Seks
SAVJETI

Kako vratiti strast u vezu?

objavljeno prije 11 mjeseci i 7 dana

Dugo ste u vezi i zatrpani ste obvezama pa ste pomalo već zaboravili koliko je intimnost važna i što znači strast u odnosu. Donosimo vam nekoliko jednostavnih savjeta za vraćanje… više »

OPA :)

Tri ženske tajne želje u krevetu

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Seks u današnje doba ne smije biti tabu tema, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. No, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje… više »

WOW!

5 trendi poza u seksu

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Seks je sjajna stvar i zbog toga što vašem umu stalno postavlja nove izazove po pitanju zadovoljavanja partnera, barem ako spadate u osobe koje o tome svjesno… više »

POMOZITE SEBI

5 znakova da vam je seks u banani

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Seksualni život jedan je od ključnih dijelova zdrave veze, pa ako imate i trunku sumnje da u vašem nešto ne štima, napravite sve kako biste to promijenili. Naravno, samo… više »

UPS!

Želite povećati svog malog prijatelja? Razmislite...

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Operativni zahvati povećanja penisa ne uspijevaju i mogu biti vrlo riskantni, pokazala je najnovija studija u petak, objavljena u časopisu Sexual Medicine Reviews. Studija obuhvaća i meta… više »

ZANIMLJIVO :)

Koliko često udane žene vode ljubav?

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Brak i seks ponekad je teško spojiti - iako je svaki brak drugačiji, a odnosi između partnera ne mogu se uspoređivati, posljednje istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
STVARNO?

Koliko treba trajati seks, ako pitamo žene

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Kod većine parova seks traje između pet i osam minuta, ne uključujući predigru koja je važna za potpuni seksualni užitak. S obzirom na današnji užurbani ritam života ne čudi… više »

STVARNO?

Hrana koja ubija želju za seksom

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Imate problema s iibidom, svejedno je jeste li to vi ili partner, a uzrok mu nisu svakodnevne brige i problemi? Možda je stvar u hrani koju jedete. Hrana utječe na hormone pa želite li bolju… više »

STVARNO?

Kada nevjera može spasiti brak?

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Prevare se rijetko kada događaju s namjerom da se povrijedi partner ali rezultat može biti izrazito bolan za obje strane. Afere u velikom postotku nisu vezane samo za seks već za neke dublje… više »

SAVJETI :)

Kako vratiti seks u vezu?

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Veza u kojoj nema seksa zvuči kao noćna mora, no vjerovali ili ne, to je stvarno postala gotovo pa normalna stvar - nedavna anketa koju je provela tvrtka BodyLogicMD pokazala je da… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
LOOL

Humor je preduvjet sjajnog seksa

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

Prema studiji koju je objavio dnevnik "Socioaffective Neuroscience & Psychology", jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik. Stručnjaci su… više »

HE HE

Što je muškarcima najvažnije u seksu?

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci tijekom seksa postižu orgazam u 95 posto slučajeva, dok kod žena taj postotak iznosi od 50 do 70 posto. Istovremeno, neke žene se žale kako je muškarcima bitan samo… više »

MA DA?

Orgazam je lakše doživjeti - u čarapama?!

objavljeno prije 1 godinu

Orgazam je, nažalost, mnogim ženama nedosanjani san, a ako i vi spadate u one koje s tim imaju velik problem, imamo savjet za vas - kad sljedeći put vodite ljubav, ostavite čarape na nogama.… više »

AHA!

5 uzročnika nedostatka volje za seksom

objavljeno prije 1 godinu

Seks je zabavan, dobar, opuštajuć... nastavi niz. No, bez obzira na sve to, ima ljudi koji jednostavno nemaju seksualne želje... a samo jako rijetki to nemaju oduvijek. Ostali,… više »

OPA :)

Zanimljive muške erogene zone

objavljeno prije 1 godinu

Muškarce shvaćamo kao da su jednostavni u krevetu, odnosno da ih je vrlo lako uzbuditi, dok su žene potpuno druga priča - komplicirane i pipkave... No, stvari nisu crno bijele, pa i… više »