Stand up nema prethodne stranice
NAJAVE

Ljetni Studio Smijeha - Smijeh na krovu

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Regionalni epicentar smijeha, comedy klub Studio Smijeha, ovo ljeto će nasmijavati Zagrepčane i Zagrepčanke predstavama pod svježim zvjezdanim nebom. Jedini stand up klub u regiji, naime, u… više »

BRAVO

Marina Orsag proglašena za europskog heroja humora

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Marina Orsag najpoznatija je žena komičar(ka) u Hrvatskoj i regiji, a njen talent i prirodnu duhovitost polako prepoznaju i van granica Lijepe naše. Nakon što je prije tri… više »

LAJNAP

Tjedan smijeha u klubu Sax

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Lajnap Comedy, najpopularniji domaći kolektiv stand-up komičara, privodi kraju svoju drugu sezonu nastupa u kultnom zagrebačkom klubu SAX.  Od rujna do svibnja, Aleksandar Curać… više »

NAJAVE

Prvi regionalni stand up fest u Zagrebu

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Nakon izuzetnog uspjeha na inozemnoj i regionalnoj razini, stand up ekipa iz Studija smijeha predvođena Marinom Orsag priprema spektakl zajedno sa kolegama iz susjednih država. Ovaj trodnevni… više »

STANDUP

Stand up komedija za mame (i bebe) - novi show u Studiju smijeha

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Majčinstvo i briga oko bebe ne moraju značiti da je gotovo s izlascima. Upravo zato zagrebački Studio Smijeha (Hebrangova 10) organizirastand-up show za mame s bebama. Show će se održati u… više »

DOĐITE

London Calling u Rijeci i Puli

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Želite znati kao izgledaju nastupi u londonskim stand up klubovima? Engleski poznajete toliko da znate što znači „it's raining cats and dogs"? Odgovorili ste da? Dvaput? Onda je… više »

STANDUP

Studio Smijeha Splićankama i Splićanima donosi tjedan ispunjen odličnom stand up komedijom

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Idući tjedan (9.-13. travnja) u gradu pod Marjanom gotovo svaki dan će biti prilika da se nasmijete na stand up nastupima u organizaciji Studija Smijeha. Ponedjeljak je rezerviran za Večer… više »

NAJAVE

Fuckup Comedy iliti što pet komičara ima za reći o neuspjesima u "fuckapanu" srijedu

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Što se događa u Studiju smijeha 4.04.2018 u 20h? Nakon dvije iznimno uspješne i pomalo neuspješne noći neuspjeha u ovoj godini, iduća postaja za Fuckup Nights Zagreb je… više »

LOOL

Program Studija smijeha od 2. - 9. travnja

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

PONEDJELJAK, 02.04. u 20:30h "I hate Mondays - Open mic kvalifikacije" Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama i trebamo TVOJU pomoć u tome! Večer… više »

STAND UP

Rođendanski vikend u Studiju smijeha slavi se sa četiri predstave

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Ekipa Comedy cluba "Studio Smijeha" već sedam godina redovno nasmijava građane i građanke Zagreba te cijele Hrvatske i šire. U zadnjih tri godine počeli su raditi punom parom, pa tako… više »

STUDIO SMIJEHA

Bogat program Studija Smijeha u Splitu i Dalmaciji

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Iako komičari Studio Smijeha redovito nastupaju po Dalmaciji, a Studio Smijeha Split ima stalan tjedni program u gradu pod Marjnom, ovaj tjedan je posebno bogat stand up… više »

STUDIO SMIJEHA

Fuckup Love u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Što se događa u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h? Nakon iznimno uspješnih i pomalo neuspješnih noći najvećih neuspjeha u 2017., iduća postaja za Fuckup Nights Zagreb je… više »

NAJAVE

Nova Ženska priča na temu: Modni svijet

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Za sve željne zanimljivih priča na temu modnog svijeta sprema se druga ovogodišnja „Ženska priča" u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb). Stand up komičarka i… više »

NAJAVE

Ovog četvrtka komičari se vraćaju na najposjećeniju Open Mic večer u Zagrebu

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

U četvrtak, 15. veljače komičari se vraćaju u Vintage Industrial na najveću i najposjećeniju Stand Up Open Mic večer da bi vam ispričali neke nove fore, šalice, pošalice i… više »

NAJAVE

Stand up & Improv show prvi puta u Splitu

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Studio Smijeha ima već dugogodišnju tradiciju nasmijavanja u Splitu! Ovaj put zagrebačka ekipa stiže sa svojim novim showom koji oduševljava Hrvatsku. Kao što i sam naziv… više »