Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
COOL

Smart kao druga baterija?

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Holistička filozofija - Pogonjeno vjetrom, iz automobila na mrežu! Daimler ne prestaje razmišljati unaprijed na području električne mobilnosti putem svojih inovativnih projekata.… više »

STRUJA

Arc Vector - racer na struju

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Arc je pripremio proizvodnju najnaprednijeg motocikla na svijetu i to u novom pogonu u Južnom Walesu koji počinje s radom krajem 2020. godine. Najavljen je bio na… više »

STRUJA

BMW X2City

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Struja se probija u sve vrste vozila i prijevoznih sredstava, pa toga već odavno nisu pošteđeni ni romobili, koji služe za gradski promet na manje udaljenosti. BMW je predstavio… više »

HMMM...

Elon Musk želi autonomno vozilo - sada

objavljeno prije 22 dana

Elon Musk je ovih godina u više navrata davao smjele prognoze obećavši isprva potpuno autonomno vozilo u 2018., da bi poslije pomaknuo rok na početak 2020. "Sasvim sam siguran… više »

WOW!

XEV - printan na struju

objavljeno prije 24 dana

Printanje stvari oko nas postala je skoro pa uobičajena metoda, pa na tom području nisu izuzeci ni automobili. Startup XEV napravio je vozilo XEV koje je prvi u svijetu električni automobil… više »

STVARNO?

Jesu li auti na struju bolji i čišći?

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Zanimljivi su rezultati koja je ispitivanjem tražila dobila odgovor na to jesu li električni automobili toliko bolji od dizelaša i benzinca? Greenpeace već godinama… više »

WOW!

Blade - monstrum s 700 konja

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Divergent Microfactories je novi način izrade automobila i to ni više, ni manje nego na 3D printeru. Više ne morate odlaziti po automobil u autosalon, već preko interneta možete… više »

AUTI

Goodyear na trkaćim stazama i u svijetu e-sporta

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Prošli vikend Goodyear je dodatno učvrstio svoj položaj u svijetu virtualnoga sporta. Njegovim virtualnim gumama bili su opremljeni svi automobili na e-sportskom prvenstvu WTCR -… više »

COOL

Glasovna pomoćnica Casey

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

'Ja sam Casey, vaša nova suputnica. Jeste li spremni za polazak?' Glasovni pomoćnici kao što su Alexa, Siri, Google, Cortana i Bixby preuzeli su upravljanje pametnim domovima,… više »

MRCINE

Ferrari SF90 Stradale

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Ferrari SF90 Stradale, kao i LaFerrari, je hibrid. No, za razliku od svog prethodnika, SF90 ima manji benzinski motor, plug-in mogućnost punjenja, pogon na sva četiri kotača i još… više »

COOL

Goodyearov cepelin se vratio

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Goodyearov cepelin vratio se nakon duže stanke na nebo iznad Europe, po kojemu će putovati sljedećih godina, a probni let krajem svibnja iz njemačkoga Friedrichshafena smatra se prvim letom… više »

KATASTROFA?

Pad prometa veći nego u Europi

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Potražnja za novim automobilima u Europi urušila se u travnju zbog mjera suzbijanja pandemije koronavirusa a pad u Hrvatskoj bio je veći od europskog prosjeka, pokazalo je u utorak… više »

TEŠKO...

Renault se bori za opstanak

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Renault bi mogao nestati ako u kratkom roku ne dobije pomoć u rješavanju problema koje je izazvala koronakriza, rekao je francuski ministar financija, izražavajući nadu da će europski… više »

GUME

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Goodyear je predstavio novu cjelogodišnju gumu Vector 4Seasons Gen-3, čime je dopunio svoju višestruko nagrađenu seriju cjelogodišnjih guma. Zahvaljujući brojnim… više »

KONCEPTI

Jaguar Land Rover predstavio Project Vector

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Jaguar Land Rover predstavio je novo konceptno vozilo, Project Vector, u sklopu tvrtke Destination Zero, nudeći svoju viziju autonomne, električne i povezane budućnosti za urbanu mobilnost.… više »