Vic dana
VIC DANA

Mujo i intervju za posao

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Mujo ide na intervju za posao, pa odluči potražiti savjet od Hase. Kaže on njemu u čemu je stvar, pa ga Haso posavjetuje: - Moraš reći' nešto oštro i duboko, to t' vole… više »

VIC DANA

Mujo i bolna leđa

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Mujo dođe kod doktora i požali mu se: - Doktore, pomagaj... kad se dignem ujutru, hoće leđa da me ubiju od bolova... šta da radim? Doktor ga pogleda preko naočala: - Sl'šaj, za… više »

VIC DANA

Mujo u krevetu

objavljeno prije 7 mjeseci

Mujo se dobrano napio s jaranima i krene on kući lelujajući cestom. Napokon dođe doma, otvori vrata i jedva jedvice se polako uvuče u krevet. U tom trenu začuje ženski glas: - Jesi'l se ti to… više »

VIC DANA

Mujo i svađanje

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Mujo zasjeo u kafanu, pa dođe do njega Haso i upita: - Jel', bolan, kako je jučer završ'la tvoja svađa s Fatom? Mujo se isprsi: - Dop'zala je do mene na koljenima, moj Haso... Haso se… više »

VIC DANA

Mujo i vibra

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Mujo zapalio cigaretu nakon sekso, pa povlači jako dimove očito zadovoljan. Fata ga pogleda pa kaže: - Mujo bolan, ti si mi kao mobilni telefon. Mujo se smješka i kaže: - Što to… više »

VIC DANA

Mali Mujica za ručkom

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Došao mali Mujica iz škole i za ručkom pita Fatu: - Mama, a šta s' ti 'tjela - sina il' 'ćer? Fata uzdahne: - E moj Muj'ce, ja sam samo 'tjela gledat' film... više »

VIC DANA

Vicevi za izborni dan

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Mujo, već dobrano u godinama, došepesa na biračko mjesto za izbore, zaokruži svoje i ubaci listić, pa uzme stolac i sjedne. Sjedi on tako već pola sata, pa ga tip iz biračkog odbora… više »

VIC DANA

Mali Mujica na ferijama

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Mujo se izvalio pred televizor, pijucka pivo, a mali Mujica trčkara kućom i nešto se igra, pa se Mujo najednom prene: - Muj'ce, bolan, tiše malo... nemaš ti ništa… više »

VIC DANA

Mujo i pospremanje kuće

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Fata sjela na kavu s jaranicom pa se požali: - Ma ovaj moj je ust'o u 5 ujutro, opr'o suđe, skin'o zavjese, obris'o praš'nu, sve usis'o, opr'o rublje, skuh'o ručak... Jaranica je… više »

VIC DANA

Mujo i Haso idu u goste

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Mujo i Haso krenuli u posjetu jaranu Ibri u njegov novi stan u neboderu. Uđu oni u neboder, vide da je Ibro na 12. katu pa će Haso: - Mujo, bolan, de pozov' lift! Mujo se zbunjeno okrene: - A… više »

VIC DANA

Mali Mujica i kondomi

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Mali Mujica uđe u trgovinu i počne vikati: - Imate l' kondome?! Prodavačica mu kaže: - Kao prvo, nije lijepo vikat' u trgov'ni, kao drugo kondomi nisu za djecu, a kao treće, koja vel'čina ti… više »

VIC DANA

Mujo i vozački

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Mujo krenuo na vozački i nakon pismenog čita instruktor rezultate, pa kaže: - Mujo... pao, imaš 28 grešaka... Mujo uzdahne, a instruktor nastavi: - Pa ti s' sve B zaokružio?… više »

VIC DANA

Mujo i Haso se hvale

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Mujo i Haso nađu se rano ujutro u kafiću, pa nakon kave zaredaju rakijice i u jednom trenutku Mujo ispali: - Haso, bolan, jel' znaš ti šta sam ja radio noćas? Haso odmahne… više »

VIC DANA

Mujo i Fata u parku

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Mujo i Fata sjeli na klupu u parku, malo zaklonjenu od pogleda i krenuli se maziti i hvatati, pa će Fata nakon par minuta: - Mujo, bolan, skin' 'očale, rasparat ćeš m' čarape! Mujo… više »

VIC DANA

Stari Mujo i isprobavanje Viagre

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Mujo i Fata odlučili pod stare dane isprobati Viagru, pa ulazi Mujo u spavaću sobu i kuca na vrata. Fata se zadere: - Ulaz', bolan, šta kucaš?! Mujo uđe s osmijehom: - Ne pita… više »