Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
MLJAC :)

Kewood radionce finih stvari

objavljeno prije 22 sata i 10 minuta

Stigla je jesen, a to znači samo jedno - vrijeme je za umatanje u omiljenu dekicu i poslijepodnevni ritual uživanja u najdražem toplom napitku i kolačićima, sve dok je vani tmurno i hladno… više »

MLJAC

Poznati pobjednici Zagreb Burger Festivala

objavljeno prije 28 dana i 22 sata

Sinoć je, nakon deset mirisnih dana, zatvoren Zagreb Burger Festival. Po prvi puta se održao na novoj lokaciji, Trgu dr. Franje Tuđmana, koja je odmah osvojila posjetitelje. Velika travnata… više »

FESTIVALI

Otvoren Zagreb Burger Festival

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Postali su svojevrstan simbol dobrog raspoloženja, nezaobilazna su mesna poslastica na mnogim festivalima, rođendanima & izletima. Nekada su ih smatrali običnim fast food-om, no danas ih… više »

MLJAC

Šest savršenih recepata s lubenicom

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Sočna, mirisna, ukusna, osvježavajuća, s malo kalorija. Jeste li znali da kraljica ljeta ima i svoj dan? Treći kolovoza je Međunarodni dan lubenica! Baš zato se Falkensteinerov gastro… više »

COOL

Novi McDonalds u Rovinju

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Nakon Poreča i Pule, McDonald's je od danas dostupan i u Rovinju na adresi u Ulici Štanga 1/ Via Stanga 1. Od 1996. godine, kada je u Zagrebu otvoren prvi McDonald's u Hrvatskoj, popis… više »

MLJAC

Novi okusi zdravih juha obogaćenih vitaminima

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Nestlé je proširio kulinarski MAGGI asortiman s novim, hranjivim Super Juhama. Uz prirodne sastojke koje dobro poznajemo, MAGGI Super Juhe obogaćene su vitaminima C, B6 i B12,… više »

ZGODNO

Nestlé lansirao prvu digitalnu kuharicu Vrtim Zdravi Film

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Nestlé je lansirao prvu digitalnu kuharicu Vrtim Zdravi Film, nastalu u suradnji s roditeljima, profesorima i osnovnoškolcima. Stvaranju jedinstvene kuharice pridružile su se i… više »

UPS! ;)

Tri kardinalne pogreške pri kuhanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Kuhanje nije jednostavno, iako se svima čini da jest - ima tolika količina raznoraznih masterchefova i sličnih emisija, stotina serija o kuhanju na televizijama i na tisuće snimaka na… više »

COOL

Meza je bezveze kad nema Zvijezda Pivoneze

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Neizostavan dio svakog druženja, proslave, gledanja tekme i chillanja oduvijek je hrana, a oni koji uz sve navedeno dodaju i dobro pivo, na popis će ubrojiti i novi proizvod iz Zvijezdine… više »

MLJAC

Indy&Pippa veganski sladoledi

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

bio&bio, domaći lanac trgovina na čijim se policama nalazi isključivo hrana s ekološkim certifikatom, predstavio je svojim kupcima nove veganske Indy&Pippa sladolede na… više »

MLJAC

Kako napraviti dobar prvosvibanjski roštilj

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Roštilj je hrvatska omiljena zabava u bilo kojem obliku, a naročito kad su nekakvi blagdani pri ruci (u ovom slučaju, Međunarodni praznik rada, ali može i Majmunovo, glavno da se… više »

CIGLICA

Franck Jubilarna - „Baš kao život“

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Franck je predstavio novu marketinšku kampanju za Jubilarnu kavu, popularnu Franck Ciglicu, kojom brojne potrošače želi potaknuti na uživanje u svakom trenutku dana, neovisno o… više »

SERIJE

Rudolphova pekarnica: mali pekari na 24Kitchen

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Uz proljeće koje dolazi na 24Kitchen, dolazi i nova emisija popularnog nizozemskog TV kuhara i majstora pekarstva, Rudolpha van Veena - „Rudolphova pekarnica: mali pekari". Ovaj put… više »

MLJAC

Kako napraviti finu pincu

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Kakav bi to bio Uskrs kad ne bi bilo pince, tradicionalnog slatkog uskrsnog kruha. Mora biti na svakome stolu u Hrvatskoj, a zovu je različito u raznim dijelovima zemlje: pogača, pinka,… više »

MLJAC :)

Znate li kakvog je okusa sreća?

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Za početak sitni zalogajčići, finger food na slavonski način, još ukusniji ako su od crne slavonske svinje fajferice. Čvarci, kulen, kulenova seka, švargl, kobasica, slanina,… više »