Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
ZAPAMTITE!

Jesenski blues - riješite ga se na vrijeme

objavljeno prije 14 sati i 29 minuta

Jesenski blues ili kako ga još nazivaju sindrom SPR - sezonskog poremećaja raspoloženja pogotovo nastaje kod prelaska na zimsko računanje vremena, kada se dan skraćuje, a mrak puno… više »

TERMOGENEZA

Hladnoća najbolje skida kilograme

objavljeno prije 16 sati i 29 minuta

Hladnoće nas tjeraju da ostanemo u toplom, kako obične ljude tako i rekreativce - teretane su prepune, a na trake za trčanje ne možete doći na red. No, ako mislite da ćete u zagrijanoj… više »

SAVJETI

5 savjeta za podizanje imuniteta

objavljeno prije 18 sati i 29 minuta

Gripe i prehlade su na vratima, a jesen je tek počela... sjetite se kako je zimi. Ako vam je dosta noseva koji bole od ispuhivanja i maramica koje grebu, vrijeme je da poradite na svom… više »

EH, DA... :)

4 loše posljedice korištenja društvenih mreža

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Društvene mreže na svojim su počecima proglašene revolucijom, a činjenicu da povezuju ljude širom svijeta na do tada nezamislive načine genijalnom - jer možemo… više »

FORA :)

Kako stres utječe na naš - govor

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Stres je problem koji rijetko tko može izbjeći, no ipak se volimo ponašati kao da je sve normalno, trudeći se da nitko ne primjeti da smo pod stresom. Ipak, postoji jedna stvar koja… više »

ZANIMLJIVO

9 razdoblja života u kojima se najviše debljamo

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Debljina ne dolazi sama od sebe, naravno, a postoje neka razdoblja života kad smo evidentno skloniji debljanju, pa je nužno posvetiti više pažnje fizičkim aktivnostima i režimu… više »

EHHH...

Manjak sna - stariji izgled

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

San je nužan za zdravlje, to već znaju i ptice na granama, no znate li da nedostatak sna ima još jednu, prilično nezgodnu i neestetsku nuspojavu? Upozorenja da bi trebali spavati barem… više »

SAVJETI

Vitamin koji će vam spasiti kosu

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Gubitak kose jedna je od stvari koja nam donosi prilično loše osjećaje - pogađa i muškarce i žene (rjeđe, na njihovu sreću), no jednako ga loše podnose oba spola. Na… više »

ZAPAMTITE!

Borite se protiv stresa - učinkovito!

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Stres je postao najveći neprijatelj zdravlja u ovom užurbanom modernom vremenu - poslovi, financije i privatni život donose stalne promjene koje neizbježno utječu na naše zdravlje,… više »

SAVJETI

Kako se koncentrirati na poslu?

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Koncentracija na poslu ponekad nije lagan zadatak - ponajprije su nam potrebni mir i tišina, no to nije sve: po mišljenju njemačkih znanstvenika, za uspješane radne… više »

MALO?

Koliko nam treba vježbe da se dovedemo u formu?

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Vježbanje obično povezujemo s mukom koja traje barem pola sata, no izgleda da našem tijelu nije baš toliko važno koliko dugo vježbamo, tvrde znanstvenici. Naime, samo dvije… više »

MA DA?

Previše sna štetno je kao i premalo

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Nakon brojnih istraživanja koja su se bavila utjecajem količine sna na djelovanje mozga, znanstvenici su došli do zaključka kako previše ili premalo sna djeluje… više »

STVARNO?

Mirisom lavande do uspjeha?

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Lavanda, ta čudesna mediteranska biljka opojnog mirisa ne služi samo za tjeranje komaraca ili opuštanje, već se može iskoristiti i za - nagovaranje ljudi, vjerovali ili ne. Naime,… više »

MA DA?

Planiranje dana može biti i loše?

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Planirate li svoj dan? Imate li raspored na papiru, u mobu ili na računalu? Znate li kad trebate što napraviti danas? To su pitanja koja će vam odmah postaviti na stotinama tečajeva,… više »

COOL :)

Zašto je dobro razgovarati sam sa sobom

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Jeste li i vi jedan od onih koji hodaju po cesti i razgovaraju sami sa sobom (pritom ne mislimo na one koji imaju bežične slušalice pa pričaju s ekipom na mobitel)? Ili ne možete… više »