Stand up nema prethodne stranice
TJEDNI PROGRAM

Praznik rada, Sextra Large i 14 godine rada Marine Orsag

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

U Studiju Smijeha svibanj se dočekuje u velikom stilu. Prigodno ovaj tjedan proslavit će se 1.5., Praznik rada i 14 godina rada Marine Orsag. Također, čekaju vas škakljive predstave:… više »

TJEDNI PROGRAM

Tjedni raspored predstava Studija Smijeha od 23.4. do 27.4.

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Ovaj tjedan Studio Smijeha pripremio je neke novosti i iznenađenja. Zbog blagdana neće biti održana tradicionalna 'I hate Mondays', večer otvorenog mikrofona, ali već u utorak (23.4.)… više »

TJEDNI PROGRAM

Pub kvizovi, novi tekstovi i prosti faktori u Studiju Smijeha

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Prošli smo se tjedan smijehom odupirali lošem vremenu, ovaj tjedan smijehom poboljšavamo raspoloženje i prizivamo lijepo vrijeme. Studio Smijeha od 1.4. ima terasu u… više »

ČESTITAMO!

Studio Smijeha slavi osam godina postojanja

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Prvi hrvatski i regionalni stand up klub Studio Smijeha slavi svoj osmi rođendan. U prvih osam godina Studio Smijeha može se pohvaliti impresivnim brojkama i činjenicama: Iznjedrili 23… više »

STAND UP

Komičari SplickeScene smijehom osvajaju Dalmaciju

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Ove sezone se traži karta više za izvedbe splitske ekipe, gdje god gostovali, a kako ni smijeha tako ni njihovih gostovanja ne nedostaje. Nastupi splitskim komičarima, okupljenima u… više »

TJEDNI PROGRAM

Novi mjesec, novi program i nova iznenađenja u Studiju Smijeha

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Posebna iznenađenja spremaju se u Studiju Smijeha, a neke će razveseliti što je ulaz za čak dva dana besplatan. Ovaj ponedjeljak (4.2.) tradicionalni Open mic dobio je mali makeover:… više »

DOĐITE!

Vlatko Štampar rasprodao Tvornicu dva mjeseca prije nastupa i potvrdio novi termin

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Nakon rekordno rasprodanih ulaznica za nastup komičara Vlatka Štampara u Tvornici kulture 20. ožujka 2019., više od 2 mjeseca prije održavanja, potvrđen je novi termin dan… više »

HILARIOUS

Eddie Izzard 15. travnja u Lisinskom

objavljeno prije 8 mjeseci

Eddie Izzard posjetit će u 2019. Hrvatsku, a njegov nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu 15. travnja najavljen je kao novi stand-up show vrhunskoga komičara jedinstvenog… više »

TJEDNI PROGRAM

Dame i gospoda u Studiju Smijeha!

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Način razmišljanja i moždani procesi muškaraca i žena predmet su stoljetnih znanstvenih istraživanja, filozofije, medicine, ali bome i dobra tema na koju se možete nasmijati!… više »

TJEDNI PROGRAM

Prognoza za Studio Smijeha: šareno, crno i grešno

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Možete li zamisliti da prvi tjedan u prosincu svaku večer provedete u dobrom društvu i smijete se do suza? Ekipa iz Studija Smijeha to svakako može zamisliti pa ako vam zatreba pomoć u… više »

TJEDNI PROGRAM

Prostote u Studiju Smijeha

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Za kraj studenog Studio Smijeha odlučio je publiku nasmijavati tabu temama! Zabranjene su stvari najslađe, ali i najsmješnije, rekli bi komičari Studija Smijeha. Pa pogledajmo… više »

SMIJEH

Bosansko-hercegovački superjunaci u posjetu Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Kraj ovog tjedna u Studiju Smijeha, zagrebačkom klubu specijaliziranom za stand-up komediju i dobro raspoloženje, bit će u znaku smisla za humor iz susjedne nam države. Iz borbe s… više »

TJEDNI PROGRAM

Bosanski humor, pozitivno šokiranje i pipkanje u Studiju Smijeha

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Studio Smijeha opet nešto izmišlja! Ovog tjedna u ovom jedinom klubu za stand-up komediju u Hrvatskoj komičari su izmislili recept za dobro provedenu večer uz bujice… više »

DOĐITE

Hit stand up show 'Sextra Large' na turneji po Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Sextra Large, tematski stand up show, kao projekt započeo je još 2010. godine i do sada je rasprodao Comedy Club Studio Smijeha više od 100 puta, točnije, svaku predstavu. Nakon… više »

TJEDNI PROGRAM

Crno, šareno i ekstravagantno uz stand-up komičare

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Studio Smijeha, jedini comedy klub u Zagrebu, nastavlja svoju misiju - nasmijati gledatelje svim raspoloživim sredstvima! Već sedamgodina ovaj kreativni punkt u Hebrangovoj 10 gotovo… više »