Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
TREBA ZNATI

Kako se depresija očituje u govoru

objavljeno prije 9 sati i 24 minute

Depresija je ozbiljan problem koji zahvaća našu interakciju s drugima, a ne ogleda se samo u načinu ponačanja, već i u govoru i pisanju. Dugo se pokušavala pronaći povezanost… više »

ZNATE LI?

Zašto moramo izbjegavati zašećerene voćne sokove?

objavljeno prije 16 sati i 23 minute

Zašećereni voćni sokovi u većim količinama opasni su za srce i znatno povećavaju rizik od smrti od srčanih i drugih oboljenja, objavili su američki znanstvenici, a prenosi časopis… više »

O, DA!

Domaća maska protiv bora

objavljeno prije 18 sati i 22 minute

Bore jednostavno ne možemo izbjeći, ma koliko se trudili - one su normalni svjedoci naših godina koji se nekome pojave ranije, a drugima kasnije. Naravno, možete se baciti pod nož… više »

ZAPAMTITE :)

Savjeti za lakše skidanje viška kilograma

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Savjeta za mršavljenje ima napretek, a mi ćemo vam ovdje izložiti samo neke od njih koje je relativno lako primjeniti, a stručnjaci tvrde da ćete od njih imati velike koristi u… više »

ZNATE LI?

Što se NE radi kad vas bole leđa

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Bol u leđima spada u one koje se daju podnijeti, no toliko nas ograničavaju u svakodnevnim poslovima da bismo mogli poludjeti od muke... i leći u krevet?! Ne, tvrde znanstvenici,… više »

NAVALITE

7 namirnica koje će vas pomladiti

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Mladolik izgled bez pomoći estetske kirurgije sve je traženiji, a recept nije toliko kompliciran kako se može činiti na prvi pogled. Naime, ono smo što jedemo - stoga jedimo hranu koja… više »

SAVJETI :)

Kako nagraditi samog sebe

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Žene koje rade i uz to su majke imaju malo vremena za sebe te uz taj ubrzani životni tempo žude za malo odmora. E pa zašto ga si ne bi priuštili? Nagradite se jer ste to… više »

SAVJETI

Zaustavite ispadanje kose i potaknite njezin rast

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Ispadanje kose nije ekskluzivno muški problem, štoviše, s tim se tijekom života susreću mnoge žene. Razlozi ovih neugodnih probelma su brojni - od izmjene… više »

STVARNO?!

Zašto bi kava mogla biti suprotnost kanabisu

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Kakve veze imaju kava i marihuana, pitate se? Ovdje smo kako bismo odgovorili na to pitanje. Nedavno istraživanje pokazalo je da jutarnja šalica kave uzrokuje pad… više »

SAVJETI

Kako se riješiti glavobolje na prirodan način

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Glavobolje i migrene su od svih bolova oni na koje se ljudi u današnje vrijeme najviše žale. Na psihičko i fizičko zdravlje najviše utječu preopterećenost organizma,… više »

PROVJERITE!

6 znakova depresije kod djece

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Djeca su puna emocija i nemaju nekog velikog problema s njihovim izražavanjem, tako da je vjerojatno svaki roditelj navikao na potoke suza, ispade bijesa, ludu sreću i sve ostale načine… više »

ZNATE LI?

Zašto nam je toliko teško koncentrirati se na posao

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Manjak koncentracije ubojica je produktivnosti. Bez obzira na to učimo li, radimo ili čistimo kupaonicu, ako nismo koncentrirani na zadatak pred nama obavit ćemo ga loše ili ga uopće… više »

SAVJETI :)

Mindfulness ili kako pravilno meditirati

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Uvježbavanje u meditaciji ne podrazumijeva samo promatranje našeg uma već aktivno unapređenje uma time što ga zadržavamo fokusiranog na vrlinski objekt. Ova praksa obuhvaća tri… više »

ZNATE LI?

Kava ne dehidrira naš organizam

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Kavu i čaj, kao i sve omiljene stvari na svijetu, okružuje gomila mitova, a jedan od najvećih je ona da nas ta dva napitka zapravo - dehidriraju. Istini za volju, prilično je raširen… više »

KAO KRUH

11 znakova da ste dobra osoba

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Svatko od nas obično za sebe misli da smo osoba osobitih moralnih vrijednosti, no nemojmo zaboraviti da sami o sebi rijetko možemo suditi objektivno. Upravo zato nudimo vam ovih 11… više »