Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
WOW!

Jaguar Land Rover razvio Morphable sjedala

objavljeno prije 5 sati i 48 minuta

Pažnja potrošača često se okreće prema zdravlju i dobrobiti. Ljudi sve više žive sjedačkim načinom života što dovodi do potencijalnih zdravstvenih rizika. Jaguar Land… više »

COOL

XEV - prvi serijski printani automobil na svijetu

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Printanje stvari oko nas postala je skoro pa uobičajena metoda, pa na tom području nisu izuzeci ni automobili. Startup XEV napravio je vozilo XEV koje je prvi u svijetu električni automobil… više »

WOW!

Mustang Steve McQueena prodan za 3.4 milijuna dolara

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Ford Mustang GT iz 1968. godine, kojega je čuveni Steve McQueen vozio u klasičnoj automobilskoj jurnjavi u filmu Bullit, jedan od najpoznatijih automobila u povijesti američkog filma, prodan… više »

FACE

Mercedes najprodavaniji luksuzni auto?

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Njemački proizvođač automobila Daimler objavio je u četvrtak da je u 2019. godini prodao 2,34 milijuna putničkih automobila marke Mercedes-Benz, polažući pravo na titulu najprodavanijeg… više »

COOL

Goodyear testira upotrebu inteligentnih guma u voznim parkovima

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Goodyear je nedavno započeo provoditi dva pilotska projekta u sklopu kojih je svojim inteligentnim gumama opremio vozila europske transportno-logističke korporacije Redspher i američkoga… više »

WOW!

Hymer VisionVenture - konceptni kamper

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Njemačka tvrtka Hymer predstavila je konceptno vozilo koje prikazuje budućnost kampera i modernih putovanja. Pravi moderan Van Life na kotačima. Kako izgleda budućnost kampera? N jemačka… više »

COOL

Segway S-Pod prototype

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Mnogima je već dosadilo da stoje dok se voze na samobalansirajućem vozilu koje svi znamo pod imenom Segway. Tako je Segway predstavio samobalansirajuće vozilo S-Pod prototype na kojemu se… više »

NAPOKON

Kamere hvataju vozače koji razgovaraju mobitelom tijekom vožnje

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Vjerujemo kako je velik broj vozača upoznat s novim puno strožim novčanim i prometnim kaznama koje su na snazi u Hrvatskoj. Već je dovoljno vremena prošlo od primjene izmijenjenih i… više »

COOL

Mars Rover koncept

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Do sada je čovječanstvo uspjelo otići s ljudskom posadom samo do Mjeseca, a po njemu su se američki astronauti i vozili u posebno konstruiranom Mjesečevom roveru, koji se u originalu zove… više »

KONCEPTI

NAWA Racer koncept

objavljeno prije 22 dana i 7 sati

Sajam potrošačke elektronike (Consumer Electronics Show - CES) početkom sljedeće godine u Las Vegasu ispunit će se kilometrima intrigantnih stvari (i češkanja po glavi). Evo… više »

DILEMA

Vodik ili struja - što je bolje?

objavljeno prije 23 dana i 7 sati

Kada smo kod alternativne vrste pogona sasvim sigurno sam vrh ponude u svijetu su električna vozila koja za pogon koriste isključivo struju iz baterija, ali pomalo nepravedno se zapostavlja… više »

COOL

Proučavanjem snijega do veće izdržljivosti guma

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Pahuljice oduvijek potiču ljudsku maštu i radoznalost. Iako im je zajednička šesterokutna simetrija, ni dvije pahuljice nisu jednake, a struktura snijega neprestano se mijenja.… više »

FORA

Najprljaviji dijelovi automobila - iznutra

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Svjesni ste kako se na školjci u WC-u možete zaprljati, pa njegovom korištenju prilazite pažljivo i koristite puno dezinfekcijskih sredstava koja ubijaju bakterije, dok u… više »

STRUJA

e.Go Life - auto na struju za mase

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Kada je 2015. godine osnivao start-up e.Go Mobile u Aachenu, profesor Günther Schuh sa sveučilišta RWTH Aachen (Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen) je kao… više »

NOVOSTI

Kei automobili - Mitsubishi eK Wagon i eK X

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Kei automobili, premda spadaju u klasu mikro automobila i nisu tako mali kako mislite, a imaju tehmologiju ugrađenu iste kvalitete kao obični automobili. Ovom prilikom donosimo… više »