Seks nema prethodne stranice
POSLUŠAJTE

Savršen seks u tri koraka

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Savjeti za dobar seks literatura koja se uvijek čita - nekad poskrivećki, nekad javno uz komentare, no ne mogu ostati bez pažnje. Bez obzira što ih ima vjerojatno jednako kao i… više »

OPREZNO

Muški problemi u seksu

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Muškarci imaju problema u seksu češće nego što mislimo - svaki treći, po nekim procjenama, prilično često ne može normalno obaviti seksualni odnos. Najčešći… više »

HE HE

Seks u doba korone

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Po pitanju vođenja ljubavi u vrijeme koronavirusa, kad je ljudima rečeno da izbjegavaju socijalizaciju, profesor medicine pri britanskom sveučilištu 'East Anglia' Paul Hunter,… više »

WOW!

3 činjenice o ljudskoj seksualnosti

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Na stranicama TED-a Christopher Ryan pozabavio se nekim od najčešćih mitova i priložio istraživanja koja su pokazala da se ne radi o istini. Njegov je cilj, kako sam… više »

OPA :)

Seks koji se pamti...

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Muškarci uvijek žele ostati zapamćeni kao dobri ljubavnici, štoviše, najbolji koji je žena imala u životu, no imamo prilično loše vijesti za sve muževe - oni nisu… više »

HEH?!

Zašto zapravo muškarci cvile za seksom

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Muškarci su dokazano otporniji od žena na stres, no on ipak ostavlja posljedice na njih, stoga je želja za velikim količinama oksitocina, hormona sreće koji se pojavljuje tijekom… više »

PRIPAZITE

Vagina i oralni seks

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Kod većine parova primanje ili pružanje oralnog seksa je dio seksualnog života, ali bez obzira što je dio užitka nema puno informacija o tome koliko je siguran za zdravlje. "Oralni… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
OPA :)

Koliko žene razmišlaju o seksu - dnevno?

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Žene baš ne vole razgovarati o svojim seksualnim maštarijama, barem ne s muškarcima - prijateljice su ipak druga kategorija. Dapače, većina će ih reći kako uopće ni ne… više »

HE HE

Dobar seks - savjeti

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Dobar seks je najbolji začin svake veze - možete vi biti romantični do bola, ali ako nema dobrog seksa, uvijek će nešto ostati nedorečeno.... Pa da vidimo kako do tog "dobrog seksa"… više »

STVARNO?

Što ubija seks?

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Novopečeni pojam 'mrtva spavaća soba' opisuje vezu u kojoj par nema seksualne odnose na duži vremenski period pa tako u pitanju mogu biti i mjeseci ili godine. I to je nevjerojatno… više »

SAVJETI :)

7 stvari koje je dobro raditi nakon seksa

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Vjerovali ili ne, ono što radite nakon seksa jednako je važno kao i predigra prije seksa. Neke od nas vole zadrijemati, druge popušiti cigaretu, treće ležati u tišini,… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
HOPA CUPA

Koliko se seksaju sretni parovi?

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Ključna stvar u vezi je, naravno, seks... pa ne čudi da su se znanstvenici zainteresirali za temu i došli su do zaključka kako parovi koji opušteno razgovaraju o seksu imaju… više »

ZNATE LI?

Kada žene žele seks?

objavljeno prije 24 dana i 5 sati

Dame, ukoliko niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti. Najnovije istraživanje kaže da postoji veza između vođenja ljubavi i dana u tjednu ili mjesecu. Na ženski libido utječu… više »

LOOL

Seks kao lijek za ranu menopauzu

objavljeno prije 25 dana i 5 sati

Žene koje su seksualno aktivne na tjednoj bazi imaju 28 posto manje šanse za ranom menopauzom od onih koje su seksualno aktivne na mjesečnoj bazi, prenosi Mirror.co.uk. Pojam seksualna… više »

EHHH...

5 stvari koje smanjuju libido

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

Libido je problem i muškarcima i ženama, iako su muškarci obično glasniji u izražavanju svog nezadovoljstva količinom seksa u vezi. No, nije uvijek stvar u lijenosti i gubitku… više »