« Stand up
objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana
COOL

Sa smijehom u sedmu sezonu Ženske priče!

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o sveprisutnijoj potrebi za nasmijavanjem kroz stand up komediju

Nova sezona Ženske priče
Nova sezona Ženske priče (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Ženska priča

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se otvaranje sedme sezone live talk showa „Ženska priča" u klubu Sax! 

Komičarka i spisateljica Marijana Perinić na prvoj ovosezonskoj Ženskoj priči ugostit će prave znalce na temu "Smijeh je lijek" Željka Pervana, Arijanu Čulinu i Nika Titanika.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o sveprisutnijoj potrebi za nasmijavanjem kroz stand up komediju, predstave, filmove, karikature i ilustracije, uz spremne odgovore na mnogobrojna pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb) u četvrtak 19. srpnja 2019. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u prvom ovosezonskom izdanju Ženske priče čija sedma sezona traje do srpnja 2020. godine.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com

16.09.2019. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno