Seks nema prethodne stranice
HE HE

5 pravila dobrog seksa

objavljeno prije 20 sati i 4 minute

Seks je vitalni dio veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod plahtama. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za Huffington Post 5… više »

OPA :)

Par savjeta za bolju mušku izvedbu u krevetu

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Muškarci traže načine kako bi poboljšali svoje seksualnu izvedbu - ili zbog postojećih problema ili traženje novih načina kako bi njihova partnerica bila još sretnija.… više »

MA DA?

Plačete tijekom seksa? To je sasvim OK...

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Jeste li ikada pustili suzu tijekom seksa? Ako niste, niti ne možete zamisliti o čemu govorimo, ako jeste, vjerojatno vam je jasno da se to dogodilo iz nekog razloga koji sa samim seksom… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Trajanje seksa stvarno je različito

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Seks i njegovo trajanje vječna je tema kako muških, tako i ženskih razgovora, naravno s različitim predznakom - muškarci pričaju bajke o "vikendu u krevetu", dok žene… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
EHHH...

Koliko traje seks? Hmmm :)

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Duljina trajanja seksa brojka je nemjerljivo važnija od, primjerice, dužine penisa - tko će se buniti ako vam nije baš obilan, ali radi desetinama minuta (namjerno smo ovo stavili kao… više »

MA DA?

Nevjerne žene prepoznaju se po - prstima?

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Žene sa dugačkim kažiprstom na lijevoj ruci i kraćim prstenjakom sklonije su preljubu, tako barem tvrde autori studije sa Sveučilišta Oxford. Razlog je, po njima, činjenica da su takve… više »

ZNATE LI?

Najbolja veličina penisa je...

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Veličina penisa je, željeli to muškarci priznati ili ne - stvarno važna i ženama, a ne samo njima. E sad, kulturološke i ostale razlike uzrokuju i različite preferencije, pa… više »

STVARNO?

Gdje ćete najlakše naći partnericu za seks?

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Žene se ne žale previše na nedostatak seksa, barem u našim krajevima - to je samo uobičajena tema na kavicama s frendicama, no ima i mjesta na svijetu koja su malo otvorenija i… više »

DEČKI, POZOR!

Četiri osobine koje morate imati za više seksa

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Muškarci i njihove priče o tome kako žele više seksa mogu se riješiti vrlo jednostavno, pokazalo je istraživanje provedeno na Queensland University of Technology Naime,… više »

SAVJETI

Prirodni afrodizijaci koji trebaju završiti u vašem ručku

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Nekad je dovoljno malo rasplamsati libido i strasti kako bi vaš seksualni život ponovno procvao. U tom može pomoći hrana koja radi kao prirodni afrodizijak. Donosimo vam namirnice koje… više »

COOL :)

5 prirodnih afrodizijaka za koje niste čuli

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Afrodizijaci postoje oduvijek - ovih dana imamo plave pilulice, a u prošlosti se takav učinak pripisivao raznoraznim namirnicama, pa i onim prilično sumanutim tipa mljevenog roga… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje se ne rade u spavaćoj sobi

objavljeno prije 24 dana i 20 sati

Spavaća soba treba biti vaša intimna prostorija, a ne sve drugo što vam padne na pamet - prostor gdje ćete učiti, planirati obaveze ili odlagati stvari koje nemaju gdje stajati… više »

Opustite se i uživajte / Pixabay
HMMM...

Je li poljubac s drugim - nevjera?

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

Nevjera je definitivno loša stvar, no postaje još gora kad su kriteriji kod partnera različiti, što je zorno pokazalo istraživanje organizacije Relate na preko 5 tisuća… više »

SAVJETI

7 savjeta za puno bolji seks

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Vagina i njeno područje je kiselo, jer se na taj način brani od infekcija i gljivica, pa ga zapravo uopće ne bi trebalo prati sapunom, iako to mnoge žene čine. Još je gore ako se… više »

MA DA?

Kakva je veza kave i seksa?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Seks je, kažu, najomiljenija razbibriga na svijetu, dok je kava najomiljeniji napitak... pa da vidimo kako su te dvije najomiljenije stvari povezane... Ako mislite da nema poveznice, ima… više »