Kazalište
PREMIJERE

Nova premijera Teatra &TD

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

"Nepoznata iz Seine' tragikomedija je o ljudima s ruba društva. To su oni koji u vama izazivaju nelagodu pa sklanjate pogled, okrećete glavu, produžujete korak jer vas izbacuju iz… više »

UKLJUČITE SE

Crowdfunding kampanja za realizaciju plesne predstave '20/20'

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Predstava '20/20', čija će se premijera održati 30. listopada u Zagrebačkom plesnom centru otvara pitanja o aktualnim problemima u današnjem društvu. Putem kazališne i… više »

PREDSTAVE

SKUPA u ZPC-u

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Plesna umjetnica Petra Hrašćanec u suradnji sa šest mladih plesačica priprema novi projekt - plesnu predstavu SKUPA koja će premijerno biti izvedena u četvrtak i petak, 22. i… više »

PREDSTAVE

Praizvedba predstave "Predsjednici&ca" u Kerempuhu

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Predstava u kojoj Kolinda Grabar - Kitarović na večeru zove Ivu Josipovića, Stipu Mesića, Franju Tuđmana i Josipa Broza Tita kako bi udruženim snagama, a vođeni bogatim političkim iskustvom,… više »

NAJAVE

DANCE INN/OUT predstavlja Spektakl i Portrete

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Drugo izdanje Dance INN/OUT festivala u 2020. godini uključuje nove predstave Studija za suvremeni ples i Zadarskog plesnog ansambla - riječ je o radovima Spektakl Irme Omerzo koja će biti… više »

NAJAVE

Provedimo Noć zajedno

objavljeno prije 8 mjeseci

U okviru Noći, udruga Domino predstavlja umjetnike i njihove instalacije, performanse, prostorne intervencije i akcije u javnom prostoru te modele interakcije, komunikacije i participacije s… više »

NAJAVE

Počinju Bobijevi dani smijeha

objavljeno prije 8 mjeseci

Devete Bobijeve dane smijeha otvorit će u petak u Histrionskom domu premijerna izvedba predstave 'Gle, kako dan lijepo počinje' u režiji Zorana Mužića, a od 16. do 30. listopada bit će… više »

NAJAVE

Nova predstava Matka Elezovića i Maria Kovača

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Od početka jeseni i nove školske godine, Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, pod vodstvom revne ravnateljice Tee Bilić, ponovno živi punim, kulturnim plućima i stanovnicima… više »

NAJAVE

Nova predstava u ZPC

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Predstava je nastala kao nadogradnja istraživanja započetog na projektu Esbat koji je premijerno izveden u ljeto 2020. u Svetvinčentu u sklopu projekta Nevidljiva Savičenta - prevođenje… više »

NAJAVE

Online predstava za Svjetski dan mentalnog zdravlja

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

U trenutnoj je situaciji više nego ikad važno razgovarati o tome kako se osjećamo i brinuti o svojem mentalnom zdravlju. 10. listopada u se cijelom svijetu obilježava Svjetski dan… više »

CEKATE

Predstava Gospoda Glembayevi u Cekateu

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

U srijedu, 14. listopada i u četvrtak, 15. listopada 2020. s početkom u 20 sati u  Centru za kulturu Trešnjevka bit će izvedena predstava Gospoda… više »

NAJAVE

'Snjeguljica' u novom ruhu ponovno u 'Trešnji'

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Još jedan klasik, u novom izdanju, razveselit će sve zaljubljenike u bezvremenske bajke braće Grimm. Predstava 'Snjeguljica i sedam patuljaka', u režiji i adaptaciji Ivane Čoh, ponovno… više »

NAJAVE

Nastavlja se Festival svjetskog kazališta 12. listopada

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Festival svjetskog kazališta nastavlja se u ponedjeljak, 12. listopada, gostovanjem u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu uzbudljive i atraktivne belgijske predstave 'Sylvia'… više »

NAJAVE

Bilo bi šteta da biljke krepaju u KunstTeatru

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

9. listopada ove godine izvodimo potpuno novu verziju predstave Bilo bi šteta da biljke krepaju Ivora Martinića u kojoj se bavimo istraživanjem odnosa glumca i dramskog… više »

NAJAVE

Antisezona 20: Pogled i identitet / figura i pokreti koji je orijentiraju

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Jesenski blok, pod nazivom Pogled i identitet / figura i pokreti koji je orijentiraju, kroz predstave će dati prikaz različitih koreografskih mišljenja materijalnosti koje uslojavaju… više »