Lifestlye AUTO
KONCEPTI

Mars Rover Concept - put na Mars?

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Do sada je čovječanstvo uspjelo otići s ljudskom posadom samo do Mjeseca, a po njemu su se američki astronauti i vozili u posebno konstruiranom Mjesečevom roveru, koji se u originalu zove… više »

STRUJA

Canoo MPDV

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Električni kombi Canoo je došao i donosi potpuno novu estetiku na scenu dostavnog kombija. Svojim ravnim plohama i linijama neodoljivo podsjeća na isti dizajnerski stil kao i… više »

HMMM...

SAD ima svoju prvu solarnu cestu

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Automania je još 2013. godine pisala o solarnim cestama kako izgledaju i kako bi se trebale koristiti, te koje su njene prednosti u praksi o čemu možete pročitati na linku Solarna… više »

MA DA?

Tesla se prodaje?!

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Dakle, došao je do trenutka kada ne može više gurati novac na hrpu svojim napuhanim izjavama bez pokriča i odlučio je brže bolje prodati Teslu dok ima prenapuhanu vrijednost, a… više »

KONCEPTI

Rinspeed Oasis - sjajan koncept

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Švicarska tvrtka Rinspeed tradicionalno je ekskluzivno svoje atraktivne studije godinama prvo predstavljala na salonu automobila u Ženevi. No, konceptni automobil Rinspeed Oasis… više »

MUSK

Tesla razmatra širenje u Europi

objavljeno prije 1 godinu

"Vjerojatno bi u Europi imalo smisla raditi kompaktni automobil, možda hatchback ili nešto slično", rekao je Elon Musk u utorak na europskoj internetskoj konferenciji o… više »

ZNATE LI?

Automobili predsjednika Amerike

objavljeno prije 1 godinu

Svake četiri godine SAD imaju izbore za novog predsjednika, a to znači kako kandidati provode atraktivne kampanje kako bi privukli glasače te onaj koji dobije najviše glasova dobije… više »

SAVJETI

Navodni kvarovi osiromašuju novčanik

objavljeno prije 1 godinu

Ako imate kvar na automobilu to najčešće znači da ga ne možete koristiti, a za popravak se morate pobrinuti. Imao vaš automobil garanciju ili ne, u svakom slučaju slijedi… više »

GUME

Goodyear predstavlja novu gumu za rudarstvo

objavljeno prije 1 godinu

Goodyearova nova OTR guma beskompromisno je rješenje za dugotrajnu upotrebu na kamenitom terenu. Guma RH-4A+ namjenski je razvijena za teške uvjete na rudarskim… više »

ZNATE LI?

Što vozači griješe u doba korone?

objavljeno prije 1 godinu

Posljedice pandemije korona virusa možemo osjetiti u svim dijelovima života, pa ni vožnja automobilom nije pošteđena iste. Premda smo ispočetka bili "zatvoreni" u četiri zida, sada se… više »

SAVJETI

Kako odabrati odgovarajuće gume za zimu?

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Datum kada ćemo se morati pobrinuti za odgovarajuću zimsku opremu svog vozila već je pred vratima. Kako odabrati pravu zimsku gumu za vaš automobil, kada se umjesto za zimsku gumu… više »

DOBRE GODINE

Citroën 2CV Charleston slavi 40. rođendan

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Prije 40odina, Citroën je 1980. lansirao specijalnu seriju od 8.000 primjeraka nazvan "Charleston", po cijeni od 24,800 franaka. Kao što je spomenuto u informaciji za novinare… više »

COOL

Goodyear je dobio Goodyear Cup

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Goodyear i Međunarodni automobilistički savez FIA svoju su dugogodišnju suradnju nedavno okrunili novom prekretnicom. Goodyear, koji je već šesnaest godina zaredom ekskluzivni… više »

PITANJE

Kada će električna vozila postati kao klasična?

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Već dugo nismo o struji, premda mnoge „klasičare" nervira samo spominjanje struje u automobilima, moramo napraviti mali što realniji osvrt o trenutačnom stanju električnih vozila… više »

STRUJA

Ovo je najjeftiniji električni automobil na svijetu

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Kineska tvrtka ima električni automobil koji košta manje od 9.000 dolara. Je li to jedan od najjeftiniji električnih automobila na svijetu? Svi govore o električnom automobilu, ali… više »