Lifestyle BODY&SOUL
Vino, alkohol, slavlje
HMMM...

Čaša vina je i dobra i loša za vas

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Vino je jedno od najstarijih pića od davnina, pa ga neki slave, a drugi kude zbog toga što im je fino ili su od njega završili u problemu - u svakom slučaju, rijetki su oni koji… više »

EHHH...

Kako pandemija deblja... a i mršavi

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Pandemija, lockdown, rad od kuće, sjedenje... sve su to riječi koje inače nismo normalno koristili, a ova nova nazvana "novo normalno" je vjerojatno potpuno sumanuta svima koji su naučili… više »

HE HE

Što najčešće lažemo na društvenim mrežama?

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Društvene mreže nisu samo novo normalno, nego novi vrli svijet u kojem svi želimo izgledati puno bolje i pametnije nego u stvarnom životu. Mogli bismo se okladiti da ste barem na… više »

SAVJETI

Kako raspoznati gripu i prehladu?

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Influenca ili gripa infekcija je koja napada respiratorni sustav - pluća, nos i grlo. To je zarazna respiratorna bolest sa simptomima u rasponu od blagih do teških. Uzrokuju je… više »

COOL

Najjednostavniji način mršavljenja

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Dijete najčešće povezujemo s nabavkom namirnica koje nisu baš jeftine, ali nakon cijelog niza istraživanja pokazale su se dvije stvari - hrana ne mora biti skupa i… više »

ZNATE LI?

Samo dvije kobasice tjedno - nisu dobre za vas

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Kobasice su super, pogotovo ako su domaće... ili nisu? Na žalost svih ljubitelja suhog mesa, morat ćemo vas razočarati - nisu zdrave za vas, čak i ako jedete samo dvije tjedno. Naime, kako je… više »

MA DA?

Što sve može zamijeniti kokosovo ulje?

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Kokosovo ulje postalo je cijenjeno i željeno u cijelom nizu proizvoda, od kozmetike kao početak, da bi nakon toga počelo korištenje u prehrambenoj industiji. No, hrana je OK, ali… više »

MLJAC

Mislimo da je vrijeme za - kakao

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Kakao je genijalno piće koje, obično, pijemo samo u posebnim prilikama jer ga stvarno treba napraviti dobro - a trebali bi češće. Novo istraživanje objavljeno u časopisu Nutrients koje… više »

ZANIMLJIVO :)

Kofein prije vježbanja bolje sagorijeva masti

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Svima nam je želja skinuti višak kilograma što prije i što bolje, pa zato treba koristiti sve trikove koje imate na raspolaganju, a zdravi su za vas. Pa to, ovo je jedan… više »

Foto: Pexels
ZDRAVLJE

7 dijeta koje su loše za vas

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Dijete su najtraženija roba, pogotovo u ovo doba kad svi želimo izgledati sjajno i predivno, naročito pred more.. što jednostavno ne ide baš svima i ne mogu svi izgledati kao… više »

ZNATE LI?

Kako pametno jesti ugljikohidrate

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Da za početak riješimo jednu stvar - ugljikohidrati nisu zlo i trebaju našem tijelu isto kao bilo koja grupa namirnica kako bi sve radilo kako treba i kako bismo bili zdravi.… više »

MLJAC

Zašto treba jesti tamnu čokoladu

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Čokolada je čokolada.. ili nije baš? Većina ljudi će uzeti bilo koju koja je na akciji u trgovini, no znalci i pravi ljubitelji će uvijek birati - tamnu čokoladu. Tamna čokolada koja… više »

SHVAĆATE? ;)

Ženski odgovori su nekad šifrirani ;)

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Žene, do sada ste vjerojatno dobro shvatili, često govore ono što stvarno ne misle, a tu ne mislimo na zlonamjerne laži, već one bijele, kojima samo žele održati mir i… više »

KILICE

Kako skinuti kile bez po' muke

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Na dijeti se može malo zastraniti, pa se kalorije nakupe i nekad nam mogu poremetiti ciljani dnevni unos.  Ipak, zbog toga ne treba paničariti i odmah trčati u teretanu da odradite dupli… više »

SJAJNO!

Napravite si tinkturu od koprive

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Kopriva se od pamtivijeka koristi za liječenje mnogih tegoba te je jedna od najcjenjenijih biljaka u alternativnoj medicini. Bez obzira na to što je zapravo korov, a na dodir izaziva… više »