Vic dana
VIC DANA

Plavuša prodavačica

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Plavuša dobila posao u trafiki kao prodavačica i čim je došla u svoju prvu smjenu na trafiku dođe zgodan frajer i naruči: -Tri kondoma, molim... Plavuša ga odmjeri od… više »

VIC DANA

Mali Mujica i križaljka

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mali Mujica dograbio novine i bacio se na rješavanje križaljke, pa nakon nekog vremena upita Muju: - Babo, de pomoz' malo, ostala m' još samo jedna riječ... Mujo odmahne glavom:… više »

VIC DANA

Fata i komplimenti

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Fata krenula na čaršiju, pa tamo naleti na jaranicu koju nije vidjela sto godina. Izljube se one, pa jaranica pogleda Fatu od glave do pete i procijedi: - Joo, stvarno se nismo dugo… više »

VIC DANA

Mujo i jutarnji odlazak na posao

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Fata ispraća Muju na posao i kad je otvorila vrata, duboko uzdahne i okrene se Muji: - Mujo, bolan, vid' kako onaj komšija preko puta svako jutro poljubi ženu kad ide na pos'o... ne… više »

VIC DANA

Plavuše u tušu

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Plavuša se tušira s frendicom i nakon minute je zamoli: - Daj mi dodaj onaj šampon kraj tebe, pliz... Druga se zbuni: - Pa šta će ti, imaš šampon u… više »

VIC DANA

Fata i pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Fata sjela u Golfa i praši čaršijom sto na sat, kad je iza jednog ugla zaustavi pandur i zatraži dokumente. Pandur se iznenadi kad vidi da Fata ima osamdeset godina, pa je… više »

VIC DANA

Fata u kafani

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Fata se sredila i izašla u kafanu, pa tamo zasjedne za šank s jaranicama i ludo se zabavlja. Kroz smijeh primjeti tipa na kraju šanka koji joj nazdravi i priđe: - Svaki… više »

VIC DANA

Fata i smisao za humor

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mujo se uvalio u krevet, a Fata stoji pred ogledalom i okreće se na sve strane, smiješi i gleda se, pa upita: - Mujo, bolan, šta s' teb' najviše sviđa na men' - lijepo… više »

VIC DANA

Mujo i sreća na lotu

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo dolazi kući s osmijehom na licu i odmah s vrata upita Fatu: - Fato, bona, šta b' ti rekla da t' kažem da sam dobio na lotu? Fata ga pogleda ispod oka: - Ništa... uzela b'… više »

VIC DANA

Fata u trgovini

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Fata otišla u novi shopping centar i nakon što je cijelog obišla uđe u jednu lijepu trgovinu. Poslije par minuta razgledavanja priđe joj prodavačica: - Mogu l' vam pomoć?… više »

VIC DANA

Mujo pandur i kvizovi

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mujo pandur zaustavi tipa koji prebrzo vozi, a ovaj krene glumiti frajera: - 'Ajd', bolan, puštaj me, znam t' načelnika, evo sa'ć' ga nazvat' da te razguzi pravo što s' me… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i vrući filmići

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Mujo i Fata upalili pornić i nakon što se pojavi obdareni crnac, Mujo reče: - Vid' bona, Fato, kol'ki mu je, veći i od moga! Fata ga sažaljivo pogleda: - E moj Mujo, ne da je veći od… više »

VIC DANA

Fata i kasna večera

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Fata dolazi kući navečer, a Mujo ljut čeka u kuhinji večeru, pa je odmah s vrata napadne: - A đe s' ti dosad, bona? Fata digne nos: - U salonu ljepote, bolan! Mujo je pogleda: - I šta,… više »

VIC DANA

Mujo i vicevi o pandurima

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo ulazi u kafanu i smije se, pa već s vrata poviče: - Joo, raja, sa' sam čuo novi vic o pandurima, ubija.... sa' ć' vam ga ispričat'! Digne se tip za drugim stolom i zaurla: - Jel'… više »

VIC DANA

Stari Mujo i doktor

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo se jedva dovuče do doktora, sjedne na stolac, otpuhne i požali se: - Doktore, pomagaj... ovi moji jarani u staračkom domu stalno se fale kako guze neke koke... daj mi neki savjet? Doktor… više »