Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
HE HE

Znakovi da ste definitivno pametniji od drugih

objavljeno prije 11 sati i 44 minute

Inteligencija nije nešto što je uvijek očigledno promatračima, jer osobine ponekad mogu biti genetske ili satkane iz osobnih izbora, no kad se sve stavi na hrpu, može se pronaći… više »

Sunce se oduvijek povezivalo s boljim raspoloženjem
MA DA?

Zimski višak kilograma nije samo od hrane i manje kretanja

objavljeno prije 13 sati i 14 minuta

Zimsko nakupljanje kilograma nije samo rezultat blagdana, jače hrane i manjka kretanja, nego da na njega utječe i sunce, odnosno manjak sunca. Znanstvenici su otkrili da se masne… više »

Oni su jedini kojima se bez straha možemo povjeriti / Pexels
MA DA?

Prijatelje biramo prema - genima?

objavljeno prije 17 sati i 14 minuta

Prijatelje biramo, a obitelj dobivamo, to će vam svatko reći, no nerijetko se s prijateljima osjećamo čak i ugodnije i opuštenije nego s nekim članovima obitelji. Ova zanimljiva pojava… više »

SAVJETI

Kako pravilno odabrati igračke djeci?

objavljeno prije 19 sati i 14 minuta

Roditelji uglavnom kupuju igračke za djecu na temelju onoga što se njihovom djetetu sviđa i na temelju izgleda igračaka. Ali igračke bi se zapravo trebale birati na način da se prvo… više »

ISPROBAJTE

Naučite meditirati, pomoći će vam

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Svrha meditacije je da nam um učini spokojnim i mirnim. Ako nam je um miran bit ćemo oslobođeni briga i mentalne nelagode i tako ćemo doživjeti pravu sreću, ali ako nam um nije miran,… više »

MA DA?!

Nevolje će vam najčešće stvarati drugorođena djeca

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Kaže se da su najstarija djeca najinteligentnija, a drugorođeni su stvoreni da izazivaju nevolje - točno je, sada je i istraživanjem potvrđeno da ćete s mlađom djecom imati… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje će vam produžiti život za sedam godina

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Zdrav život trebao bi podrazumijevati i dulji život, a kad se znanstvenici poduhvate preciznih mjerenja, dobiju se i precizne brojke koje kažu sljedeće - ako želite živjeti sedam godina dulje… više »

SAVJETI

Što su napadaji panike i kako se nositi s njima?

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Napad panike manifestira se kao tjelesna reakcija na stvarnu opasnost, mada ona u ovom slučaju ne postoji. Takvi napadaji se javljaju u situacijama kojih se osoba boji od prije i javljaju se… više »

MA DA?

Molitva je čak i ateistima zadnja šansa

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Vjera je osobna stvar svakog čovjeka, da se razumijemo odmah na početku, pa zapravo nema veze vjerujete li vi u Boga, Alaha, Krišnu, sebe ili Veliki hadronski sudarač - u određenom… više »

SUPERHRANA

Hrana koju treba jesti zajedno

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Superhrana je na dohvat ruke - sve što je potrebno jest prava kombinacija namirnica koje će zajedno postati izuzetno zdrave i učinkovite, pa evo primjera... Brokula i rajčice - kada se… više »

SAVJETI :)

Kako hraniti kućne ljubimce?

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Prehrana kućnih ljubimaca nije jednostavna stvar, iako možda imamo drugačije mišljenje - pa to su životinje, daj im komad mesa i sve će biti u redu. No, je li to baš tako?… više »

SAVJETI :)

Joga je najbolji saveznik protiv viška kilograma

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Ako redovito vježbate jogu biti ćete vitki, a godine ne predstavljaju nikakav problem jer što je osoba starija to joj se joga još više preporučuje. Ako želite… više »

ZAPAMTITE!

Vježbanje je naročito važno u starijim godinama

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Starije osobe sklone sjedilačkom načinu života koje počnu vježbati možda neće smanjiti rizik od toga da postanu sve slabije ali će patiti od manjeg stupnja nemoći, pokazalo je novo američko… više »

SJAJNO!

Prirodna tabletica za dobar dan

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Bolja osoba bit ćete jer će vam i dan biti bolji. Uz takvu tableticu lakše ćete prolaziti kroz, doslovno, sva sranja, koja vam život, nadređeni, partneri, klijenti ili kolege stavljaju… više »

sijeda kosa
SAVJETI :)

Prirodni način za uklanjanje sijede kose

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Sijeda kosa danas više ne mora biti pokazatelj starosti, naprotiv sve je češće prisutna bez obzira na dob osobe. Ali, postoji prirodno riješenje za uklanjanje sijedih.… više »