« Stand up
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
STAND UP

Vrhunska večer EX YU ženske stand up komedije online

Ladies night stand up comedy večer (Hr/Srb/Slo) virtualni show online, 28.1. u 20:30h na Entrio.hr platformi

Bit će sjajno!
Bit će sjajno! (Arhiva)
Više o

stand up

,

Studio smijeha

,

EX YU stand up

Ladies night stand up večer show je koji već dugo osvaja publiku diljem Balkana i šire. Jedan od nježnijih showova, ali samo po izgledu.

Show koji vole gledati i žene i muškarci, žene da se smiju, muškarci da se uz smijeh i dodatno educiraju uz koji dobar savjet.

Nasmijte se do suza raznim ženskim temama te muško ženskim odnosima iz ženskog gledišta i uvjerite se da ove žene fantastično barataju ovim "muškim" poslom. Nasmijavaju vas Jelena Radanović (Srb), Marina Orsag (Hr), Martina Ipša (Slo) i Vlatka Mifka (Hr).

Naše dame stand up komedije javljat će se sa svojim najboljim forama na gore navedene teme i to svaka iz svog dnevnog boravka. Osim možda Jelene, ona se možda javi iz kade. A i Marina iz auta.

A i Martina iz kuhinje. Vlatka se možda uopće ne javi.Kako god, očekuje vas sat i pol urnebesne zabave i to dok sjedite u komforu svog dnevnog boravka, ili kade, ili auta, ili kuhinje. I zato brzo klik na kupi ulaznicu i smijemo se 28.1. u 20:30h online na Entrio.hr.

Cijena ulaznice iznosi 50kn (6,61€/cca800din) i vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu.
Link za ulaznice https://bit.ly/3ssroJg

Postoje pasivne i interaktivne ulaznice. Pasivne znače da samo gledate, a interaktivne da vas čujemo i vidimo. Interaktivnih je samo 15 komada, pa požurite po svoje jer nam vaš smijeh treba da show bude baš onako kako treba, a ukoliko zakasnite po svoju interaktivnu, svakako zgrabite onu pasivnu i samo nas gledajte i slušajte.Veselimo se ❤

22.01.2021. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno