice Aleksandre Mišić i Zagrebačkog plesnog ansambla bit će izvedena 16. i 17.… više »

CEKATE

Besplatna događanja za djecu

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

U subotu, 14. studenoga 2020. Centar za kulturu Trešnjevka organizira dva potpuno besplatna događanja namijenjena djeci.  Prvi besplatni program 13. Festival dječje… više »

NAJAVE

13. Gumbekovi dani u Histrionskom domu

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Festival kabareta XIII. Gumbekovi dani održat će se od 4. do 19. prosinca u Histrionskom domu u Zagrebu, a donosi 11 gostujućih predstava i novu premijeru Histriona 'Na parove razbrojs', koja… više »

NAJAVE

Prezentacija rada Kabinet čud(ovišt)a Saše Božića

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Kabinet čud(ovišt)a, novi autorski projekt Saše Božića u produkciji kazališne skupine de facto kroz formu otvorene probe bit će predstavljen u srijedu, 11. studenoga u 22… više »

NAJAVE

Predstava Begović i Štefanić

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride u suradnji s Tjednom suvremenog plesa poziva Vas na izvedbu predstave Koraljke Begović i Nastasje Štefanić - PROSTOR… više »

KAZALIŠTE

Nagrade 9. Bobijevih dana smijeha

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Festival komedije "Bobijevi dani smijeha" posvećen je velikom glumcu Josipu Bobiju Marottiju, jednom od utemeljitelja kazališta Gavella, izvanrednom pedagogu i komičaru koji je tu… više »

KAZALIŠTE

Premijera nove predstave Teatra Tirena

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Teatar Tirena kazalište je koje se specijaliziralo za tinejdžere. Nakon niza uspješnih predstava za tinejdžere, koje su do sada sve odigrane stotinjak puta, 5. studenog bit će… više »

NAPOKON

U petak počinje nova sezona Teatra Exit

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT, u petak 30. listopada, Teatar EXIT započinje novu kazališnu sezonu izvedbom velike… više »

NAJAVE

37. Tjedan suvremenog plesa na tri lokacije

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Najveći međunarodni plesni festival u Hrvatskoj, te jedan od najstarijih u Europi, 37.Tjedan suvremenog plesa, ove će se godine održati u Zagrebu u tri zasebna bloka: 29. i 30. listopada… više »

KAZALIŠTE

'Tjedan Gavelle' od 2. do 7. studenoga u 'Komediji'

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Gradsko dramsko kazalište 'Gavella', čija je zgrada u Frankopanskoj oštećena u potresu i čeka sanaciju, gostovat će od 2. do 7. studenoga u kazalištu Komediji, gdje će u… više »

PREDSTAVE

'Osjećajte se k'o doma' premijerno u srijedu u Teatru Exit

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Teatar Puna kuća kao svoju novu premijeru najavljuje u srijedu, 28. listopada, u Teatru Exit, monokomediju 'Osjećajte se k'o doma' prema tekstu i režiji Vanje Jovanovića, koja se bavi… više »

NAJAVE

Premijera predstave Teatra Puna kuća

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Svetlana Patafta, poznata kazališna umjetnica najavljuje premijeru Teatra Puna kuća "Osjećajte se k'o doma" 28. listopada, 2020.godine u 20 sati u Teatru Exit (Ilica 208).… više »