Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo i spavanje

objavljeno prije 8 sati i 41 minutu

Mujo i Haso sjede u kafani i nešto pričaju, kad se Haso sjeti: - Mujo, bolan, kako ti zaspeš noću? Mujo slegne ramenima: - Ma, nije problem, ja ti brojim do tri i zaspim... Haso… više »

VIC DANA

Mujo i oralni... seks, naravno...

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Mujo dođe kući s posla prilično napaljen i odmah s vrata viče Fati: - Fato, bil' mi pušila, baš mi je došlo milo ... ! Fata dođe u hodnik i zavrti glavom: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo bi se rastao, Haso ga odgovara

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Mujo i Haso sjede na obali rijeke i pecaju. Mujo stalno nešto gunđa i odmahuje glavom, a Haso ga zabrinuto gleda. Nakon nekog vremena Haso skupi hrabrosti i upita:ž - Bolan Mujo,… više »

VIC DANA

Kad šef gnjavi svojim vicevima...

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Šef se veselo vratio s ručka, i dobro raspoložen zove cijelu ekipu da im ispriča najnovije viceve koje je čuo. Međutim, svi se smiju njegovim šalama osim jedne djevojke. - U… više »

VIC DANA

Ono kad Mujo i Haso bježe od pandura

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Mujo i Haso bježe od policije i sad biraju izmedju polja, šume i bunara. Odluče se za bunar i uskoče u njega. Dođoše policajci do bunara i gledaju okolo gdje su mogli otići, kad… više »

VIC DANA

Bosanci na pizzi

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Mujo i Haso gradom i nakon nekog vremena ogladne, pa se počnu ogledavati unaokolo ima li neki restoran ili nešto slično. Odluče na kraju otići u pizzeriju, jer još nikad nisu… više »

VIC DANA

Mujo traži zaručnički prsten...

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Mujo traži praiv zaručnički prsten i napokon ga pronađe, prepunog dijamanata, i sad se Fata hvali po cijeloj mahali i svima ga pokazuje. Nakon par dana sretne Mujo Hasu, a ovaj ga odmah… više »

VIC DANA

Ono kad Mujo traži povišicu...

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Žive tako Mujo i Fata već par godina u relativno skladnom braku, no Fati je Mujina plaća uvijek nedovoljno velika da je rastegne kroz cijeli mjesec. Stoga ga počne gnjaviti da zatraži… više »

VIC DANA

Kad Mujo upozna pravu princezu

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Mujo šeće pokraj neke bare, kad žaba skoči pred njega i progovori: - Ako me poljubiš pretvorit ću se u prekrasnu princezu!!! Mujo joj priđe uzme je i spremi u džep. Žaba opet… više »

VIC DANA

Kad Fata uzme stvari u svoje ruke...

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Dolazi Mujo kući u sitne sate, pijan kao letva. Klati se s jedne na drugu stranu, jedva pogodi ključem bravu iz dvadesetog puta, otključa vrata i uđe. U kući ga čeka bijesna Fata, i kad ga… više »

VIC DANA

Mujo na cesti

objavljeno prije 10 dana i 8 sati

Mujo vozi svog starog stojadina autoputom sto na sat i misli da je glavni, kad odjednom nešto proleti pored njega i on prepozna Hasu u njegovom Lamborghiniju kako ga pretiče skoro… više »

VIC DANA

Kad plavuša igra s frendovima....

objavljeno prije 11 dana i 8 sati

Ekipa igra pogađanje osoba sa papirićima na čelu. Plavuša ne svom čelu ima papirić sa imenom Merlin Monro. · Imam li ja veze sa filmom? · Da. · Jesam li plava?… više »

VIC DANA

Zagorec u Sarajevu

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Joža, pravi pravcati Zagorec bez mane i straha, svratiti do Sarajeva da isproba sve poslastice o kojima sluša godinama. Nakon što je obišao Baščaršiju i… više »

VIC DANA

Kad Mujo objašnjava seks

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Mujo imao sina Mujicu, i kad je mali napunio deset godina, kaže njemu Mujo: - Sine, vrijeme je da te naučim neke stvari o mami, tati i bebama ... Mujica zgroženo odgovori: - Ne želim znati… više »

VIC DANA

Mujo u shopu... sex shopu ;)

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

Mujo dođe kući iz Njemačke s bauštele, sjeo u kafanu s jaranima i priča im o svim čudima koje je vidio u Minhenu. Nakon nekog vremena sjeti se glavne stvari: - Bio sam i u jednoj… više »