Stand up
STAND UP

Program Studija Smijeha od 17. 9. 2019. do 23. 9. 2019

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Rujanski program Studija Smijeha nastavlja se zahuktavati! Ekipa Studija Smijeha već dvanaestu jesen za redom dovodi najduhovitije komičare i najveseliju publiku na jedno mjesto, a ovog… više »

STAND UP

Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković, Aleksandar Curać Šarić i Tomislav Kozačinski stand-up su petorka koja radi, educira i nasmijava publiku pod zajedničkim… više »

STAND UP

Derrek Carriveau večeras u 21h u Circusu

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Ovog petka u grad pod Marjanom stiže The Derrek Carriveau! Upravo je Split početna točka njegove europske turneje. Ovo je njegov peti po redu show koji nosi naslov "Heartbreaker" u kojem… više »

NAJAVE

Ljetni Studio Smijeha - Smijeh na krovu

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Regionalni epicentar smijeha, comedy klub Studio Smijeha, ovo ljeto će nasmijavati Zagrepčane i Zagrepčanke predstavama pod svježim zvjezdanim nebom. Jedini stand up klub u regiji, naime, u… više »

BRAVO

Marina Orsag proglašena za europskog heroja humora

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Marina Orsag najpoznatija je žena komičar(ka) u Hrvatskoj i regiji, a njen talent i prirodnu duhovitost polako prepoznaju i van granica Lijepe naše. Nakon što je prije tri… više »

LAJNAP

Tjedan smijeha u klubu Sax

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Lajnap Comedy, najpopularniji domaći kolektiv stand-up komičara, privodi kraju svoju drugu sezonu nastupa u kultnom zagrebačkom klubu SAX.  Od rujna do svibnja, Aleksandar Curać… više »

NAJAVE

Prvi regionalni stand up fest u Zagrebu

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Nakon izuzetnog uspjeha na inozemnoj i regionalnoj razini, stand up ekipa iz Studija smijeha predvođena Marinom Orsag priprema spektakl zajedno sa kolegama iz susjednih država. Ovaj trodnevni… više »

STANDUP

Stand up komedija za mame (i bebe) - novi show u Studiju smijeha

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Majčinstvo i briga oko bebe ne moraju značiti da je gotovo s izlascima. Upravo zato zagrebački Studio Smijeha (Hebrangova 10) organizirastand-up show za mame s bebama. Show će se održati u… više »

DOĐITE

London Calling u Rijeci i Puli

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Želite znati kao izgledaju nastupi u londonskim stand up klubovima? Engleski poznajete toliko da znate što znači „it's raining cats and dogs"? Odgovorili ste da? Dvaput? Onda je… više »

STANDUP

Studio Smijeha Splićankama i Splićanima donosi tjedan ispunjen odličnom stand up komedijom

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Idući tjedan (9.-13. travnja) u gradu pod Marjanom gotovo svaki dan će biti prilika da se nasmijete na stand up nastupima u organizaciji Studija Smijeha. Ponedjeljak je rezerviran za Večer… više »

NAJAVE

Fuckup Comedy iliti što pet komičara ima za reći o neuspjesima u "fuckapanu" srijedu

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Što se događa u Studiju smijeha 4.04.2018 u 20h? Nakon dvije iznimno uspješne i pomalo neuspješne noći neuspjeha u ovoj godini, iduća postaja za Fuckup Nights Zagreb je… više »

LOOL

Program Studija smijeha od 2. - 9. travnja

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

PONEDJELJAK, 02.04. u 20:30h "I hate Mondays - Open mic kvalifikacije" Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama i trebamo TVOJU pomoć u tome! Večer… više »

STAND UP

Rođendanski vikend u Studiju smijeha slavi se sa četiri predstave

objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec

Ekipa Comedy cluba "Studio Smijeha" već sedam godina redovno nasmijava građane i građanke Zagreba te cijele Hrvatske i šire. U zadnjih tri godine počeli su raditi punom parom, pa tako… više »

STUDIO SMIJEHA

Bogat program Studija Smijeha u Splitu i Dalmaciji

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Iako komičari Studio Smijeha redovito nastupaju po Dalmaciji, a Studio Smijeha Split ima stalan tjedni program u gradu pod Marjnom, ovaj tjedan je posebno bogat stand up… više »

STUDIO SMIJEHA

Fuckup Love u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Što se događa u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h? Nakon iznimno uspješnih i pomalo neuspješnih noći najvećih neuspjeha u 2017., iduća postaja za Fuckup Nights Zagreb je… više »