Seks nema prethodne stranice
EHHH...

Koliko parova uspije prijeći preko nevjere?

objavljeno prije 13 sati i 6 minuta

Čak petina oženjenih muškaraca i 13 posto udanih žena varaju svoje partnere, pokazalo je nedavno istraživanje koje je proveo BBC, a zaključak je da niti 16 posto parova preživi… više »

HE HE

Što se jede poslije dobrog seksa?

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Seks i hrana idu ruku pod ruku - poslije strasnog seksa osjećate se kao da ste potrošili zavidan broj kalorija, zadovoljni ste, zaodovoljeni i raspoloženi za jelo. Američki… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
LOOL

Muškarci griješe kad je seks u pitanju

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Muškarci imaju velik problem u seksu - precjenjuju koliko često svi drugi imaju seks u odnosu na sebe. Autor istraživanja Perils of Perception, Bobby Duffy ovu "izuzetnu… više »

LOOL

3 nepisana pravila seksa

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Seks je sjajan, zabavan, božanski, predivan... i tako bi mogli unedogled, no zapravo je to samo uljepšavanje stvarnosti, jer istina baš i nije toliko ružičasta... Kada je u… više »

SAVJETI

5 koraka do sjajnog orgazma

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Ženski orgazam ipak nije toliko mističan i nedokučiv kakvim ga djevojke obično vole prikazivati. U svega pet jednostavnih koraka pokazat ćemo vam kako uz minimalno truda i novaca postići… više »

UFF!

Tri savjeta za nezaboravan seks

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

Strast je prolazna, to nije tajna, no može se vratiti, čak i ako vam se čini nemogućom misijom. Djeluju čak i najjednostavnije metode, samo morate primijeniti one prave, koje će uroditi… više »

Foto: Pexels
OPA :)

Veza boja i seksa

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Koja je vaša omiljena boja? To je definitivno jedno od pitanja koje možete dobiti na prvom spoju, a ako je potencijalni partner lukav, zapravo pokušava unaprijed doznati… više »

ZAPAMTITE :)

Sjajan seks vam je na dohvat ruke...

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Seks je, osim što je zabavan, i prijeko potreban u svakoj vezi kako bi partner i vi bili zadovoljni, no to nije baš tako jednostavno postići, jer se ne sastoji samo od… više »

PRIPAZITE :)

3 najopasnije poze u seksu

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Poze u seksu dodaju raznovrsnost i zabavu pod plahtama, no nerijetko i vrlo bolne ozljede koje dugo ne zacjeljuju. Ako ste pomislili da je riječ o nekoj vratolomiji, u krivu ste. Radi se o… više »

ŠŠŠŠ

Tihi seks morate isprobati

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

Kuća vam je puna ljudi? U ovakvoj situaciji može patiti seksualni život, osobito ako niste dovoljno hrabri i vješti da se prepustite strastima u nekom skrivenom kutku pune kuće. … više »

OPA :)

Ženama preljub ide bolje od muškaraca

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Muškarce prati glas da su nevjerni, no kako to ne mogu biti sami, očito su u igri i druge žene koje su se u zakulisnim igricama pokazale puno lukavijim i spretnijim od svojih partnera… više »

SAVJETI

Kako vratiti strast u vezu?

objavljeno prije 23 dana i 13 sati

Dugo ste u vezi i zatrpani ste obvezama pa ste pomalo već zaboravili koliko je intimnost važna i što znači strast u odnosu. Donosimo vam nekoliko jednostavnih savjeta za vraćanje… više »

OPA :)

Tri ženske tajne želje u krevetu

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Seks u današnje doba ne smije biti tabu tema, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. No, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje… više »

WOW!

5 trendi poza u seksu

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Seks je sjajna stvar i zbog toga što vašem umu stalno postavlja nove izazove po pitanju zadovoljavanja partnera, barem ako spadate u osobe koje o tome svjesno… više »

POMOZITE SEBI

5 znakova da vam je seks u banani

objavljeno prije 1 mjesec

Seksualni život jedan je od ključnih dijelova zdrave veze, pa ako imate i trunku sumnje da u vašem nešto ne štima, napravite sve kako biste to promijenili. Naravno, samo… više »