Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo idiot

objavljeno prije 4 sata i 4 minute

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i lagano se zarakijali, pa kad Mujo počne pričati gluposti, Haso se obrecne: - De šut', matereti, baš si idiot! Mujo zašuti, a kad Haso krene… više »

VIC DANA

Plavuša i frajer

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Plavuša sjela na kavu s frendicom, a ova je odmah nestrpljivo upita: - Čujem da imaš novog frajera, kakav je? Plavuša se zadovoljno nasmije: - Je, imam... da znaš… više »

VIC DANA

Mujo apotekar

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Mujo otvorio apoteku, pravo ga dobro krenulo, no mora otići na službeni put i zatraži Hasu da ga zamijeni. Vrati se on sljedeći dan i ispituje Hasu kako je bilo, a ovaj će: - Nemaš… više »

VIC DANA

Dvije plavuše u parku

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Dvije plavuše krenule u šetnju parkom i nakon nekog vremena primjete da ih slijede dva frajera. Jedna se okrene i panično upita drugu: - Što ćemo sad? Njih su dvojica, a… više »

VIC DANA

Mali Mujica i najbolje poslovice

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Mali Mujica krenuo u prvi razred i na jednom satu prozove ga učiteljica: - Muj'ce, de ti nam' kaži jednu poslov'cu koju znaš? Mujica ispali k'o iz topa: - Bez alata nema zanata!… više »

VIC DANA

Mali Mujica i pitanje učiteljice

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Mali Mujica dođe iz škole, a Fata ga upita kako je bilo, pa mali zamišljeno odgovori: - A ništa... pitala me uč'telj'ca imam li ja bracu il' seku koji će sad u… više »

VIC DANA

Mujo i trojka

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Mujo krene na čaršiju pa iza jednog ugla naleti na Hasu. Pozdrave se oni, pa ga Haso pogleda ispod oka i upita: - Jarane, voliš li ti seks u troje? Mujo se zbuni: - Pa nisam… više »

VIC DANA

Mali Mujica i golovi

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Mali Mujica vraća se kući i već s vrata viče: - Babo, babo, dao sam dva gola danas na utakmici! Mujo ga potapše po glavi: - Bravo, Muj'ce... a kol'ki je bio rezultat? Mujica se isprsi: - 1:1! više »

VIC DANA

Fata i pošiljka iz Amerike

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Fata izašla u dvorište i prostire veš, kad naleti poštar i pruži joj pismo: - Fato, bona, evo t' pismo iz Amer'ke, stiglo avionom! Fata obriše ruke, uzme… više »

VIC DANA

Mujo i novi način upucavanja

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Mujo i Haso došli u kafanu i ugledaju par zgodnih cura, pa se Haso odvaži i priđe im, no dobije košaricu brže od munje. Snuždeno se vrati do Muje, a ovaj se isprsi: - Imam ja… više »

VIC DANA

Fata i novi muž

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Fata se udala i nakon godinu dana stane ona pred muža: - Sl'šaj, ja odluč'la da t' nešto priznam... ja ti ne razlikujem boje... Muž klimne i potapša je po glavi: - Znam,… više »

VIC DANA

Mujo u bankrotu

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Sjedi Mujo u kafani i polako pijucka kavu, kad svrati Haso i sjedne do njega: - Mujo, bolan, šta s' tako zam'šljen? Mujo slegne ramenima: - Bolan, jarane, otkad sam upozn'o… više »

VIC DANA

Crnogorsko radno vrijeme

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Crnogorci odlučili promijeniti radno vrijeme, i nakon par dana dogovaranja dođu do zaključka da trebaju raditi samo srijedom. Oni to objave, a jedan digne ruku: - A da, čoče, jadan ne bio,… više »

VIC DANA

Crnogorci love puževe

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Krenula dva Crnogorca u lov na puževe, pa se vrate kasno navečer bez ijednog ulovljenog. Dočeka iz žena od jednog pa upita - Ama, čo'če, đe su vam puževi? Ovaj se obrecne: - Muč' ženetino, to… više »

VIC DANA

Mujo i bunar

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Haso sretne malog Mujicu i odmah ga upita: - Muj'ce, bolan, kako ti je ćaća? Mujica tiho odgovori: - Pao je u bunar pred tri dana... Haso zabrinuto nastavi: - Pa dobro, kako je sad? Mujica… više »