Lifestlye AUTO
STVARNO?

Zimska vožnja plaši vozače

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Zimska je sezona pred vratima, a s njom i brojni izazovi na cesti. Najnovije Goodyearovo istraživanje pokazalo je kako se mnogi vozači zimi osjećaju nesigurnima i zabrinutima za upravljačem.… više »

EH, DA... :)

Svaki peti Porsche star do 5 godina ima lažiranu kilometražu u Hrvatskoj

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Studija ruši mit: Novi automobili također mogu imati vraćenu kilometražu Na hrvatskom tržištu rabljenih vozila, velika je potražnja za automobilima starosti između 3 i 5 godina.… više »

SAVJETI

Rizično je kupiti stari auto

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Kilometraža automobila vjerojatno je prva stvar koju kupci primijete prilikom traženja rabljenog vozila. Ipak ukupan broj prijeđenih kilometara može biti pokazatelj razine istrošenosti… više »

SAVJETI

Trebate privatni prijevoz? Evo ideje...

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

 Dodatne usluge poput one povremenog prijevoza postaju neizostavni dio ponude vezane za modernu turističku i prijevozničku industriju te doprinose općem gospodarskom prosperitetu.… više »

SAVJETI

Problemi s uvezenim automobilima

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Svaki dvanaesti rabljeni automobil u Hrvatskoj ima vraćenu kilometražu, što znači da vrijedi manje od svoje tražene cijene. Međutim, šanse za dobivanje vozila s izmijenjenim… više »

SAVJETI

Kako dobro kupiti polovan automobil?

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Kupnja rabljenog automobila uvijek nosi rizik jer može biti teško utvrditi je li vozilo dobro održavano. Međutim, poznavanje nekih stvari o automobilima i korištenje zapisa o… više »

STVARNO?

Hrvati najčešće biraju hatchback automobile

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Različiti oblici karoserije automobila odražavaju različite potrebe. Neki vozači preferiraju manja hatchback vozila, dok se drugi odlučuju za prostranije opcije kao što su karavani ili… više »

STRUJA

Prelazak na električna vozila bit će mnogo teži nego što se to danas čini

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Zabrana novih automobila na fosilna goriva s motorima s unutarnjim izgaranjem od 2035. ambiciozan je plan. Broj novih registracija električnih vozila raste, a istočna tržišta zaostaju… više »

NEZGODNO

Novi problemi s automobilima

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Prošlog tjedna, hrvatski mediji pisali su o nadolazećoj zabrani izvoza vozila koja nisu sigurna za vožnju izvan Europske unije. Ova najava izazvala je zabrinutost među mnogim… više »

SAVJETI

Inovativna sjedalica koja alarmira ako dijete ostane samo u autu!

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Ljeto je vrijeme putovanja i otkrivanja novih destinacija, ali i vrijeme iznimno visokih temperatura. Vrućine su najopasnije za one najmanje - djecu. Pitate se zašto? Zato što… više »

SAVJETI

Kako prolaze hrvatski prosječni auti

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Niti jedan automobil nije imun na nesreće i normalno je da vozila pretrpe manju ili veću štetu svakih nekoliko godina. Poznavanje kilometraže automobila može reći mnogo o njegovoj… više »

ZANIMLJIVO

Što kad vam u auto lupi munja?

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Za početak, dobro je znati da će boravak u automobilu štiti od munja, pod uvjetom da ste u vozilu s tvrdim krovom, a ne onim mekšim kakvi se mogu naći na kabrioletima. Međutim,… više »

SAVJETI

Pazite kad kupujete polovan auto

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Iako je kupnja rabljenog automobila jeftinija od kupnje novog vozila iz autokuće, to može dovesti do dodatnih troškova. Prevare s kilometražom i skrivena oštećenja uobičajena su… više »

LE MANS

100 godina adrenalina, brzine i izdržljivosti

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Utrka 24 sata Le Mansa zauzima važno mjesto u kalendaru FIA-inog Svjetskog prvenstva u izdržljivosti (FIA World Endurance Championship), a za nju su značajni nastup najvećih talenata u… više »

PRIPREMITE SE

Kako pripremiti svoj automobil za ljetna putovanja

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Kako se bliži ljetna sezona, mnogi se raduju planiranju putovanja i otkrivanju novih mjesta. Od pješčanih plaža do snježnih planina, putovanja nas ispunjavaju pričama i novim… više »