Lifestyle BODY&SOUL
MLJAC

Mogu li kokice biti loše?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Kokice su odlične, no imaju jedan problem - prvo što treba znati je da učinci kokica u potpunosti ovise o načinu na koji ih napravite.  Ako kupujete kokice u kinu koje su… više »

PAŽLJIVO

Kako birati boje

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Boje su sastavni dio naših života - ono što je glazba za uši to su boje za oči. One odašilju pozitivne poruke našem mozgu. Bez njih bi život bio poprilično… više »

EHHH...

Kretanje za vrijeme globalne pandemije

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

2020. je... bila godina. Proučavat ćemo je još desetljećima - ne samo zbog pandemije, nego i zbog bezbroj načina na koja se ljudsko ponašanje promijenilo. Zahvaljujući… više »

ZNATE LI?

Stresori u kući

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Kažu nam da je prirodno da s vremena na vrijeme budemo nervozni i pod stresom - e, pa to baš i nije istina, vjerujte. No, kad ste već pod stresom, to ne znači da na to ne možemo… više »

PRIPAZITE :)

Jesu li torbe opasne po zdravlje?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Ženska torba je mjesto na kojem niti jedan muškarac ne bi trebao ući... jer ne zna što ga čeka! Jeste li ikad vidjeli ženu koja samo posegne rukom u svoju torbu i odmah izvuče… više »

ZAPAMTITE :)

Kako spriječiti povratak kilograma?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Dijete su toliko nabrijane da više ne znate koju biste počeli... pa kad krenete, obično brzo odustanete i vratite se na staru kilažu i starim problemima. Između mnoštva… više »

VODA

Kako ostati hidriran?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Svakodnevno pijemo vodu bez razmišljanja, no trebalo bi malo češće pripaziti na količine - jer je dehidracia vrlo nezgodna stvar. Zaboravimo, pijemo kavu koja nas tjera na WC,… više »

OZBILJNO?

Što je bolje od teretane?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Teretana je nekome nešto totalno grozno - jednostavno se ne mogu zamisliti kako dižu utege, znoje se, ne mirišu baš bajno... ali, vježba vam ipak treba? E sad, kako… više »

SAVJETI

7 savjeta za sjajno jutro

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Dobre jutarnje navike mogu vam pomoći da nakon buđenja budete energičniji i da lakše odradite obveze koje vas taj dan očekuju Jedite dovoljno - poželjno je da ujutro pojedete… više »

SAVJETI

Pilates treba svakome

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Vježbanje je svakodnevna potreba modernog čovjeka, jer nismo napravljeni da bi sjedili po cijele dane. No, neki treninge uzimaju prilično doslovno, ali zato je tu jedan od boljih - pilates.… više »

STVARNO?

Položaj spavanja govori o karakteru

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Kako spavate? Dobro, loše, tako tako? Vjerovali ili ne, sve se o tome može vidjeti na vama, jer položaj u kojem spavate govori jako puno o vašoj osobnosti. Stoga, da vidimo kako… više »

COOL

Što vas čini mlađim?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Svi bi željeli biti mlađi nego što jesmo, pogotovo kad uđemo u neke ozbiljnije godine - ovi od dvadesetak godina i dalje misle da su neuništivi i vječni, tek kasnije shvate da… više »

MLJAC

Kako napraviti najbolje zobene pahuljice?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Jutro je dio dana kad bi trebali pojesti neki dobar doručak da nam dan bude zdrav i dobar, a jedana od najčešćih su - zobene pahuljice. Kao što znamo, jako ih je jednosvno… više »

SAVJETI

Gdje možemo pokupiti virus?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Očito je da je bolje vani nego unutra. A tamo ćete lakše pokupiti SARS-CoV-2, "obični" ili mutirani. Koliko ste pritom ugroženi i u kojim situacijama? Problem je u tome što… više »

OPA :)

5 zanimljivih činjenica o mršavljenju

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Mršavljenje je stalna tema, naravno da se malo opustimo i prestanemo tražiti tijekom nekih blagdana, no ovo je pravi trenutak - obično već polako popušta motivacija. Sada kada… više »