« Stand up
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
BRAVO

Još jača i šira splitska stand up scena!

Doletite u Cirkus ili u Ghetta i provjerite zašto se Studio Smijeha Split sve više širi našim gradom

Split ima sve jaču stand up scenu
Split ima sve jaču stand up scenu (Studio Smijeha)
Više o

Split

,

stand up komedija

,

Studio smijeha

,

klub Ghetto

U svojoj trećoj godini rada Studio Smijeha Split seli svoje izvedbe novih mjesečnih baza u Cirkus i to na redovnoj bazi. Svake srijede u 20:30h šestero rezident komičara Tomislav, Josip, Ante, Ivica, Vanja i Ivo svojim novim bazama nasmijavat će Splićane i Splićanke.

Uz njih svaki puta nastupati će i mejsečni pobjednik open mic večeri koje se već redovito održavaju u Ghetto Art Academii u kojima se može prijaviti tko god hoće i publika bira pobjednika.

Jedina novost je što se od ove godine održavaju ponedjeljkom, a ne srijedom jer je srijeda kako smo već naglasili rezervirana za Cirkus. Obje lokacije će redovno jednom mjesečno ugošćavati rezident komičare iz zagrebačkog Studija Smijeha kao i njihove balkanske, te svjetske kolege/ice.

„Jako nas veseli što redovno rastemo u Splitu i što splitske kolege kvalitetno rade na stvaranju još veće i šire scene u glavnom gradu Dalmacije i što splitska publika sve više prepoznaje kvalitetu našeg brenda." Izjavila je Marina Orsag, direktorica Studija Smijeha.

Doletite u Cirkus ili u Ghetta i provjerite zašto se Studio Smijeha Split sve više širi našim gradom.  

05.02.2018. 11:30:00
Novi komentar
nužno
nužno