Lifestlye AUTO
COOL

Blaze EV Classic

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Blaze EV Classic počeo se prodavati u Japanu, pružajući novu mogućnost mobilnosti ljudima koji žele maio električno vozilo sa stilom sportskog automobila iz 1930-ih. Zapravo, automobil možda… više »

CANOO

Canoo fleksibilnim pick-upom izaziva Teslu

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Bitka za električni pick-up ima novog izazivača u obliku Canoo koji je predstavio fleksibilni pick-up koji bi trebao imati 600 KS. Canoo je čisto električno vozilo s modularnom platformom u… više »

NOVOSTI

Goodyearove nove ljetne gume za veću izdržljivost

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Goodyear predstavlja dvije nove ljetne gume, EfficientGrip 2 SUV i EfficientGrip Cargo 2, koje jamče bolje vozne značajke, kraći zaustavni put te veći broj prijeđenih kilometara. Među… više »

IZUMI

Baterija koja puni auto za - 5 minuta

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Specijalisti za ultrabrzo punjenje u StoreDotu razvili su prvi generaciju litij-ionske baterije koja se po vremenu punjenja može natjecati s punjenjem standardnih vozila na benzinskim… više »

SAVJETI

Kako produljiti životni vijek guma

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Pravilna upotreba guma produljuje njihovo trajanje, što znači da se time troši manje prirodnih izvora i stvara manje otpada. Da biste znali što ekonomičnije postupati sa… više »

NOVOSTI

Toyota sprema iznenađenja

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Toyota kaže kako će ove godine u SAD-u predstaviti dva nova električna vozila na baterije i jedan plug-in plinsko-električni hibrid dok se parada novih EV-a nastavlja. Tvrtka je dala nekoliko… više »

AUTI

Militem luksuzna marka – American tech, Italian made

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Militem dolazi! Nakon što je imenovao neke talijanske zastupnike i prvog europskog zastupnika, talijanska luksuzna marka spremna je za distribuciju cijele linije u inozemstvu.… više »

NOVOSTI

Tesla radi tvornicu za nove tehnologije

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Tvornica će proizvoditi novu vrstu ćelija, šest puta veće baterijske snage, koja će zauzimati manje prostora i trošiti manje energije, rekli su izvori. Budući da će biti… više »

NAJAVE

Finalisti izbora Women’s World Car of the Year

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Žiri izbora Women's World Car of the Year (Ženski izbor najboljeg svjetskog automobila godine) već su odabrali koji su finalisti koji će dobiti jednu od nagrada koje ovaj međunarodni tim… više »

AUTI

Chevrolet SSR retro pick-up kabriolet

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Chevy pick-up dizajniran je da dočara takve automobile iz prošlosti. Rane godine 21. stoljeća donijele su val nostalgije širom Amerike. Automobilski divovi iz "Big 3" u Detroitu… više »

COOL

KAMAZ master na Rally Dakaru

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

U Saudijskoj Arabiji završena je najzahtjevnija reli utrka na svijetu. U natjecateljskoj kategoriji kamiona ponovno je slavila ekipa KAMAZ-master, koja je time postigla svoju… više »

NOVOSTI

Obavezna zimska oprema u Hrvatskoj

objavljeno prije 11 mjeseci

U kalendarskom smo razdoblju kada su niže i trajno niske temperature zraka, a pojava poledice i leda, te snijega na asfaltu redovna je pojava. Gume su izuzetno važne za sigurnu vožnju. Zato… više »

NOVOSTI

Apple će konkurirati Tesli svojim automobilom

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Kada je Elon Musk na svoj način pustio probni balon kako namjerava ispod cijene na brzinu prodati Teslu i da je kupac Apple, očito je ovaj puta "slomio" zube, jer Apple ga je potpuno… više »

NAPOKON

EK modernizira zakonodavstvo o baterijama

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

To znači da se baterije proizvode s najmanjim mogućim utjecajem na okoliš te da se za njihovu proizvodnju koriste materijali dobiveni uz potpuno poštivanje ljudskih prava te… više »

STRUJA

BMW pojačava proizvodnju električnih automobila

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

"U značajnoj mjeri povećavamo broj električnih vozila. Od iduće do 2023. godine proizvest ćemo četvrt milijuna više električnih automobila nego što je prvotno bilo planirano",… više »