Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
MLJAC

PIKaso: pikni pravo remek-jelo

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Roštilj je uvijek pravi izbor kad su Hrvati u pitanju, bilo da je riječ o druženju s ekipom, gledanju tekme ili obiteljskom posjetu. Ne čudi stoga informacija da se u ljetnoj sezoni… više »

NOVOSTI

Sultan Drinks - nova bezalkoholna pića na tržištu

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Na hrvatsko tržište stigla su nova bezalkoholna pića Sultan Drinks, na vrijeme da vas osvježe u toplim danima koji dolaze. Sultan Drinks sokovi jedinstveni su po kombinaciji… više »

ZABAVNO

Evo kako George Clooney započinje dan

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Bez obzira radi li se o holivudskoj zvijezdi ili običnim smrtnicima, roditelji male djece na isti način započinju dan - uz šalicu omiljene kave i mijenjanje pelena. Potvrđuje to i… više »

SUPER!

Uskoro počinje najljepši festival u gradu - Gastro Music Fest

objavljeno prije 14 dana i 3 sata

Iako nas ovih dana vrijeme tjera da se osjećamo kao da je kasna jesen, od kraja idućeg tjedna konačno je najavljeno pravo proljeće, a upravo sunčano vrijeme počinje kada… više »

SAVJETI :)

Otkrivamo tajne dobrog roštilja

objavljeno prije 25 dana i 6 sati

Pred nama je praznik rada, a mnogi će baš taj dan iskoristiti za roštiljanje u prirodi. Donosimo vam savjete uz koje možete postati pravi majstor roštilja. Prvi svibanj… više »

MLJAC

Recept za slasnu uskrsnu janjetinu

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Janjetina se u našim krajevima tradicionalno jede za Uskrs, što praktično znaći da će se domaćice od ranog jutra baciti na posao, izvaditi svoj tajni recept i pripremiti… više »

UŽIVANJE

Manje je više – novi koncept uživanja u vinu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Manje, ali bolje! - bit će glavna krilatica među vinoljupcima, kažu stručnjaci koji prate vinsku scenu. To se ne odnosi samo na kvalitetu vina, već i sam ugođaj uživanja u vinskim kapljicama.… više »

COOL

Šalković ima novu priču

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Hrvoje Šalković, nekada uspješan pisac i putopisac danas ima sasvim drugačiji način života. Već ste vjerojatno čuli kako se bacio na ugostiteljstvo i dobio koji kilogram, no ono… više »

MLJAC

Međimurcu za v pinklec najbolji je hrvatski sendvič

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Zvijezdin Servis za sendviče već je popravio brojne svjetske sendviče, a sad napokon imamo i najbolji hrvatski sendvič - Međimurcu za v pinklec. Svježi sir i vrhnje, matovilac, međimursko… više »

SAZNAJEMO

Prvi certificirani cjeloviti organski dodaci prehrani bez sintetskih sastojaka

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

"Vjerujemo da su sintetički ili izolirani vitamini stvar prošlosti", izjavio je Roy Jongens, osnivač i inovator Royal Green branda dodataka prehrani za svog nedavnog posjeta Zagrebu.… više »

SAZNAJEMO

Trendovi u svijetu vinarstva – budućnost je već tu!

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Budućnost će biti sjajna za pjenušava vina, osobito ona proizvedena u malim vinarijama i do sada manje popularnim regijama, poput središnje i istočne Europe. I dalje će rasti… više »

COOL

Julius Meinl kampanjom Platite kavu stihom slavi Međunarodni dan poezije

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Stihovi su glas duše, jedinstveni u svojoj ljepoti. Osvajaju mnoga srca, uz njih se rađaju ljubavi, dijeli sreća, a pamte se zauvijek. Mirisna kava, dodir pera i zagrljaj inspiracije -… više »

UKLJUČITE SE!

Zvijezda traži hrvatski sendvič - oduševite receptom i osvojite 10.000 kuna

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Zvijezda traži hrvatski sendvič i za to nudi vrijednu nagradu - 10.000 kuna na potrošačkoj kartici! Sve što trebate napraviti je osmisliti ili podijeliti recept za svoj… više »

SJAJNO!

Festival Dunava u zagrebačkom kinu Europa

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Kino Europa na jedan dan postaje Kino Dunav! Prezentacija hrane i vina srednjeg Podunavlja uz nastup poznatog osječkog repera Kandžije, vinska radionica, turistički paneli, promocija… više »

MLJAC

Zašto jesti tikvicu kao tjesteninu?

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Volite tjesteninu? Nije dobra za vas jer se debljate ili imate problema s glutenom? Rješenje je na dohvat ruke - tikvice! Evo tri razloga zašto je tikvica idealna zamjena za… više »