Seks
HE HE

3 vrste zabavnog seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mnogi parovi imaju istu rutinu i iste situacije u krevetu, a onda stvaraju istu energiju. Ali rutina oduzima mnogo uzbuđenje i dinamiku u sesku i ponekad se pretvara u pasivnu… više »

MMMM

Tri čudne erogene zone koje uvijek pale

objavljeno prije 5 mjeseci

Orgazam je posljedica podražaja erogenih zona, a veliku ulogu u njegovoj realizaciji igra mozak za koji kažemo da je najveća erogena zona u tijelu. U prijevodu to znači da je naše… više »

OZBILJNO?

Koliko seksa ima prosječna udana žena?

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Svaki brak priča je za sebe, a odnosi između partnera ne mogu se uspoređivati... no, jedno recentno istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke. Uz brojne… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
HE HE

Kad su napaljeni muškarci, a kad žene?

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Čini vam se da imate puno manje seksa nego što želite? Možda je problem samo u sinkronizaciji - doslovno. Prema istraživanju koje je provela tvrtka za… više »

ZNATE LI?

Što žene baš ne vole u seksu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Da vidimo što ženama najviše smeta u seksu... naime, to su podaci koje bi trebao znati svaki muškarac koji drži do sebe, iskusan ili ne baš... Glupa pitanja o… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
ZNATE LI?

Prvi seks - kad se događa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Prvi seks se pamti, istina rjeđe i manje intenzivno od prvog poljupca, no kad se sve to zapravo obično događa? Svi znamo neke ekstremne primjere, no prosječna dob kad gubimo nevinost navodno… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MA DA?

Kad je seks najstrastveniji u vezi

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Početak veze je sigurno najuzbudljiviji period, za to nam ne treba niti jedno istraživanje, jer znamo da tada otkrivamo šta nam odgovara u odnosu s novim partnerom. Kada veza postane… više »

WOW!

Žene i pornjava su - nerazdvojni

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Žene vole gledati seksualne scene u kojima su samo muškarci - tj., gay pornografiju, ako nismo bili dovoljno jasni. Prošle je godine Pornhubova godišnja… više »

MA DA?

Koiko ženama treba do vrhunca?

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Orgazam, onaj ženski, je trajna misterija za muškarce jer je svaka žena drugačija kada je riječ o seksu i o onome što ju uzbuđuje. Ipak, jedno istraživanje uspjelo je odgovoriti… više »

STVARNO?

Loša navika koja vodi u nevjeru

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Izbjegavanje konflikta jedna je od najčešćih, no istovremeno i najgorih mogućih navika koje imamo u vezi. Mnogi od nas držat će u sebi sve svoje osjećaje, a to postaje posebno… više »

ZANIMLJIVO :)

Bliskost u vezi i seks nisu kompatibilni?!

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Seksualna privlačnost nerijetko postaje sve manja, iako se partneri slažu apsolutno u svemu i onda se čude u čemu je problem... Povremena odvojenost preduvjet je za povezanost. To je bitan… više »

Pet savjeta za sretniji spolni život

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Svatko od nas imao je u određenom trenutku razna pitanja o spolnim odnosima i zdravlju, no istodobno i dvojbu. Komu da se obratim? Hoću li se osramotiti? Hoću li biti krivo shvaćen? Spolno… više »

WOW!

Jednostavan recept za najbolji orgazam

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Odgađanje orgazma je postupak kojim odgađamo taj finalni užitak do krajnjih granica na način da usporimo ili prekinemo odnos u tom trenutku i krenemo ispočetka.  Ova praksa može… više »

ZNATE LI?

Erogene zone na muškom tijelu

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Stručnjaci opisuju najseksi mjesta na muškom tijelu na koja trebate posebno obratiti pozornost: Bradavice - isti dio tijela kod muškarca i žena, ali njegove… više »

ZAPAMTITE!

3 najgluplja mita o seksu i trudnoći

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Mitova o seksu vjerojato ima najviše, dok smo s činjenicama obično prilično tanki, a tako je kod svih parova, ne brinite.... Vjerujemo da ste se naslušali raznoraznih anegdota i… više »