Seks
MA DA?

Čarape su ključ uspjeha u krevetu?

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

U čarapama u krevet? Ne mislimo dok spavate pa vam griju noge... Što kažete na čarape za vrijeme seksa (i ne, ne mislimo na seksi samostojeće, nego obične, pamučne zimske čarape?)… više »

MMMM

Erogena zona za pet

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Stimuliranjem bradavica i grudi može se doživjeti orgazam vrlo sličan genitalnom orgazmu, a da pritom ne dolazi do penetracije", objašnjava za portal Women's Health Amy… više »

UPS!

Manjak seksa donosi ozbiljan problem

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Žene koje imaju spolne odnose jednom tjedno, u manjem su riziku za 28 posto da uđu ranije u menopauzu, od žena koje ih imaju jednom mjesečno ili rjeđe, pokazalo je istraživanje provedeno na… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
HE HE

5 savjeta za dulji seks

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Prosječno trajanje penetracije procjenjuje se na raspon od tri do šest minuta, tvrde stručnjaci, tako da bajke o "cijelom vikendu u krevetu" možete mirno zaboraviti. Dakle, ako… više »

EHHH...

Koliko parova uspije prijeći preko nevjere?

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Čak petina oženjenih muškaraca i 13 posto udanih žena varaju svoje partnere, pokazalo je nedavno istraživanje koje je proveo BBC, a zaključak je da niti 16 posto parova preživi… više »

HE HE

Što se jede poslije dobrog seksa?

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Seks i hrana idu ruku pod ruku - poslije strasnog seksa osjećate se kao da ste potrošili zavidan broj kalorija, zadovoljni ste, zaodovoljeni i raspoloženi za jelo. Američki… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
LOOL

Muškarci griješe kad je seks u pitanju

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Muškarci imaju velik problem u seksu - precjenjuju koliko često svi drugi imaju seks u odnosu na sebe. Autor istraživanja Perils of Perception, Bobby Duffy ovu "izuzetnu… više »

LOOL

3 nepisana pravila seksa

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Seks je sjajan, zabavan, božanski, predivan... i tako bi mogli unedogled, no zapravo je to samo uljepšavanje stvarnosti, jer istina baš i nije toliko ružičasta... Kada je u… više »

SAVJETI

5 koraka do sjajnog orgazma

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Ženski orgazam ipak nije toliko mističan i nedokučiv kakvim ga djevojke obično vole prikazivati. U svega pet jednostavnih koraka pokazat ćemo vam kako uz minimalno truda i novaca postići… više »

UFF!

Tri savjeta za nezaboravan seks

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Strast je prolazna, to nije tajna, no može se vratiti, čak i ako vam se čini nemogućom misijom. Djeluju čak i najjednostavnije metode, samo morate primijeniti one prave, koje će uroditi… više »

Foto: Pexels
OPA :)

Veza boja i seksa

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Koja je vaša omiljena boja? To je definitivno jedno od pitanja koje možete dobiti na prvom spoju, a ako je potencijalni partner lukav, zapravo pokušava unaprijed doznati… više »

ZAPAMTITE :)

Sjajan seks vam je na dohvat ruke...

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Seks je, osim što je zabavan, i prijeko potreban u svakoj vezi kako bi partner i vi bili zadovoljni, no to nije baš tako jednostavno postići, jer se ne sastoji samo od… više »

PRIPAZITE :)

3 najopasnije poze u seksu

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Poze u seksu dodaju raznovrsnost i zabavu pod plahtama, no nerijetko i vrlo bolne ozljede koje dugo ne zacjeljuju. Ako ste pomislili da je riječ o nekoj vratolomiji, u krivu ste. Radi se o… više »

ŠŠŠŠ

Tihi seks morate isprobati

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Kuća vam je puna ljudi? U ovakvoj situaciji može patiti seksualni život, osobito ako niste dovoljno hrabri i vješti da se prepustite strastima u nekom skrivenom kutku pune kuće. … više »

OPA :)

Ženama preljub ide bolje od muškaraca

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Muškarce prati glas da su nevjerni, no kako to ne mogu biti sami, očito su u igri i druge žene koje su se u zakulisnim igricama pokazale puno lukavijim i spretnijim od svojih partnera… više »