Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Plavuša i upoznavanje

objavljeno prije 2 sata i 24 minute

Plavuša se upoznaje s nekim likom i on joj se pohvali: - Ja sam plastični kirurg! Plavuša će na to: - Jao, a izgledate kao pravi! više »

VIC DANA

Mujo i Fatina slika u kafani

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Uđe Mujo u kafanu, naruči pivo i pogleda u džep i tako 5-6 puta. Konobar mu priđe i upita iz radoznalosti: - Jel', bolan, a što poslije svakog piva gledaš u džep? A Mujo će: -… više »

VIC DANA

Mujo kod zlatara

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Mujo uđe u zlatarsku radnju i razgleda, pa upita prodavačicu: - Dobar dan, rec'te m', molim vas, kol'ko košta ova sprava za mučenje? Proodavačic ga zbunjeno pogleda: - Gospod'ne, to je burma?! više »

VIC DANA

Mujo kuler u kafani

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Mujo zasjeo na kraj šanka i lagano pijucka svoje pivo, kad mu priđe Fata: - Joo, bolan, koji s' ti kuler... šta piješ da s' tak'i? Mujo otpije gutljaj i odvrati mirno:… više »

VIC DANA

Fata i pregled kod veterinara

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Fata dođe kod veterinara i zamoli ga za pregled, a on je zbunjeno pogleda: - Gospođo, pogriješili ste, ja liječim životinje, a Vi trebate ići kod doktora...  Fata uzrujano… više »

VIC DANA

Plavuša na tržnici

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Plavuša krenula na tržnicu po krastavce. Priđe ona štandu pa gleda, gleda, ali nikako da se odluči. Prodavač je upita: - Zašto ne probate, tako ćete najbolje vidjeti koja… više »

VIC DANA

Mujo i vrućina

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Mujo uletio u kafanu, obriše znoj i naruči pivo. Eksa ga u trnu, uzme još jedno pa sjedne do Hase: - Bolan, pravo vruće.. kažu na radiju tri'cet u 'ladu... Haso otpije gutljaj i… više »

VIC DANA

Mujo i seks preko telefona

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Mujo otišao na službeni put i nakon cjelodnevnog posla vrati se napaljen u hotelsku sobu pa nazove Fatu: - Fato, bona, rec' mi, šta imaš na sebi? Fata zbuneno odgovori: -… više »

VIC DANA

Dvije plavuše na kavici

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Razgovaraju dve plavuše na kavi, pa će prva: - A onda mi je rekao kako je u početku mislio da sam farmaceutkinja! Znaš li šta je to?  Druga slegne ramenima: - Nemam… više »

VIC DANA

Mujo i slikanje

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Mujo se okuraži pa upita Fatu: - Fato, bona, bil' t' men' pozirala za sliku? Fata se zacrveni: - Jel' misliš, ono, gola...? Mujo klimne, a Fata odgovori: - Jooj, al' ja t' nisam… više »

VIC DANA

Mujo veterinar kod doktora

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Mujo se zaposlio kao veterinar i nakon nekog vremena osjeti da ga nešto probada i muči, pa krene kod doktora. Uđe on u ordinaciju, a doktor ga upita: - Dobro, gdje vas boli? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i pijanstvo

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Mujo pred zoru nekako dotetura do kuće pijan k'o zemlja, a Fata ga bijesna dočeka na vratima: - Pijanduro jedna, sad se kuć' dolazi, vid' na šta ličiš!!! Mujo pijano… više »

VIC DANA

Mujo i Fatino pospremanje

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Fata sprema kuću i kuha ručak, a Mujo se zavalio u dnevnoj pred televizor i ne mrda. Fati dotužilo, pa proviri kroz vrata i ironično ga upita: - Mujo, bolan, š'a ima na teveu? Mujo… više »

VIC DANA

Plavuša i vozački ispit

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Plavuša došla s vozačkog ispita i upita drugu plavušu: - Ne razumijem kako sam pala na vozačkom. Došla sam do kružnog toka, na znaku je pisalo 30 i ja sam 30 puta… više »

VIC DANA

Fata i Mujine sposobnosti

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Fata sjedi u dnevnoj kraj Muje i dosadno joj, pa ga mune pod rebra: - Mujo, bolan, 'ajmo radit' nešto skupa... Mujo makne novine i nasmije se: - Dobra ideja, 'ajmo se jebavat'... Fata… više »