Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
SAZNAJEMO

Učinkovita i brza aromaterapija uz gotove mješavine

objavljeno prije 5 minuta i 20 sekundi

Glavobolje, začepljen nos, menstrualne tegobe, problemi sa spavanjem, nelagoda u mišićima i zglobovima... Olakšanje dolazi iz prirode. Primavera Aroma Comfort sastoji se od… više »

BLUE MONDAY

Kako preživjeti najdepresivniji dan u godini

objavljeno prije 2 sata i 5 minuta

Blue Monday je najdepresivniji dan u godini, a zovemo ga i plavi ponedjeljak... tek toliko da znate, svake godine pada na treći ponedjeljak u siječnju. Teorija je prestavljena pred… više »

SAVJETI

3 stvari koje morate osvijestiti

objavljeno prije 19 sati i 21 minutu

Vidite da ljudi uspijevaju oko vas i čini vam se da sve čine jako lako. Osjećate kao da ste zastali ili još gore osjećate kao da gubite vrijeme. Pa što sad? Sada je vrijeme… više »

Foto: Pexels
RAZMISLITE

Što naše mišljenje o drugima govori o - nama

objavljeno prije 21 sat i 37 minuta

Prosudba drugih ne temelji se samo na objektivnim činjenicama, štoviše većim je dijelom rezultat onoga kakvi smo. Način na koji doživljavamo ljude oko sebe uvelike je određen… više »

SAVJETI

Kako zimi njegovati kosu?

objavljeno prije 23 sata i 52 minute

Kosa je izrazito osjetljiva na promjene vremena pa tako i na hladnoću. Kako bi vaša kosa ove zime ostala očuvana, pročitajte par savjeta i njegujte svoju kosu.  Dobra kapa glavu… više »

ZAPAMTITE!

Što sve utječe na artritis?

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Artritis je autoimuna bolest koja pogađa sve više ljudi. Za ovu bolest ne postoji lijek, ali mnogi pacijenti su primijetili povezanost između hrane koje jedu i onoga kako se… više »

MMMM

Koliko čaja utječe pozitivno na zdravlje?

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Čaj se oduvijek povezuje s duljim i sretnijim životom, a uobičajeno konzumiranje toplog pića povezano je s manjim rizikom od kardiovaskularnih bolesti i drugih bolesti. No, koja… više »

ZAPAMTITE!

Namirnice koje treba prati prije upotrebe

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Namirnice su prljave kad ih kupimo, bilo na placu ili u trgovini, no ponekad zaboravljamo na to, osobito ako nam ne djeluju tako. Ipak, neke od njih na sebi mogu imati izuzetno štetne… više »

SAVJETI

Usporite starenje nakon 40-te

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Četrdesete su godine u kojima će i oni najjači i najizdržljivi početi osjećati promjene i neumitan protok vremena, no i čak i u tim godinama nije kasno poduzeti neke korake kako biste starili… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
ZANIMLJIVO

Jeste li bijesni ili - depresivni?

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Stalni bijes govori više o vašem stanju uma nego o stanju svijeta oko vas. A vaša razdražljivost nije najbolja poruka koju želite poslati. Zamislite osobu koja boluje od… više »

SAVJETI

Kako stres iskoristiti kao saveznika

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Način na koji razmišljamo o stresu utječe na to kako ga procesuiramo. Ako ga smatramo prijetnjom, energiju ćemo trošiti na to da se protiv njega borimo, a ako ga smatramo… više »

POSLUŠAJTE

Glazba je stvarno ljekovita

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Glazba ima sposobnost da nas, od svih vrsta umjetnosti, najdublje dotakne. "Svi smo mi duboko povezani s glazbom jer je 'isprepletena' s mozgom i tijelom. Elementi glazbe - ritam i… više »

SAVJETI

5 zdravih navika za vitalnost

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Moderno doba je donijelo naprednu medicinu, no jednako tako i opake bolesti koje je teško savladati - ipak, postoji jednostavan put do dugovječnosti i zdravlja. Nedavno… više »

SAVJETI

Svjetlo na kraju tunela zimske depresije

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Još je starogrčki liječnik Aretaios savjetovao: "Letargičare valja izložiti svjetlosti i pustiti ih njegovom zračenju". Jer vječiti umor - makar se spava više nego… više »

ZANIMLJIVO :)

Ateisti su inteligentniji od vjernika

objavljeno prije 3 dana

Ateisti su inteligentniji od religioznih osoba, kažu posljednja provedena istraživanja znanstvenika s britanskog fakulteta Imperial College London. Prema brojnim studijama, broj vjernika je u… više »