Vic dana
VIC DANA

Praznovjerna krava

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Iveka veli Štefu: - Nekak ti mršava ona krava. Štef uzdahne - Kaj ću kad je praznovjerna... Ivek ga pogleda zbunjeno: - Kaj pričaš, kakva praznovjerna krava?!… više »

VIC DANA

O plavuši i policajcu

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Plavuša ulazi u prilično pun autobus. Policajac ju uoči, ustane i ponudi da joj prepusti sjedalo. Oh, hvala, pravi ste menadžer - kaže mu plavuša. Hvala na kontinentu - odgovori… više »

VIC DANA

Mujica i učiteljica

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Mujica bleji u novu učiteljicu, pa odjedno nešto shvati i zadere se: - Učiteljice, vi nemate dlaka ispod lijevog pazuha! Učiteljica reče: "Mujice , spakiraj stvari i idi doma za… više »

VIC DANA

Mujo pravi matematičar

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Mujo se upisao na fakultet i već nakon par dana jedan od profesora na predavanju postavi zadatak: - Sad ću vam reći zadatak, a vi mi morate točno odgovoriti i objasniti postupak. Zadatak… više »

VIC DANA

Mali Mujo i jedinice

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Mali Mujica dobija jedinicu k'o kuća, pa ga stari pita:  - Pa što, bolan? Kaže: - Pa, fulo sam temu?! - Kako, ba, fulo temu, de da vidim šta si to piso. I počne da čita:… više »

VIC DANA

Mujo i njegove zagonetke

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Mujo gleda Fatu kraj sebe u krevetu, pa uzdahne i kaže:  - Hajde da ti zadam jednu zagonetku, pa ako pogodiš, vodit ćemo ljubav, a ako ne pogodiš, idemo spavat'. Šta… više »

VIC DANA

Vic o IKEA-i

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Fata otiđe u IKEA-u i kupi tamo ormar u dijelovima, naravno. Donijela ga kući i sama ga sastavila. Međutim, čim je prvi tramvaj prošao ulicom, ormar se sav raspao. Nazove Fata IKEU i… više »

VIC DANA

Programer ide u raj

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Microsoftov programer umre i dolazi kod Svetog Petra. Petar se ne može odlučiti pa ga pita hoće li u raj ili u pakao. - Pa, ne znam - misli se programer - mogu li probati jedno i drugo pa da… više »

VIC DANA

Mujo napravio novu tetovažu

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Mujo i Haso u kafani, i Mujo se pohvali da je napravio novu tetovažu. Kad ga Haso upita da mu je pokaže, Mujo ga pozove na WC, izvadi ćunu i pokaže na njemu tetovažu na kojoj piše 500… više »

VIC DANA

Kako probuditi Muju

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Mujo i Fata se baš ono pravo posvađali baš kao u filmu, lete tanjuri i lonci po cijeloj kući i nakon dva sata napokon se smire, ali prestanu razgovarati. Prije spavanja Mujo… više »

VIC DANA

Šef koji priča viceve... loše ;)

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Prođe vrijeme ručka, pa se šef vrati u firmu veseo i zabavljen. Dobro raspoložen zove cijelu ekipu da im ispriča najnovije viceve koje je čuo. Međutim, svi se smiju njegovim… više »

VIC DANA

Mujo rješava Fatinu nevjeru

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Mujo sa društvom u kafiću lagano pijucka, kad mu prilazi Haso, namiguje ostalima i kaže: - Ti se ovdje provodiš, a Fata ti kod kuće u krevetu s najboljim prijateljem! Mujo skoči… više »

VIC DANA

Mujo i boleštine

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Mujo se baš ono pravo razbolio, grozno mu je i odluči otići kod liječnika. Dođe u ambulantu, nakon dva sata čekanja napokon dođe na red i uđe. Liječnik ga pogleda preko naočala i… više »

VIC DANA

Mujo i recesija

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Mujo se vratio u Sarajevo nakon 20 godina u inozemstvu i svratio na Baščaršiju da vidi ima li nekog poznatog. Nakon par kafana u jednoj naleti na Hasu, starog prijatelja iz… više »

VIC DANA

Isus je bil Zagorec, nema zbora o tome...

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Dakle, vjerovali ili ne, ali Isus je bio Zagorec... mislite da nije? Evo zašto mislimo da je to istina! Isus je bil svetec i oslovljavame ga sa Gospodine. Pak se nije mogel roditi vu… više »