Seks nema prethodne stranice
OPA ;)

Koliko često biste trebali imati seks?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Znate li koliko bi često trebali imati seks? Znamo da će muškarci reći nešto tipa uvijek i stalno, no znamo da su to samo priče - što je prava istina. "Odgovor je onoliko… više »

SVJETSKI DAN KONTRACEPCIJE

Razotkrivamo najčešće mitove o kontracepciji

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

U svijetu koji se neprestano razvija, iznenađujuće je da još uvijek postoje mnoge zablude o kontracepciji. Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je… više »

SAVJETI

Sve što treba znati o - prvom seksu

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Prvi seksualni odnos predstavlja značajan trenutak u životu svake osobe. To je iskustvo koje je ispunjeno emocijama, očekivanjima, i ponekad strahom. Ovaj članak će istražiti različite… više »

OPA :)

Kad orgazmi utječu na gospodarski rast zemlje

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Gospodarski rast mjeri se rastom bruto domaćeg proizvoda (BDP), koji se definira kao ukupna vrijednost svih dobara i usluga proizvedenih u jednoj zemlji kroz godinu. Međutim, postoje… više »

ZAPAMTITE

Vodič kroz spolno prenosive infekcije za roditelje i tinejdžere

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Roditeljima nikada nije ugodno razgovarati s tinejdžerima o seksu. Ipak, ovaj bi se razgovor trebao dogoditi u svakoj obitelji jer može utjecati na to kako će se tinejdžeri ponašati u… više »

SAVJETI

Savjeti za više seksualnog zadovoljstva

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Seksualno zadovoljstvo je važan aspekt zdravog i sretnog života, a mnogi ljudi teže većem broju intimnih trenutaka. Bez obzira na to jeste li u vezi ili solo, postoji niz koraka koje možete… više »

LELO

Enigma ispunjavanja želja je napokon riješena

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Svi znamo da kada spojite dvije sjajne stvari zajedno, rezultat je često veći od zbroja njegovih dijelova. To je apsolutna istina kada su u pitanju orgazmi: klitoralni orgazmi su divni, a… više »

SAVJETI

Ključevi za ispunjavajući intimni odnos

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Kvalitetan seksualni život igra ključnu ulogu u održavanju emocionalne i fizičke bliskosti između partnera. Kao što bismo brinuli o svojem tijelu ili mentalnom zdravlju, tako bismo… više »

TADAAA

Svjetski je dan seksualnog zdravlja

objavljeno prije 28 dana i 6 sati

Svjetski dan seksualnog zdravlja obilježava se 4. rujna, a LELO koristi ovaj dan kao podsjetnik na to kako je seksualno zdravlje također dio našeg općeg zdravlja. Iskoristite ovaj dan… više »

SAVJETI

Par savjeta o spojevima

objavljeno prije 29 dana i 6 sati

Spojevi su uvijek bili i uvijek će biti uzbuđujući. Bez obzira jeste li na prvom spoju ili u vezi, vaše ponašanje na spoju igra ključnu ulogu u stvaranju pozitivnog dojma i… više »

SEKSUALNI ODNOSI

Ključevi za zdrav, sretan i intimno ispunjen život

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Seksualni odnosi su važan aspekt ljudskog života koji se odnosi na tjelesnu, emocionalnu i psihološku intimnost između partnera. Bez obzira na vašu seksualnu orijentaciju ili… više »

DRUŠTVENE MREŽE

Obrazovna platforma za prevladavanje srama od menstruacije

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Budući da živimo uz tehnologiju koja se brzo razvija, nije čudno što ona zauzima velik dio svakodnevnog života, osobito među tinejdžerima. Stalno se dopisuju s prijateljima, objavljuju… više »

COOL )

Otkrijte sasvim novu razinu užitka

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

U svijetu koji se često vrti oko rutine, vrijeme je da se riješite monotonije i otključate sasvim novu razinu zadovoljstva. Ako vam je dosta prosječnog seksa, pozivamo vas da istražite… više »

MMMM

Znate li što je queefing i kada se događa?

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Queefing, od milja poznat kao "vaginalni vjetar'', je tema koja zaslužuje da joj se pristupi sa znatiželjom, razumijevanjem i dozom bezbrižnosti. LELO je istražio razigranu stranu queefinga i… više »

MMMM

Proslavite Svjetski dan orgazma uz putovanje ispunjeno užitkom

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Pripremite se za nalet užitka jer LELO je pripremio nešto posebno za Svjetski dan orgazma. Orgazam je snažno i transformativo iskustvo koje pruža neusporedivu ekstazu i povezanost. Na… više »