« Stand up
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
STUDIO SMIJEHA

Imaš smisla za humor, prijavi se na radionice stand upa

Radionice se sastoje od teorije, prakse, vođenje savjetima kroz tekstove i nastupe te kasnije nastupa po cijeloj Hrvatskoj i šire.

Postanite dio stand up scene
Postanite dio stand up scene (Arhiva)
Više o

radionica

,

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

Studio smijeha

Marina Orsag, naša najpoznatija i najiskusnija stand up komičarka koja se može pohvaliti sa 12 godina rada, 11 godina mentorstva i preko 2000 nastupa, ponovo okuplja mlade i talentirane ljude kojima će pomoći svojim iskustvom da zakorače na domaću stand up scenu.

Stand up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom. Vizija radionica je tehničko-savjetodavnom podrškom povećati broj stand up komičara/ki Hrvatske.

Odlična prilika da svi, koji misle da to imaju u sebi, ozbiljno zakorače prema hrvatskoj stand up sceni

Marinin put prema stand up karijeri počeo je pred kraj 2004.-te kada je njena najbolja prijateljica vidjela plakat za glumačke stand up comedy radionice koje je vodila Slavica Knežević. Nazvala je Marinu i rekla joj: „Ako ne odeš na te radionice neću više pričat s tobom." Naravno, Marina je otišla na radionice i njen prvi javni nastup bio je u prepunom brodu "Papillon" na Savi 29.04.2005. Nakon toga uslijedili su brojni nastupi po Hrvatskoj i šire.

Radionice se sastoje od teorije, prakse, vođenje savjetima kroz tekstove i nastupe te kasnije nastupa po cijeloj Hrvatskoj i šire.

Voditeljica radionica je Marina Orsag koje je pokrenula Open mic i radionice iz kojih su proizašli velika većina današnjih stand up komičara Hrvatske

Marina u klubu Purgeraj pokreće Večeri otvorenog mikrofona ponedjeljkom pod nazivom „I hate Mondays" open mic night koje su aktualne i danas. Koncept tih večeri je da se može prijaviti bilo tko i publika bira pobjednika. Te večeri i Marinino mentorstvo oformili su kroz godine dvanaestak profesionalnih stand up komičara/ki koji redovno nastupaju.

Marina je trenutno direktorica i producentica jedinog stand up kluba u Hrvatskoj - „Studija Smijeha", gdje gotovo svakodnevno nastupa u redovnom programu, tematskim večerima ali i autorskim solo nastupima „One woman show", „Da, to sam rekla" i „Metar i pol visine, sat i pol smijeha". Kreativno je osmislila sve tematske shovove Studija Smijeha - Sextra Large, 7 smrtnih grijeha, The Men Show, Žižancija i mnoge druge.

Radionice će se održati u nedjelju 16.07. od 14 - 18 h i 23.07. od 14 - 18h. Prijave na info@studiosmijeha.hr ili 095 5103 129.

11.07.2017. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno