Stand up
NAJAVE

Nova Ženska priča na temu: Modni svijet

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Za sve željne zanimljivih priča na temu modnog svijeta sprema se druga ovogodišnja „Ženska priča" u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb). Stand up komičarka i… više »

NAJAVE

Ovog četvrtka komičari se vraćaju na najposjećeniju Open Mic večer u Zagrebu

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

U četvrtak, 15. veljače komičari se vraćaju u Vintage Industrial na najveću i najposjećeniju Stand Up Open Mic večer da bi vam ispričali neke nove fore, šalice, pošalice i… više »

NAJAVE

Stand up & Improv show prvi puta u Splitu

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Studio Smijeha ima već dugogodišnju tradiciju nasmijavanja u Splitu! Ovaj put zagrebačka ekipa stiže sa svojim novim showom koji oduševljava Hrvatsku. Kao što i sam naziv… više »

BRAVO

Još jača i šira splitska stand up scena!

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

U svojoj trećoj godini rada Studio Smijeha Split seli svoje izvedbe novih mjesečnih baza u Cirkus i to na redovnoj bazi. Svake srijede u 20:30h šestero rezident komičara Tomislav,… više »

DOĐITE

Fuckup Nights - Best of Fuckup 2017

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Što se događa u Studiju smijeha 31.1.2018? Nakon iznimno uspješne i pomalo neuspješne prve godine, objavit ćemo najveće neuspjehe i presuditi 2017. na prvoj Noći… više »

STAND UP

Pobjednik prvog hrvatskog stand up talent showa je - Bosanac

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Kristijan Jelić pobjednik je prvog hrvatskog stand up talent showa „Pokažimo zube", koji je Studio Smijeha proveo u suradnji s Plidentom.  Za prestižnu titulu najboljeg novog stand… više »

NAJAVE

Samo jedan Dalmatinac - Josip Škiljo One Man Show

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Dva mjeseca nakon rasprodane premijere, pred splitsku publiku vraća se Josip Škiljo s još jednom izvedbom svog one man show-a. Posljednjih nekoliko godina stand up comedy scena… više »

NAJAVE

Posljednja ovogodišnja, ali najveća Stand Up - Open Mic večer - 28.12. Vintage Industrial

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Zadnji tjedan u prosincu, Vintage Industrial će obilježiti najmasovnijom stand up večeri u Zagreb. Komičari iz cijele regije stižu kako bi ispričali neke nove fore na najvećem i… više »

DOĐITE!

LAJNAP COMEDY je prava stvar za vas

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Novi stand-up projekt - LAJNAP, zagrebačkoj se publici predstavio u rujnu 2016. Od tada su Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec nanizali preko… više »

NAJAVE

Studio smijeha predstavlja novi One Man Show "Samo jedan Dalmatinac" by Josip Škiljo

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Posljednjih nekoliko godina stand up comedy scena u Splitu narasla je do te mjere da se tjedno održavaju dva do tri showa, a splitska scena ima šest rezident komičara. Jedan od njih je… više »

KAJ BRE?

Najtraženiji stand up show Balkana ponovo u Splitu

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Stand up „fajt" simboličnog naziva "Kaj bre?" spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose. Možete ga  pogledati ovaj petak, 28.10. u 20:30 sati, u Zenta… više »

POKAŽIMO ZUBE

Studio Smijeha traži najduhovitije Splićanke i Splićane!

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Stand up comedy scena u Hrvatskoj sve više i više raste, pa je tako, nakon jedanaest godina stvaranja iste, sedam godina postojanja organizacije i kluba u Zagrebu te pokretanja… više »

AHA!

Hrvatski stand up pokazuje zube

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Nakon jedanaest godina stvaranja scene, sedam godina redovnog rada kluba i pokretanja redovne stand up scene u Splitu, Studio smijehaodlučio je zagristi još jače prema širenju… više »

DOĐITE

Povratak najmasovnije STAND UP večeri u Zagrebu - srijeda, 27. rujna Vintage Industrial

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Nakon gotovo 2 mjeseca, u Vintage Industrial se vraćaju komičari da bi vam ispričali novi materijal na najvećem i najposjećenijem Open micu u Zagrebu. Stand-up open mic večer u Vintage… više »

POŽURITE

Šest najboljih komičara i komičarki regije u Lisinskom

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Nakon što su do poslijednjeg mjesta rasprodali veliku dvoranu KD Lisinki u ožujku prošle godine, Studio Smijeha predstavit će se ponovo i to sa novom postavom i sasvim novim… više »