Seks
MA DA?

Žene koje žele više seksa trebaju - vježbati!

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Vježbanje će vam donijeti puno blagodati za zdravlje, no i još jednu stvar o kojoj vjerojatno niste ni sanjali - više seksa! Naime, studija provedena u Velikoj Britaniji, na… više »

HE HE

Zašto su noćne erekcije dobra stvar?

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Jeste li se u zadnje vrijeme probudili usred noći, a vaš mali prijatelj stoji uspravno i ponosno? Ako jeste (nadamo se da jeste), vjerojatno ste se pokušali sjetiti što… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK

3 vrste seksa koje morate isprobati

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Seks se vrlo često pretvori u rutinu i iste situacije, koje posljedično stvaraju istu energiju. No,  rutina oduzima uzbuđenje i dinamiku u seksu i ponekad se pretvara u pasivnu… više »

AHA!

5 ključeva bržeg orgazma

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Orgazam je nekima nedostižan, drugima treba duugo do njega, a ima i onih koji bi to malo ubrzali, barem u situacijama kad nemaju previše vremena. E, za takve, evo pet savjeta: Bez… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
MA DA?

Kvaliteta seksa ovisi i o mjestu

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Seks je dobar kad je dobar i partner, a onda je potpuno nebitno gdje ste... barem tako zvuči mit koji smo svi čuli nebrojeno puta, no izgleda da to baš i nije tako - mjesto je zapravo… više »

Seksualni odnosi bude emocije htjeli mi to ili ne
EHHH...

Zašto je ženama seks za jednu noć gori nego muškarcima

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Neobavezan iliti seks za jednu noć ženama je u pravilu gore iskustvo nego muškarcima - oni se njime hvale, a one obično šute kao zalivene jer ih je sram... iako je za takav… više »

ZNATE LI?

Koliko seksa je - normalno?

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Postavljaju se pitanja koliko često prosječni parovi  imaju seksualne odnose u čvrstim vezama? Odgovor je obično od jednom tjedno do jednom mjesečno. Kad stručnjaka Ian Kernera… više »

OZBILJNO?

Hormoni su ključ dobrog seksa?

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Jeste li znali da vaši hormoni mogu biti ključni za dobar seks i redovito postizanje orgazama? Naime, vaši se hormoni mijenjaju tijekom čitavog menstrualnog ciklusa, a upravo… više »

OPA :)

Zašto se muškarci pale na starije žene?

objavljeno prije 9 mjeseci

Muškarci obično preferiraju mlađe žene, a o primjerima takvih odnosa ima priča i priča... no, ima onih kojima je draže starije, pa da vidimo koji su razlozi iza toga: Emocionalna… više »

SAVJETI :)

Meditacijom do boljeg seksa

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Meditacija odlično utječe na duh i tijelo, oslobađa nas anksioznosti, umanjuje depresiju, opušta nas, rasterećuje briga i time dobro djeluje i a naše fizičko… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci uvijek pretjeruju u broju bivših?

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Bivši partneri nerijetko postanu opterećenje u novoj vezi, naročito kad dođe onaj nezgodni trenutak u kojem se partneri zapitaju koliko ih je onaj drugi imao/la prije... a odgovor je… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Seks je najbolji lijek za nesanicu

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Nesanica i ostali problemi sa spavanjem zapravo su prilično lako rješivi - umjesto da se kljukate tabletama, bile one biljne ili čista kemija, bolje vam je da se bacite na… više »

EHHH...

Nezgodne nuspojave kontracepcije

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Kontracepcijske pilule sve su popularnije - više od 60 posto žena između 15 i 44 godina trenutno ih koristi kao oblik kontracepcije ili regulator hormona. No, osim… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
MMMM

7 erogenih zona na muškom tijelu

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Erogena zona može biti gotovo svaki dio tijela ako je uzbudljivo i pravilno dirate, postoje neka područja koja su osjetljivija od drugih. Stručnjaci opisuju najseksi mjesta na… više »

MA DA?

Vole li žene seks?

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Seks jednostavno nije ugodno, već bolno uskustvo za velik broj žena, tvrdi novo istraživanje provedeno na više od 1.200 odraslih osoba. Tvrtka Durex došla je do statistike da… više »