Stand up nema prethodne stranice
TJEDNI PROGRAM

Prognoza za Studio Smijeha: šareno, crno i grešno

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Možete li zamisliti da prvi tjedan u prosincu svaku večer provedete u dobrom društvu i smijete se do suza? Ekipa iz Studija Smijeha to svakako može zamisliti pa ako vam zatreba pomoć u… više »

TJEDNI PROGRAM

Prostote u Studiju Smijeha

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Za kraj studenog Studio Smijeha odlučio je publiku nasmijavati tabu temama! Zabranjene su stvari najslađe, ali i najsmješnije, rekli bi komičari Studija Smijeha. Pa pogledajmo… više »

SMIJEH

Bosansko-hercegovački superjunaci u posjetu Hrvatskoj

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Kraj ovog tjedna u Studiju Smijeha, zagrebačkom klubu specijaliziranom za stand-up komediju i dobro raspoloženje, bit će u znaku smisla za humor iz susjedne nam države. Iz borbe s… više »

TJEDNI PROGRAM

Bosanski humor, pozitivno šokiranje i pipkanje u Studiju Smijeha

objavljeno prije 24 dana i 6 sati

Studio Smijeha opet nešto izmišlja! Ovog tjedna u ovom jedinom klubu za stand-up komediju u Hrvatskoj komičari su izmislili recept za dobro provedenu večer uz bujice… više »

DOĐITE

Hit stand up show 'Sextra Large' na turneji po Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Sextra Large, tematski stand up show, kao projekt započeo je još 2010. godine i do sada je rasprodao Comedy Club Studio Smijeha više od 100 puta, točnije, svaku predstavu. Nakon… više »

TJEDNI PROGRAM

Crno, šareno i ekstravagantno uz stand-up komičare

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Studio Smijeha, jedini comedy klub u Zagrebu, nastavlja svoju misiju - nasmijati gledatelje svim raspoloživim sredstvima! Već sedamgodina ovaj kreativni punkt u Hebrangovoj 10 gotovo… više »

NAJAVE

Najveći ZG stand up dovodi gošću Chelsea Hart

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Nakon dvije sezone najposjećenijih stand-up open-mic večeri u ovom dijelu regije gdje su nastupali komičari amateri uz podršku posebnih gostiju, gostoprimstvo Vintage Industriala… više »

TJEDNI PROGRAM

Večeri pune smijeha na hrvatskom i engleskom jeziku

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Ako tragate za mjestom s dobrom atmosferom, radnim danom kao i vikendom, gdje ćete se smijati uglas s prijateljima i upoznati nove, Studio Smijeha je ono što tražite! Poznat po… više »

TJEDNI PROGRAM

Program Studija Smijeha od 15. do 21. listopada

objavljeno prije 2 mjeseca

Sprema se zanimljiv i, kao i obično, duhovit tjedan u Studiju Smijeha! Bit će tu raznih tema kojih će se komičari dotaknuti i obraditi ih na sebi svojstven način, što obično u publici… više »

STAND UP

Program Studija Smijeha od 8. 10. do 14. 10.

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Studio Smijeha pobrinuo se da ovog tjedna nikome ne bude dosadno! Već dvanaest godina za redom ovaj jedini comedy club u Zagrebu trudi se nasmijati, razveseliti i našaliti se sa svakim… više »

TJEDNI PROGRAM

Studio Smijeha rastavlja žene, muškarce i superheroje na proste faktore!

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Da, da, noći su sve duže, dani sve hladniji, ali ekipa iz Studija Smijeha je tu da se pobrine za dobro raspoloženje u gradu! Ovaj su vam tjedan pripremili najbolje štosove uz koje se… više »

NAJAVE

Divine Comedy u Vintage Gardenu

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

U srijedu, 19. rujna čeka vas 9 krugova paklene stand up komedije u Ljetnom vrtu Savske 160. Šale, laži, izmišljotine, neugodni akteri., ljubavnici i tko zna što… više »

STAND UP

Program Studija Smijeha od 17. 9. 2019. do 23. 9. 2019

objavljeno prije 3 mjeseca

Rujanski program Studija Smijeha nastavlja se zahuktavati! Ekipa Studija Smijeha već dvanaestu jesen za redom dovodi najduhovitije komičare i najveseliju publiku na jedno mjesto, a ovog… više »

STAND UP

Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković, Aleksandar Curać Šarić i Tomislav Kozačinski stand-up su petorka koja radi, educira i nasmijava publiku pod zajedničkim… više »

STAND UP

Derrek Carriveau večeras u 21h u Circusu

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Ovog petka u grad pod Marjanom stiže The Derrek Carriveau! Upravo je Split početna točka njegove europske turneje. Ovo je njegov peti po redu show koji nosi naslov "Heartbreaker" u kojem… više »