Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
NOVOSTI

Volkswagen T-Roc R premijerno u Ženevi

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Studija korak do serije predstavlja novu varijantu kompaktnog T-Roca koja se odlikuje visokim performansama Na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi (od 7. do 17. ožujka 2019.) marka… više »

MRCINE

Tesla Model 3 stiže u Europu

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Tesla Model 3 uskoro će se moći kupiti i u Europi. Tesla je najavila kako su svi potrebni papiri i odobrenja konačno nabavljena i početak prodaje na europskom tržištu kreće od veljače… više »

COOL

Automobili će voziti na - granje?

objavljeno prije 25 dana i 2 sata

Mogu li se korjenje, grane i grančice jednog dana koristiti za pogon automobila? Tome se nadaju švedski znanstvenici nakon što su proizveli bioprodukt koji, zasad skromno, čini… više »

MRCINE

Novi Mercedes-Benz CLA Coupé

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Novi Mercedes-Benz CLA Coupé nije samo najemocionalnije vozilo u svojoj klasi nego je i vrlo inteligentno: od MBUX Interior Assist sučelja, koje prepoznaje geste upravljanja i nudi… više »

WOW!

Harley-Davidson Livewire predstavljen na CES-u

objavljeno prije 1 mjesec

Specifičan i legendarni proizvođač motocikala iz Milwaukeeja nakon brojnih najava predstavio je svoj prvi električan model Harley-Davidson Livewire. Prvi je puta javno prikazan na CES-u,… više »

COOL

Nissan predstavio I2V na CES-u

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Na sajmu potrošačke elektronike CES Nissan će predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo" spajanjem stvarnog svijeta s… više »

MA DA?

Ogromna ulaganja u električne automobile

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Globalni proizvođači automobila planiraju povećati ulaganja u tehnologiju električnih automobila za 300 milijardi dolara u idućih 10 godina, a gotovo polovina tog iznosa bit će… više »

UFF, NEZGODNO

Tri scenarija katastrofe Hyperloopa

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Za neke je ideja da se iz jednog mjesta do drugog stiže brzinom od 1200 kilometara na sat - predivna futuristička vizija. No, Hyperloop - magnetni vlak koji se kreće kroz vakuumsku cijev - je… više »

BUDUĆNOST

Automobili postaju sve povezaniji

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Automobil budućnosti je povezan. Upotrebljava najnovije informacije s interneta kako bi putnike doveo do odredišta na još sigurniji, učinkovitiji i praktičniji način.… više »

NOVOSTI

Nio ES6 - zanimljivi novi električni SUV

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Za kineskog proizvođača automobila Next EV svi su prvi put čuli kada je 2016. godine predstavio svoj električni super automobil Nio EP9 koji do stotke sprinta za 2,7 sekunde, juri najvećom… više »

STRUJA

VW - pilot projekt prijenosnih stanica za brzo punjenje

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Volkswagen planira ubrzati uspostavu infrastrukture za punjenje električnih vozila u matičnoj Njemačkoj, najavljujući pilot-projekt prijenosnih stanica za brzo punjenje. Punjenje će u… više »

ZNATE LI?

Zašto su hibridi pouzdani?

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Njemački TÜV već godinama za redom postavlja Priusa kao najpouzdanijeg automobila u prometu, a mi konkretno znamo modele koji su odradili i više od 400.000 km. U čemu je tajna… više »

ZANIMLJIVO

Koliko zapravo košta korištenje električnog automobila?

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Struja na sve strane, kuda god se okrenete samo se o njoj priča. Psihički je postignuto već sada uvjerenje kako je električni automobil nadmoćan tradicionalnim automobilima s dizelskim i… više »

SAVJETI

Zimski uvjeti na cesti - pravila i savjeti

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Pravilnikom o tehničkim uvjetima vozila u prometu na cesti („NN" br. 85/16.) propisano je sljedeće: - Pod zimskom opremom motornih vozila kategorije M i N čija najveća dopuštena… više »

SAVJETI

Kako montirati lance za snijeg na kotače vozila

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Dolazi nam snijeg, a s njim i potreba da pripremimo vozilo. Lanci za snijeg odlična su opcija kad je cesta prekrivena snijegom, poboljšat će prianjanje kotača i spriječiti… više »