Lifestyle BODY&SOUL
ZNATE LI?

Kava je blagotvorna za žene, osim...

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Kava je omiljeni jutarnji napitak koji uz to ima i razne blagotvorne učinke na tijelo, no postoji jedna nezgodna iznimka... Naime, pokazalo se da dvije do tri šalice kave dnevno… više »

SAVJETI

Ravan trbuh je moguća misija

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Mnogim je ženama područje struka, bedara i stražnjice najproblematičnije, a većina ih smatra da se lelujavog trbuha mogu riješiti samo s nekoliko trbušnjaka na dan. Krivo! Za… više »

EHHH...

Vitaminski dodaci vam zapravo - ne trebaju

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Iako će liječnici za mnoge simptome propisati vitaminske dodatke, možda ipak nisu toliko važni koliko mislimo. Istraživanje objavljeno prošlog mjeseca u časopisuAnnals of… više »

SAVJETI

Kako zadržati ljetnu boju što duže?

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Brončana put na kojoj svaka odjevna kombinacija izgleda puno bolje dobiva se ljeti, no žene često čine pogreške kojima otežavaju brzo tamnjenje i zbog kojih puno brže gube boju… više »

SAVJETI

Izbjegnite glavobolje od vrućine

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Mnogim ljudima vrućina i puno Sunčeve svjetlosti može biti recept za glavobolju, pa evo nekoliko savjeta koji će vam sigurno pomoći. Aklimatizacija - velika temperaturna razlika između… više »

ZAPAMTITE!

Sindrom kroničnog umora - kako zapravo nastaje

objavljeno prije 15 dana i 12 sati

Sindrom kroničnog umora bolest je o kojoj se još malo zna, a definira se kao dugotrajna, teška, onesposobljavajuća psihička i fizička nemoć bez mišićne… više »

SAVJETI

Godišnji odmor će vas stvarno ozdraviti

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Stres povezan s poslom ne čini dobro organizmu kao ni nekvalitetan san. I stres i premalo sna sami po sebi nose sve vrste zdravstvenih rizika, ali za ljude koji boluju od… više »

STVARNO?

Nejednakost utječe na mentalno zdravlje?

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Novac nam treba, tako je organizirana civilizacija u kojoj živimo, no istovremeno neće vam baš donijeti sreću, pogotovo ako ga susjed ima više od vas... Naime, psiholozi kažu da… više »

VRIJEDI ZNATI

Vegetarijanska prehrana i utjecaj na zdravlje

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Vegetarijanska prehrana temeljena na biljnim namirnicama, voću, povrću i žitaricama smanjuje mogućnost od pojave dijabetesa tipa 2, pokazalo je istraživanje..  "Dokazali smo… više »

BAŠ OVAKO...

5 savjeta za njegu kose tijekom ljeta

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

Kosa je rijetko u fokusu tijekom ljeta jer nam je na prvom mjestu briga o koži, no ne smijemo se tako olako odnositi prema njoj... Naime, kako bismo se zaštitili od opeklina nanosimo… više »

ISPROBAJTE :)

Maska od breskve protiv bora

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Koža je tijekom ljetnih mjeseci izložena sunčevim zrakama koji je dodatno isušuju i pospješuju nastanak bora. Jednostavno je nemoguće u potpunosti se zaštititi od sunca,… više »

ISPROBAJTE :)

Tikvice - nepravedno zanemaren izvor zdravlja

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Tikvice su vjerojatno najpodcjenjenije povrće koje možete naći na stolu - uvijek stoje negdje u zapećku i ne obraćamo pažnnju na njih. No, to e potpuno pogrešan pristup - tikvice… više »

PRIPAZITE

Sokovi bez šećera uzrokuju brojne zdravstvene probleme

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Dijetalni sokovi obično se gledaju kao sjajna alternativa "običnim" sokovima jer vjerujemo da na taj način izbjegavaju konzumaciju šećera i unos velike količine kalorija.… više »

SAVJETI

Dijeta koja spašava liniju i - svijet

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Mnoge dijete obećavaju da će vam pomoći brzo skidanje kilograma, ali nova planetarna zdravstvena prehrana, prema navodima istraživača, mogla bi spasiti svijet. U nedavnom izvještaju… više »

STVARNO?

Manjak samodiscipline nije najveći problem?

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Samodisciplina je izuzetno važna za svakoga od nas - barem tako mislimo. Naime, njoj uvijek pripisujemo svoje pobjede i poraze: ako uspijemo prestati pušiti, slavit ćemo je, no jednako… više »