Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
LOVA

Uber pronašao ulagače

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Toyota Motor, dobavljač automobilskih dijelova Densa i fond Softbank Vision najavili su da će uložiti milijardu dolara u američku tehnološku kompaniju za posredovanje u uslugama… više »

BUDUĆNOST

Što je bolje: gorivni članci ili baterije?

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Kada se radi o prometu, jedno je sigurno: ni u kojem slučaju neće moći ići i dalje ovako. Ali, kako će izgledati budućnost - to nije sigurno. Ako je suditi po Volkswagenu, odgovor je prilično… više »

SAVJETI

Zimske gume upotrebljavajte samo zimi

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Od 15. travnja u Hrvatskoj više neće biti obvezna upotreba zimske opreme u prometu, ali se neki vozači ipak ne odlučuju za zamjenu guma. Goodyearovi stručnjaci savjetuju upotrebu… više »

EHHH...

Hrvati prosječno voze - stare kante

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Prema izvoru Centra za vozila Hrvatske, trenutačno je u Hrvatskoj registrirano 1,665.391 vozila M1 kategorije (motorna vozila za prijevoz putnika koja osim sjedišta vozača imaju… više »

NA STRUJU

Seat el-Born – svjetska premijera koncept modela budućnosti

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Seat pokreće svoju ofenzivu elektromobilnosti. Marka Seat predstavlja svoju viziju električne tehnologije primijenjene na tako različita vozila kao što su urbani model s dva sjedala… više »

KONCEPTI

Ami One Concept iz Citroëna

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Citroën obilježava 100 godina inovacije i odvažnosti posvećenih slobodi kretanja tako što je na Salonu automobila u Ženevi 2019. prezentirao Ami One Concept, revolucionarno, posve… više »

NAPOKON

EU propisuje niže emisije CO2 za kamione i busove

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Europska unija usvojila je u utorak prijedlog o obvezi smanjenja dopuštene emisije ugljičnog dioksida (CO2) iz novih kamiona i autobusa za 30 posto do 2030. godine u odnosu na ovu… više »

NOVI LJUDI

Davorin Štetner novi predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza HAKS-a

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Hrvatski auto i karting savez - HAKS krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Svjetske automobilističke federacije - FIA-e. Davorin Štetner na čelo… više »

PRIČE

Jedan dan u životu vozačice taksija

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Sve više žena odlučuje se na posao vozačice taksija. Takva je situacija i u Eko taxiju koji zapošljava sve više vozačica, a povodom Međunarodnog dana žena, sve su dobile… više »

WOW!

DS 3 Crossback - čistokrvni SUV na struju

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

DS, prestižna marka francuskog PSA koncerna kao da je preživjela pritisak na 'reset' tipku. Tako je ponuđen potpuno novi automobil kao i što je napravljeno s modelom DS 7… više »

OBEĆANJE

Tesla Model 3 za 35 tisuća dolara

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Tesla Inc najavila je u četvrtak prodaju svojeg Modela 3 po cijeni od 35.000 dolara s vremenom isporuke od dva do četiri tjedna, te zatvaranje mnogih maloprodajnih objekata širom… više »

STRUJA

Vespa Elettrica - legenda na struju

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Vespa Elettrica je klasična legendarna Vespa koja je prešla na čistu struju, a o njoj smo pisali krajem prošlog ljeta kao novi model u ponudi Piaggio skutera i čemu možete… više »

NOVOSTI

Ambiciozni planovi Volkswagena s E-automobilima

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Čovjeka mora iznenaditi kad neki menadžer Volkswagena izjavi nešto poput ovoga: "Globalno zatopljenje je u punom tijeku i VW je dio problema." A upravo to je izjavio Ralf Pfitzner,… više »

SAVJETI

Kako spriječiti magljenje vjetrobrana

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Dosta velik broj vlasnika automobila, osobito onih starijih godišta, žale se kako im se neprestano magle stakla u unutrašnjosti kabine. Pri tom ni velik broj sredstva za… više »

STRUJA

BMW predstavio X2City

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Struja se probija u sve vrste vozila i prijevoznih sredstava, pa toga već odavno nisu pošteđeni ni romobili, koji služe za gradski promet na manje udaljenosti. BMW je predstavio… više »