Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Kako se koristi klima u automobilu

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Klima uređaj postao je neizostavan dio serijske opreme velikog broja novih automobila, no sve donedavno smatrao se luksuzom i nudio samo uz doplatu i to na većim i luksuznijim automobilima.… više »

OBLJETNICE

Ford T slavi 110. godišnjiucu

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Ford T, Automobilska ikona i model koji je motorizirao SAD slavi 110. godišnjicu, a dan kad je proizveden, 12. kolovoza 1908., jedan je od  ključnih dana u povijesti… više »

KONCEPTI

AeroMobil 5.0 VTOL - leti na struju

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Iz grada Bratislava u Slovačkoj dolaze vijesti oko letećeg automobila. Radi se o letećem automobilu nazvanom AeroMobil 5.0 VTOL koji je za sada samo studija koja za vožnju i let koristi… više »

MRCINE

Porsche Taycan: prvi tehnički detalji

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Porsche će biti električan. Plug-in-Hybrid modeli kao što su Cayenne i Panamera bio je samo početak. Krajem 2019. godine na tržištu će se pojaviti model Porsche Taycan,… više »

6 savjeta za štedljivu vožnju

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Vožnja može biti svakakva, no s ovim troškovima života i cijenama goriva, najbolje bi bilo da je štedljiva. Kolege s portala Automania.hr sastavili su šest odličnih… više »

ZAPAMTITE!

Novo označavanje goriva na benzinskim crpkama u Hrvatskoj

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Od sredine listopada na svakom pištolju za gorivo i mjernom uređaju za gorivo na benzinskoj crpki, kao i na već spomenutim novim vozilima, stajat će posebne oznake. Uz svaki motorni… više »

ŠTETA

Tata Nano odlazi u povijest?

objavljeno prije 26 dana

Tata Motors možda će prestati prodavati "najjeftiniji automobil na svijetu" Nano do 2019. godine jer prodaja tog vozila već dulje vrijeme pada, izvijestili su indijski mediji. Sadašnji… više »

TEHNIKA

Zašto su hibridi najpouzdaniji automobili

objavljeno prije 27 dana

Njemački TÜV već godinama za redom postavlja Priusa kao najpouzdanijeg automobila u prometu, a mi konkretno znamo modele koji su odradili i više od 400.000 km. U čemu je tajna… više »

ZNATE LI?

Briga o gumama u ljetnim mjesecima

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Ljeti su pregled i provjeravanje guma izuzetno važni jer duga putovanja na visokim temperaturama i s punim automobilom znače dodatno opterećenje. Stoga je Goodyear pripremio nekoliko korisnih… više »

MRCINE

TOP 10 najbržih serijskih automobila

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Najbrži od najbržih serijskih super automobila poslagani su u Top 10 ponudu. Zovu se redom LaFerrari, Huayra i P1... Sve su to top modeli, najbolje od najboljega, što nude renomirani… više »

ZANIMLJIVO!

Europski vozači su - nedisciplinirani i bezobrazni

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Novo istraživanje bacilo je svijetlo na razne loše navike vozača u 11 europskih zemalja pa tako ispada da Nijemci i Šveđani prebrzo voze, dok su Grci za volanom nedisciplinirani… više »

NA STRUJU

Renault se ozbiljno baca na proizvodnju električnih automobila

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Renault je najavio da će uložiti više od milijarde eura u proširenje kapaciteta za proizvodnju električnih automobila u Francuskoj. Pogon za proizvodnju modela Zoe u gradu… više »

MRCINE

Brabham BT62 hypercar

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Brabham BT62 hypercar predstavljen je javnosti u Londonu što je znak povratka jednog od najslavnijieg imena u povijesti automobilskog sporta, a i ovaj put je fokusiran na stazu. Odmah… više »

STRUJA

Sisak domaćin izložbe električnih i hibridnih automobila

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Sisak je u znaku solarnih i električnih automobila, najveće manifestacije te vrste u regiji koja je u petak počela otvaranjem izložbe električnih i hibridnih automobila u gradskoj… više »

COOL

Valeo - mali gradski električni automobil

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Na spomen imena Valeo odmah pomislite na rezervne dijelove povoljne cijene i kvalitete. Malo kome je poznato kako Valeo radi i na automobilu, i to kakvom. Na fotografiji je Valeo mali… više »