Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Gdje se kriju kalorijske bombe?

objavljeno prije 10 sati i 44 minute

Mršavljenje je težak i zahtjevan proces koji mora početi prvim korakom - nabavom namirnica. Međutim, upravo je taj prvi korak često puta i najteži - nije lako odoljeti svemu što… više »

SAVJETI

Želje mogu postati stvarnost

objavljeno prije 14 sati

Velik broj ljudi želi spiritualne kvalitete poput ljubaznosti, praštanja ili svjetskog mira, no ne i osobne želje poput lijepe kuće ili romantične ljubavi. Ipak, ljudska je odlika… više »

AAHHH ;)

5 načina brzog opuštanja

objavljeno prije 16 sati i 44 minute

Vikend je stigao, a vi već od ranog jutra radite - nešto planirate, kuhate, spremate... a kad ste ste mislili na vrijeme za odmor? Opuštanje je izuzetno važno za vaše… više »

ZNATE LI?

Kako se trebamo smijati?

objavljeno prije 19 sati i 44 minute

Smijeh je važan, no vrlo je rijetko povezano sa zabavom, tvrdi psiholog Michael Owren s Georgia State Sveučilišta koji je analizirao osmjehe 48 ispitanika. Zaključio je da osmijesima… više »

SAVJETI

Zašto se ne smijete zatvoriti u kuću

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Znate li što vam se sve može dogoditi ako ste dane proveli zatvoreni u svoja četiri zida - i to u strahu od zaraze i cijele situacije. "Normalno je da ne želite izlaziti van, ne… više »

SAVJETI

Čaj za mršavljenje

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Postoje pripravci u obliku čaja koji će ubrzati vaš metabolizam, dati vam potrebne zdrave sastojke, ali i oni koji će utažiti glad. Uz kontinuiranu tjelovježbu i zdravu prehranu, čaj… više »

STVARNO?

Koliko žene troše vremena na izgled?

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Žene osim svega što rade tijekom dana, uvijek ostave barem malo vremena za jednu stvar bez koje, izgleda, jednostavno ne mogu - ogledalo. Naime, u slučaju da se stalno žalite kako bi… više »

Kosa, krevet, spavanje
HE HE

Zaspite u lockdownu kao beba

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Pandemija koronavirusa utjecala je na naše brojne navike i način života. Zbog covida-19 više vremena provodimo u vlastitim kućama, a lockdown i stres zbog pandemije kod mnogih… više »

EHHH...

Debljamo se - vikendima

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Vikend bi trebao biti ono vrijeme kada se možemo opustiti i odmoriti od radnog tjedan, no zapravo obično radimo nešto drugo - jedemo. U ovo ubrzano doba svi ga smatramo jedinim mogućim… više »

MA DA?

Kada su žene zdravije?

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Posao je posao, barem to tako shvaća većina ljudi, pa ako morate ostati prekovremeno, nije prevelik problem - naravno, osim ako to ne postane česta pojava. No, uz to imamo i jedan zanimljiv… više »

SAVJETI

Kako usporiti i odmoriti se

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Odmor vam treba, jer jednostavno ne možete toliko raditi - sve ste sporiji, pospaniji, a na kraju krajeva i opasno je raditi pogreške u nekim situacijama. Vremena za njega u ovom… više »

SAVJETI

Riješite se celulita domaćom kremom

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Celulit je najveći neprijatelj svake žene. Pa ne ćudi što je najviše proizvoda u ženskoj kozmetici namjenjeno baš za borbu protiv njega. Jedan od tih proizvoda je i krema… više »

SAVJETI

Kako skinuti kile na nezgodnim mjestima?

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Mogu li ukloniti viškovi na strateškim mjestima - bedra, trbuh i slične dijelove tijela koje, ma koliko se mi trudili, nikako ne možemo na zelenu granu... To nas obično svi… više »

ZNATE LI?

Što je prava ljubav?

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Zvali je mi sudbinskom, pravom, jedinom, istinitiom... uvijek ćemo misliti na ljubav, a to je osjećaj koji se nekad mijenja... ili to nije baš tako? Svima nam je poznato da leptirići u… više »

OPASNO

Šećer treba zabraniti

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Šećer je zapravo otrovan i trebalo bi ga prodavati jednako kao cigarete - zabraniti mlađima od 18 godina. Prilično revolucionaran pristup Lustig obrazlaže svojim istraživanjima koja su… više »