Seks
EH, DA... :)

3 najčešće vrste nevjere

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Nevjera je čest problem u mnogim vezama, zapravo, puno češća nego što biste pomislili,  a posljedice su očekivanje - kad jedan partner otkrije da ga drugi vara, pojavljuju… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
MA DA?

Nesebičnost donosi nagradu - seks!

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Altruizam iliti nesebičnost ima mnogo pozitivnih strana, a među njima je i jedna nagrada za koju ne biste nikad pomislili da će doći - naime, kanadsko istraživanje pokazalo je da altruistični… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Kada su žene raspoložene za seks?

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Drage naše, u slučaju da niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti. Najnovije istraživanje kaže da postoji veza između vođenja ljubavi i dana u tjednu ili mjesecu. Naime, na… više »

UPS!

3 znaka da vam je seks - savršen!

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Seks je važan dio veze, neki bi rekli i najvažniji, ali ipak ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja. Stoga, ako se… više »

ZAPAMTITE :)

Najbolje i najgore vrijeme za seks

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Loš seks nikome nije drag, no i takav se dogodi s vremena na vrijeme... Loše je kada se zareda, a partneri ne razgovaraju o problemima pod plahtama. Takve stvari mogu… više »

HE HE

Par prednosti igranja sa sobom...

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Masturbiranje se uobičajeno smatra više muškom nego ženskom navikom, što je zapravo toliko daleko od istine da je smiješno... No, ako i vi tako mislite, vjerujte… više »

MMMM

Poze u seksu koje smanjuju tjeskobu

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Stavljanje seksa sa strane tijekom stresnih razdoblja života nije dobro rješenje. Ove četiri pozicije su odlične za smirivanje, bolje povezivanje s partnerom, a zbog… više »

UPS!

Što napraviti kada vam pukne kondom?

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Neželjena trudnoća i spolno prenosive bolesti rizici su koje prihvaćaju sve seksualno aktivne osobe, a moguće ih je značajno smanjiti… više »

MA DA?

Seks je stvarni smisao života?

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Seks je sjajna stvar, no koliko je važna njegova uloga u životu? Ako spadate u umjerenjake, vjerojatno ćete pokušati dati "logičan odgovor" i reći da nije nevažan, no zapravo ćete… više »

ZNATE LI?

Što je to mrtva spavaća soba?

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Mrtva spavaća soba novoskovani je izraz koji opisuje vezu u kojoj par nema seksualne odnose na duži vremenski period - u pitanju mogu biti i mjeseci ili godine. I, vjerovali ili ne, to… više »

HE HE

Kako do više seksa? Jednostavno!

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Osobe koje više koriste emotikone imaju bogatiji seksualni život, pokazalo je najnovije istraživanje. Institut Kinsey i Odjel za psihologiju Sveučilišta u Chicagu zajedno su… više »

STVARNO?

Zašto su muškarci češće nevjerni?

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Iako su žene strože kada je u pitanju definicija nevjere, blaže su kada treba oprostiti istu, pokazalo je istraživanje koje je proveo portal Ilicit Encounters na 1200 ispitanika.… više »

EHHH...

Žene skrivaju preljub bez problema

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Žene mogu utvrditi je li vjerojatno da će muškarac biti nevjeran samo gledajući u njegovo lice no muškarci ne posjeduju te sposobnosti da otkriju preljubnicu. Znanstvenici sa… više »

EH, DA... :)

Oproštajni seks - da ili ne?

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Oproštajni seks neće spasiti vezu, a ako se dogodi vjerojatno će trajati samo nekoliko tjedana. Zašto onda imamo toliku želju da nam kraj veze bude… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
UPS!

Kada je seks najluđi?

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Seks ima dosta mitova, a jedan od češćih je da su adolescenti 'najluđi', a osobe srednje dobi 'najdosadnije.' Međutim, istraživanja tvrde potpuno suprotno. Naime, upravo ljudi u… više »