Lifestlye AUTO
KOTAČI ;)

Pet ključnih razloga zašto zimi voziti na zimskim gumama

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

O važnosti primjerenih guma za sigurnu vožnju u zimskim uvjetima već je mnogo toga napisano. Međutim, možda niste znali koje su zapravo bitne prednosti zimskih guma zbog kojih vaš… više »

STVARNO?

Pazite na boju auta da ga lakše prodate

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Njemačka platforma za prodaju automobila Mobile.de provela je veliko istraživanje i pokazalo se da vas izbor boje može koštati... Na automobilu u ljubičastoj boji ćete… više »

GUME

Goodyear i Dunlop vodeci na testovima zimskih guma

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Za glavni dio ovogodišnjega testa ADAC je odabrao raširenu dimenziju 195/65 R15, koja se ugrađuje na mnoge najprodavanije obiteljske automobile (npr. Volkswagen Golf), a gume su… više »

STVARNO?

Boja automobila utječe na cijenu kupnje

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

HAK revija donosi podatke njemačke platforme za prodaju automobila Mobile.de koja ke provela veliko istraživanje. Navode kako ćete na automobilu u ljubičastoj boji izgubiti oko 27,2… više »

24H LE MANSA

Goodyear dokazao izvrsnu izdržljivost

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Na ovogodišnjoj 89. utrci 24 sata Le Mansa, najprestižnijoj utrci izdržljivosti na svijetu, Goodyear je trkaćim gumama Goodyear Eagle F1 SuperSport opremio čitavu klasu LMP2. Posve… više »

PARKING

Parkiranje vas izluđuje?

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Savršeno parkirno mjesto nalazi se u blizini lokacije na koju vozač želi ići, ima dovoljno mjesta za njihov automobil - i nije zauzeto. Međutim, pronalaženje takvog parkirnog mjesta… više »

STRUJA

Britanci navalili na hibride i električne aute

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

SMMT-ov izvještaj pokazuje da su električna vozila na baterije (BEV) i hibridna vozila (PHEV) u lipnju činila 17,2 posto prodaje novih automobila u Velikoj Britaniji te ih je… više »

BLIMP

Zračni div Goodyear Blimp osvojio srca putnika

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Cepelin Goodyear Blimp prvi je put oduševio još prošli tjedan prilikom prvog nadlijetanja susjedne Slovenije. Dug gotovo tri četvrtine nogometnog igrališta, ovaj… više »

GUME

Sava serije 5 za vožnju po svim uvjetima

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Sava predstavlja nove gume serije 5, koju čine gume Avant 5 za upravljačku osovinu, Orjak 5 za pogonsku osovinu i Cargo 5 za prikolice. Serija je namijenjena prijevoznicima koji traže… više »

GUME

Fulda REGIO serije 3 za cjelogodišnju izdržljivost

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Fulda je svoju ponudu guma za teretna vozila obogatila serijom guma REGIO 3, kojima odgovara na potrebe prijevoznika koji traže učinkovito rješenje za sve vrste cestovnih prijevoza u… više »

AUTI

Potpuno električni Audi e-tron GT opremljen Goodyearovim gumama

objavljeno prije 3 godine

Audi je još 2019. godine za prvu opremu svojih sportskih terenaca e-tron odabrao Goodyearove gume, a s dolaskom novoga potpuno električnoga Gran Turisma suradnja dvaju poduzeća… više »

COOL

Goodyear opremio legendarni Land Rover Defender

objavljeno prije 3 godine

Kada je Land Rover 2016. godine prekinuo proizvodnju klasičnoga modela Defender, završeno je važno razdoblje strogo namjenski razvijenih terenskih vozila. Defender je tijekom svoje… više »

AUTOMOTO

Goodyear sklopio dobra partnerstva

objavljeno prije 3 godine

Goodyear je nedavno sklopio važna partnerstva s trima inovativnim organizacijama s kojima će se zajednički truditi ostvariti održiviju, učinkovitiju, sigurniju i povezaniju mobilnost… više »

GUME

Goodyear dobro prošao na testovima

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Vodeći njemački automobilistički časopisi na svojim usporednim testovima ljetnih guma potvrdili su izvrsnost Goodyearovih guma, koje su svladale konkurenciju i osvojile prvo mjesto na čak… više »

COOL

Blaze EV Classic

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Blaze EV Classic počeo se prodavati u Japanu, pružajući novu mogućnost mobilnosti ljudima koji žele maio električno vozilo sa stilom sportskog automobila iz 1930-ih. Zapravo, automobil možda… više »