Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
AUTI

Chevrolet SSR retro pick-up kabriolet

objavljeno prije 12 sati i 41 minutu

Chevy pick-up dizajniran je da dočara takve automobile iz prošlosti. Rane godine 21. stoljeća donijele su val nostalgije širom Amerike. Automobilski divovi iz "Big 3" u Detroitu… više »

COOL

KAMAZ master na Rally Dakaru

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

U Saudijskoj Arabiji završena je najzahtjevnija reli utrka na svijetu. U natjecateljskoj kategoriji kamiona ponovno je slavila ekipa KAMAZ-master, koja je time postigla svoju… više »

NOVOSTI

Obavezna zimska oprema u Hrvatskoj

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

U kalendarskom smo razdoblju kada su niže i trajno niske temperature zraka, a pojava poledice i leda, te snijega na asfaltu redovna je pojava. Gume su izuzetno važne za sigurnu vožnju. Zato… više »

NOVOSTI

Apple će konkurirati Tesli svojim automobilom

objavljeno prije 14 dana i 14 sati

Kada je Elon Musk na svoj način pustio probni balon kako namjerava ispod cijene na brzinu prodati Teslu i da je kupac Apple, očito je ovaj puta "slomio" zube, jer Apple ga je potpuno… više »

NAPOKON

EK modernizira zakonodavstvo o baterijama

objavljeno prije 18 dana i 11 sati

To znači da se baterije proizvode s najmanjim mogućim utjecajem na okoliš te da se za njihovu proizvodnju koriste materijali dobiveni uz potpuno poštivanje ljudskih prava te… više »

STRUJA

BMW pojačava proizvodnju električnih automobila

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

"U značajnoj mjeri povećavamo broj električnih vozila. Od iduće do 2023. godine proizvest ćemo četvrt milijuna više električnih automobila nego što je prvotno bilo planirano",… više »

KONCEPTI

Mars Rover Concept - put na Mars?

objavljeno prije 22 dana i 11 sati

Do sada je čovječanstvo uspjelo otići s ljudskom posadom samo do Mjeseca, a po njemu su se američki astronauti i vozili u posebno konstruiranom Mjesečevom roveru, koji se u originalu zove… više »

STRUJA

Canoo MPDV

objavljeno prije 27 dana i 12 sati

Električni kombi Canoo je došao i donosi potpuno novu estetiku na scenu dostavnog kombija. Svojim ravnim plohama i linijama neodoljivo podsjeća na isti dizajnerski stil kao i… više »

HMMM...

SAD ima svoju prvu solarnu cestu

objavljeno prije 28 dana i 17 sati

Automania je još 2013. godine pisala o solarnim cestama kako izgledaju i kako bi se trebale koristiti, te koje su njene prednosti u praksi o čemu možete pročitati na linku Solarna… više »

MA DA?

Tesla se prodaje?!

objavljeno prije 1 mjesec

Dakle, došao je do trenutka kada ne može više gurati novac na hrpu svojim napuhanim izjavama bez pokriča i odlučio je brže bolje prodati Teslu dok ima prenapuhanu vrijednost, a… više »

KONCEPTI

Rinspeed Oasis - sjajan koncept

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Švicarska tvrtka Rinspeed tradicionalno je ekskluzivno svoje atraktivne studije godinama prvo predstavljala na salonu automobila u Ženevi. No, konceptni automobil Rinspeed Oasis… više »

MUSK

Tesla razmatra širenje u Europi

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

"Vjerojatno bi u Europi imalo smisla raditi kompaktni automobil, možda hatchback ili nešto slično", rekao je Elon Musk u utorak na europskoj internetskoj konferenciji o… više »

ZNATE LI?

Automobili predsjednika Amerike

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Svake četiri godine SAD imaju izbore za novog predsjednika, a to znači kako kandidati provode atraktivne kampanje kako bi privukli glasače te onaj koji dobije najviše glasova dobije… više »

SAVJETI

Navodni kvarovi osiromašuju novčanik

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Ako imate kvar na automobilu to najčešće znači da ga ne možete koristiti, a za popravak se morate pobrinuti. Imao vaš automobil garanciju ili ne, u svakom slučaju slijedi… više »

GUME

Goodyear predstavlja novu gumu za rudarstvo

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Goodyearova nova OTR guma beskompromisno je rješenje za dugotrajnu upotrebu na kamenitom terenu. Guma RH-4A+ namjenski je razvijena za teške uvjete na rudarskim… više »