Stand up
NAJAVE

Best of regional stand up vol 2. u Lisinskom 30. rujna

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Svi ljubitelji i ljubiteljice stand upa kao i oni koji će to tek postati, krajem rujna uživati će u stand up spektaklu koji i ovoga puta donosi Studio Smijeha. Prošle godine u ožujku… više »

NAJAVE

Ženska priča sa Zrinkom Cvitešić!

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica, sprema se otvorenje pete sezone talk showa „Ženska priča" i to u novom prostoru, Klubu hrvatskih glazbenika Sax!… više »

DOĐITE

Stand up večer u Vintage Ljetnom vrtu

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Nakon odličnog odaziva publike i reakcije na STAND UP večer u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara, nastavljamo sa davanjem podrške jačanje komičarske scene u Hrvatskoj, no prije… više »

STUDIO SMIJEHA

Imaš smisla za humor, prijavi se na radionice stand upa

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Marina Orsag, naša najpoznatija i najiskusnija stand up komičarka koja se može pohvaliti sa 12 godina rada, 11 godina mentorstva i preko 2000 nastupa, ponovo okuplja mlade i… više »

FUCKUP NIGHTS

Fuckup Travel za kraj odlične prve sezone u Hrvatskoj

objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci

Čast nam je najaviti sedmu, da da već sedmu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 04.07. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha. I ovoga puta… više »

DOĐITE

Stand up Open mic večer u Vintageu

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

S novim ljetom, krenula su i nova događanja u Vintage ljetnom vrtu koji je otvoren prošloga tjedna koncertom na ljetnoj pozornici Domagoja Šimeka te dvodnevnim viski festivalom… više »

STUDIO SMIJEHA

Đikić i Hajdarović o svojim "fuckupima"

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

U petak 02.06. u 21:00 h Studio Smijeha organizira večer posvećenu neuspjehu "Fuckup Education", a odabrali su izvrsne govornike i govornice koji će publici prenjeti svoja iskustva… više »

STUDIO SMIJEHA

Fuckup pokret doista zaživio i u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Fuckup Nights će se održati 28.04. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha. Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog… više »

DOĐITE

Još jedna humanitarna večer u Studiju Smijeha

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Kao što već znate, naš klub je oduvijek "pet frendly" i kada god je to moguće, odazivamo se na humanitarne akcije za pomoć životinjama. Ovoga puta pomažemo psima iz "Dvora na… više »

OBLJETNICA

Čak četiri predstave povodom 6. rođendana Studija Smijeha

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Kada su 1. travnja 2011. godine po prvi puta službeno otvorili vrata Studija Smijeha na inicijativu Marine Orsag, svi su mislili da se šale no svojim radom i trudom danas slobodno… više »

DOĐITE

Fuckup women – superjunakinje i njihovi (ne)uspjesi

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Fuckup Nights Zagreb slavi iznimno uspješan i pomalo nauspješan prvi kvartal s puno razgovora u neuspjehu, nešto smijeha i punom kućom svaki puta. Comedy Club Studio… više »

LOOL

Fuckup Love u Studiju smijeha

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Nakon iznimno uspješnih noći neuspjeha u prosincu i siječnju Comedy Club Studio Smijeha i ProPuh nastavljaju dalje i organiziraju treću noć neuspjeha 21. veljače 2017. u 20.30… više »

STANDUP

Treća najsmješnija osoba na svijetu dolazi u Studio Smijeha!

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Katerina Vrana jedna je od najboljih komičarki Grčke i intenzivno nastupa na grčkom i engleskom jeziku. Započela je stand up karijeru u Londonu 2009. godine i od tada nastupa diljem Engleske,… više »

DOĐITE

„Fuckup nights“ ponovo u Studiju Smijeha!

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Nakon iznimno uspješne prve noći neuspjeha, Comedy Club Studio Smijeha i ProPuh nastavljaju dalje i organiziraju drugu noć neuspjeha 6. siječnja 2017. u 20:00h sati. Što je… više »

DOĐITE

Večeri otvorenog mikrofona od sada i u Godotu

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Studio Smijeha djeluje već skoro jedno desetljeće i osim što vam nudi "smijehoterapiju" i dobru zabavu, prava je tvornica komičara. Ponedjeljkom održavaju natjecanja… više »