Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
SAMO? ;)

Samo 10 posto automobila ima skinutu kilometražu

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Kada je riječ o tržištu rabljenih automobila, svaka europska zemlja suočava se sa sličnim izazovima. Bilo da se radi o prevarama s kilometražom, skrivenim oštećenjima ili čak… više »

ODLIČNO

Hrvatski prijevoznici održivosti pridaju sve veću važnost

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Goodyear je ove godine proveo istraživanje s ciljem proučavanja odnosa prijevozničkih tvrtki prema održivosti, a obuhvatilo je, između ostalih, i 51 hrvatski vozni park teretnih vozila. U… više »

VOŽNJA

Kako se vozi po zimi?

objavljeno prije 24 dana i 9 sati

Istraživanje koje je Goodyear proveo među 4000 vozača iz osam europskih zemalja pokazalo je da se europski vozači značajno razlikuju po razini znanja, iskustva i pripremljenosti za… više »

AUTO

Kako pripremiti automobil za zimu?

objavljeno prije 28 dana i 9 sati

Zato trebate unaprijed pripremiti svoj automobil za najhladniju sezonu i osigurati da sve radi kako treba. Evo i praktičnih savjeta koji će vam pomoći preživjeti zimu i izbjeći probleme na… više »

SAVJETI

Tri korisna savjeta za vožnju

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Motorizirani cestovni promet i mobilnost bitna su obilježja suvremenog društva ali i današnjeg tehnološkog razvoja čije se dobrobiti nerijetko plaćaju visokom cijenom… više »

STVARNO?

Najčešće se oštećuju - Tesle

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Iako su moderni automobili opremljeni mnogim naprednim sigurnosnim sustavima i značajkama, svejedno im se može dogoditi nesreća. Prema carVerticalu, globalni udio oštećenih vozila… više »

WOW!

Goodyear napravio sjajne gume za Citroën Oli

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Poduzeće Goodyear u suradnji s Citroënom razvilo je gumu Eagle GO za Citroënovo konceptno vozilo oli. Riječ je o trećoj konceptnoj gumi razvijenoj u suradnji s Citroënom, a… više »

COOL

Auto influencer Matko poklanja auto!

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Nakon prijeđenih 1 000 kilometara i gotovo 6 000 eura uloženih u popravke, rabljeni BMW E90 Matka Ostričkog izgleda kao nov i gotovo je spreman upoznati svog novog vlasnika. U protekla dva… više »

STVARNO?

Crveni automobili imaju veću šansu sudjelovati u nesrećama

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Boje automobila često odražavaju osobnost vlasnika. Konzervativni kupci skloniji su monokromatskim vozilima, dok ostali vozači preferiraju svijetle boje. Općenito, dok proizvođači automobila… više »

WOW!

Goodyear se pridružuje komercijalizaciji lunarne mobilnosti

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Prije 53 godine Goodyear je isporučio važne proizvode za NASA-in program Apollo, među ostalim i za misiju Apollo 11 koja je u to vrijeme sletjela na Mjesec. Rad na svemirskoj… više »

LOGIČNO

Hrvati baš ne vjeruju prodavačima rabljenih automobila

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Kada kupujete rabljeni automobil, povjerenje je najvažnije. Međutim, ljudi u različitim zemljama mogu imati vrlo različitu razinu povjerenja u lokalno tržište vozila. Stručnjaci… više »

COOL

carVertical je sve poželjniji

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Unatoč globalnoj krizi u vezi s nedostatkom poluvodiča, platforma za izvješćivanje o povijesti automobila CarVertical udvostručila je svoje prihode u odnosu na 2020. godinu, kada je… više »

SAVJETI :)

Tri savjeta za putovanje

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Postoji nekoliko pogrešaka koja nas često mogu dovesti u vrlo nezavidnu, ali i nesigurnu situaciju. Naravno, dosta toga ovisi o automobilu kojim putujete, a najudobnije je putovati… više »

ZANIMLJIVO

Nije dobro kupovati luksuzne aute

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Nakon što novi automobil iziđe iz prodajnog salona, odmah mu maloprodajna cijena zamjetno padne. Iako vrijednost svakog vozila s vremenom pada, neke marke gube na vrijednosti… više »

Svijet na dlanu, ruka na volanu

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Prema istraživanju Booking.com-a, više od polovice putnika (51%) iz Hrvatske otišla je na putovanje automobilom u 2021. godini. To ne iznenađuje s obzirom na ograničenja… više »