Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
BOŽIĆNI KOLAČI

Panettone s kremom zabaglione od kave

objavljeno prije 16 sati i 31 minutu

Bilo da pripremate jutarnje iznenađenje, ukusnu večeru s prijateljima, ručak ili slastan zalogaj, poznati tradicionalni talijanski slatki kruh panettone (doslovno "veliki kruh") najbolji je… više »

SAZNAJEMO

PIKnite ukusne mesne delicije i odlične fotke na zagrebačkom Adventu

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

PIK Vrbovec i ove je godine važan dio adventske gastro ponude. Podsjetimo, samo prošle godine za vrijeme adventa prodano je više od 700.000 PIK-ovih kobasica, a titulu… više »

SAVJETI :)

Kako Božićnu večeru učiniti još intimnijom?

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Boje mogu imati važan utjecaj ne samo na ugođaj gosta u restoranu, nego utječu i na osjetilo okusa i mirisa. Kako bi voditeljima restorana otkrili jednostavne načine za poboljšanje… više »

COOL

Frankovka Feravina od sada i na Karibima!

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Frankovka Dika i Frankovka Miraz Feravina piju se i na dalekim Karibima! Od sada ih se može pronaći na atraktivnim Nizozemskim Antilima, otocima Curaçao i Bonaire, koji uz Arubu čine… više »

FINO! :)

Recepti za Halloween - keksi od badema i kestena

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Recept za kolačiće od badema i kestena oduševit će ne samo vas, već i vaše ukućane zanimljivim izgledom, a naročito okusom. Recept za kekse od badema Sastojci 300 g maslaca200 g… više »

MLJAC!

Recepti za Halloween - kockasta bundeva

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Halloween je prilika da pokažemo sve svoje kulinarske sposobnosti, pa tako i one koje se tiču slastica - evo recepta za kockastu bundevu od kojeg će vam sva čula proraditi i uživat ćete:… više »

MLJAC

Zašto tako volimo šunku?

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Krenut ćemo od prvog i najočitijeg razloga zašto toliko volimo šunke. Zato što se slažu s nebrojenim jelima. Idu s kruhom, idu i na kruh. Idu s kajganom, idu i u njoj.… više »

MLJAC!

Recepti za Noć vještica s Lorettom Fanella

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Bundeve, vještice, trikovi, ali prije svega slastice. Noć vještica je tu, a između maskiranja mora biti mjesta za kolače i kekse za i djecu i odrasle: slastice prikladne za ovu… više »

WOW!

Prva kava u Hrvatskoj dostavljena - dronom

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Ivica Prskalo, svjetioničar s otoka Babca, prva je osoba u Hrvatskoj kojoj je kava poslana ekskluzivnim prijevozom. Naime, Jubilarna kava, koju je Franckov barista svježe pripremio samo za… više »

WOW!

TasteAtlas - kako do lokalne hrane diljem svijeta

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

TasteAtlas hvalevrijedan je projekt osnivača Indexa Matije Babića koji korisnicima pronalazi lokalna, autentična jela i restorane u kojima ih se može naručiti, diljem svijeta. Trenutno… više »

MMMM

Copperhead večer otvorila sezonu gin degustacija u Time restoranu i baru

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Time restoran i bar je otvorio sezonu gin degustacija koje će se odvijati četvrtkom navečer. a prva degustacijska veče bila je u znaku Copperhead gina. Posjetitelji Timea će biti u prilici… više »

CUGICA

Homebrewing druženje u Pivani

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

U Pivani je održano prvo druženje i natjecanje kućnih pivara (homebrewera)u organizaciji ovog popularnog okupljališta pivskih i gurmanskih znalaca. Cilj okupljanja bio je potaknuti… više »

MLJAC!

Zagreb Burger Festival širom otvorio svoja mirisna vrata i prozore

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Dugo očekivani Zagreb Burger Festival otvorio je svoja vrata 13. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Svi gurmani, ljubitelji dobrih zalogaja i pića, uživat će u čak 70-ak vrsta… više »

SJAJNO!

Kad vina svjedoče o ljepoti dalmatinskog juga

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Netaknuta priroda u kojoj stoljećima rastu najbolje sorte vinove loze, dalmatinski šarm, nevjerojatno plavo more, najfinija vina koja će razmaziti nepca..., sve to zasigurno vraća… više »

SAZNAJEMO

Berba u Feričancima u znaku novih pjenušaca

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Tri tima, natjecateljski adrenalin, zvuci tamburaša u pozadini i primamljivi mirisi prave slavonske trpeze - tako je bilo na berbi grožđa Feravina u Feričancima koja je ove godine… više »