Lifestyle BODY&SOUL
ZAPAMTITE!

7 loših navika koje trebate hitno mijenjati

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Svatko od nas ima neke svoje male rituale i navike zbog kojih mislimo da se osjećamo bolje, ali su zapravo štetne. Neke više, druge manje, no kad se sve stavi na hrpu,… više »

ZANIMLJIVO :)

5 faktora visoke inteligencije

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Visoka inteligencija obično se pripisuje genima, pa tražimo bistriće po obiteljskim stablima roditelja, no izgleda da teško griješimo... Naime, istraživanja su pokazala da… više »

ZDRAVO!

Sve prednosti integralnih žitarica

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Unos integralnih žitarica povoljno djeluje na krvne žile i smanjuje rizik od srčanih bolesti, objavili su znanstvenici. Prema novijim studijama, za to povoljno djelovanje zaslužan je magnezij… više »

MLJAC :)

Kupine - šaka dnevno čuva zdravlje

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Kupine, zdrave crne bobice osvježavaju i ujedno blagotvorno djeluju i na naše zdravlje. Pune su vitamina i minerala, vlakana te antioksidansa koji su vrlo učinkoviti u prevenciji… više »

OPREZ

Što toplinski val čini našem organizmu?

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Naše tijelo nastoji održati unutarnju temperaturu na oko 37,0 Celzijevih stupnjeva bez obzira na to nalazimo li se u snježnoj oluji ili usred toplinskog vala. To je temperatura na… više »

SAVJETI

Važnost zaštite od sunca

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Dugotrajno izlaganje suncu izaziva smeđe mrlje, crvenilo, ljuštenje, isušivanje, prijevremeno starenje i rak kože. Nosite adekvatnu odjeću i pokrivala za glavu i ne zaboravite… više »

PRIPAZITE :)

Vrućine donose i - svađe!

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Ljeto obično jedva dočekamo kako bi se odmorili na godišnjem, no nerijetko se dogodi da ga upropaste - svađe... a znate li zašto? Razlog je jednostavan - dokazano je da se… više »

EH, DA... :)

Gdje vam se lijepi višak kila?

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Višak kilograma obično se vidi na istim mjestima, a važno je znati što to zapravo znači. Primjerice, svaki kilogram vam se vidi na trbuhu ili bokovima? Ako nakupljate neželjene… više »

SAVJETI

Prirodni recept za ispucala i tvrda stopala

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Da bi vaša stopala izgledala lijepo i njegovano u ljetnim sandalama donosimo vam par savjeta za njegu i najbolji domaći recept koji će vam pomoći kod tvrdih i ispucalih peta.… više »

ZAPAMTITE!

Zašto nam trebaju kreme za dan i noć?

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

Vjerojatno ste se i sami nasmijali vicu u kojem plavuša pita kako krema zna je li dan ili noć, no ako ćemopošteno - znate li vi? Naravno, slijedi logično pitanje - zbog čega su… više »

FORA

Bogataši i siromasi horoskopa

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Horoskop i bogatstvo neraskidiva su tema - sjetite se samo koliko ste puta, vjerovali vi u horoskop ili ne, sa zanimanjem potražili dio koji govori o lovi.... Stoga, ne čudi da se rade… više »

KRENITE

Nikad nije kasno za vježbanje

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Sredovječne i starije osobe koje tjedno vježbaju minimalno preporučeno vrijeme mogu živjeti dulje od vršnjaka koji život provode sjedeći, bez obzira jesu li prije vježbale, pokazuje… više »

MYTHBUSTERS

Doručak nema veze s kilama?

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Doručak je najvažniji obrok u danu - koliko ste to puta čuli ili pročitali uz objašnjenje da bi se preskakanjem doručka mogli udebljati, jer to usporava vaš metabolizam i tjera… više »

STVARNO?

Kako dobivamo samopouzdanje?

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Ako ste u djetinjstvu bili obasipani majčinom ljubavlju i nježnošću, lakše ćete se kao odrasla osoba nositi sa stresom i životnim teškoćama, objavili su znanstvenici Čini… više »

PRIPAZITE

Fizički simptomi prevelikog stresa

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Stres je praktički nemoguće izbjeći, noprevelikih količina stresa svakako bismo se trebali kloniti. Doznajte koji fizički simptomi često upozoravaju na to da smo pod prevelikim pritiskom.… više »