Seks nema prethodne stranice
HE HE

Čudne stvari koje seks čine boljim

objavljeno prije 15 sati i 36 minuta

Ako mislite da je seks jednostavna stvar, grdno ste se prevarili - jesmo li to napravili sami ili ne, nije važno, no ima tu posla preko glave, vjerovali ili ne... Na prvu se čini prilično… više »

OPA :)

Seks je bolji s godinama

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Seks je dobra stvar, naravno, i kad smo mlađi želimo ga što više i što češće, no s godinama polako mijenjamo kvantitetu za kvalitetu... pa tako imamo bolji seks,… više »

TIJELO

Zabavite se erogenim zonama

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Erogene zone obično razmatramo kad nam je na pameti dobar seks, a ne samo odrađivanje iz nekog razloga (iako ne znamo zašto bi itko to želio tako raditei).  No, jedna stvar je… više »

UPS! ;)

Što fantazije govore o vama

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Volite li fantazirati o seksu? Pada li vam na pamet kakva fantazija koju želite ostvariti kako god znali i umjeli? E, tek toliko da znate, seksualne fantazije govore jako puno o… više »

MA DA?

Prava istina o seksu i kalorijama

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Znate li one bajke za odrasle kad se nađe ekipa (dobro, sad ne u birtiji) i počnu priče o tome kako su "cijelu noć" i "nisu oka sklopili do jutra" i sve u tom stilu? E pa da stvarno jesu,… više »

HE HE

Za što je sve seks dobar za vas?

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Seks je dobar. Točka. Tu ne treba raditi nikakve drame i članke, no nije loše znati što je u sve u seksu dobro za zdravlje. Naime, dobro je znati kada je seks lijek za… više »

MMMM

Otkrijte tajne užitke bez imalo srama

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Od postanka svijeta pa sve do danas, seksualnost je misterij koji nas fascinira. U modernom svijetu gdje se društvo mijenja iz sekunde u sekundu, više nego prije smo skloniji… više »

EH, DA... :)

Kome je teže biti vjeran - ženama ili muškarcima

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

Nevjera je uvijek loša stvar, pa čak i kad ste u vezi koja nema nikakvog zajedničke stvari... no, tada se obično kreće prema nevjeri. Usput, danas lakša nego ikad, uz sve… više »

NARAVNO ;)

Pravi orgazmi drže vezu čvrstom

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Ženski orgazam je misterija - kako muškarcima, koji uglavnom pojma nemaju što i kako napraviti da bi se dogodio, a bome niti znanstvenicima (zanimljivo, i opet… više »

Foto: Pexels
HE HE

Prepoznajte muškarca koji zna što radi...

objavljeno prije 21 dan i 14 sati

Žene imaju problem češće nego muškarci - ne mogu naći partnera koji je dobar za njih, prevedeno - da zna zadovoljiti ženu. To sigurno nije ni lako ni jednostavno, pogotovo ako… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi i istine o muškarcima i seksu

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Mitovi o muškarcima i seksu su toliko česti i u tako velikom broju da jednostavno nismo sigurni ima li svrhe pisati o tome... no, zašto ne? ;) Naime, većina tih mitova obično… više »

LOOL

Sezonska... ne gripa, nego pornjava

objavljeno prije 25 dana i 14 sati

Pornografija je, htjeli vi to ili ne, ama baš svugdje - širi se kao požar sa svih strana, a i svaki dan se smanjuju granice koje su "normalne". No, ako nas stvarno… više »

MA DA?

Što je muškarcima seksi na ženama?

objavljeno prije 26 dana i 14 sati

Žene često ne vjeruju muškarcima koji su skloni analizirati svaki dio ženskog tijela i nerijetko priželjkuju punije usne, uži struk, bujnije grudi i obliju stražnjicu... Ali, je li na… više »

HE HE

Što muškarce pali najviše?

objavljeno prije 28 dana i 14 sati

Muškarci nisu baš jednostavni, vjerovali ili ne, gotovo jednako kao i žene, no nedavno provedeno istraživanje otkrilo je pravu istinu o tome kakav seks muškarci zapravo… više »

HE HE

Kako sve pomaže seks?

objavljeno prije 1 mjesec

Glavobolja je prilično nezgodna stvar i ima ljudi, i muškaraca i žena, koji imaju ubitačne glavobolje, to ne sporimo. No, kad ona sredstvo izbjegavanja seksualnih odnosa gubi bitku s… više »