Seks
SAVJETI :)

Kako uskladiti seksualne satove

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Manjak seksa u vezi najčešće spominju muškarci, iako bi i žene imale puno toga za reći... no, problem bi mogao biti jednostavna neusklađenost "seksualnih satova". Naime,… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
HE HE

Popodnevni odmor u krevetu - aktivni!

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Vikend u krevetu s partnerom - većina je o tome sanjala, neki i stvarno napravili, a još više njih pričalo bajke o tome... no, bilo kako bilo, možda će vam to pasti češće… više »

HE HE

Glasni u seksu ili ne?

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Ljudi imaju različite želje kada je riječ je o seksu. Na primjer, neki vole biti romantičan i nježan seks, dok su drugi puno aktivniji i agresivniji. Zapravo ne postoji pravi… više »

HMMM...

Vole li žene uopće seks?

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Muškarci obično optužuju žene da im seks baš i nije nešto, a izgleda da su u pravu, no iz prilično nezgodnog razloga na koji sigurno ne misle kada tako nešto kažu.… više »

EHHH...

Neobičan razlog muških problema u krevetu

objavljeno prije 8 mjeseci

Zagađenje zraka može utjecati na na muškarčeve sposobnosti u krevetu, upozorili su znanstvenici. Naime, novo je istraživanje pokazalo kako je izloženost toksičnim automobilskim… više »

HE HE

Trava i seks - ženama je to super

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Droge i seks... fali još samo rock'n'roll i eto ti moderne Sodome i Gomore, barem su tako mislili naši djedovi i bake. No, ako pitate stručnjake, marihuana ide ruku pod ruku sa… više »

STVARNO?

Seks je jedan od uzročnika - neplodnosti?!

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Neplodnost postaje sve izraženiji zdravstveni problem, a na listi uzročnika nalazimo neizbježni duhan, lošu prehranu, zagađenje, gadgete i usku odjeću, ali i nešto što ne… više »

ZNATE LI?

Što žene ne vole u krevetu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Čarobna formula za usrećivanje žena jednostavno ne postoji. No, možda ni zaobilazni put nije loša ideja: pitat ćemo žene što NE žele, da bismo lakše shvatili što… više »

SAVJETI

Male varijacije u seksualnim pozama rade čuda!

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Rutina je zapravo prilično nepožljna stvar, bez obzira o kojem se segmentu života radilo - naravno, najgore je kad zavlada spavaćom sobom... Ipak, ma koliko mi mislili da se to neće dogoditi,… više »

PRIPAZITE :)

8 najčešćih pogrešaka u krevetu

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Muškarci su savršeni u kreveti, apsolutni su carevi i zna se naravno da svo to savršeno dolazi iz njihovih glava... pa evo glavnih pogrešaka: Prva pogreška… više »

AHA!

Sve tajne ženske požude

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Došli smo do saznanja da se muška i ženska požuda u mnogočemu razlikuju. Desetljećima znanstvenici vjeruju kako je muška požuda intenzivnija i snažnija od ženske… više »

AHA!

5 prirodnih afrodizijaka

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Poticanje seksualne želje nekad nije baš jednostavno i romantika je nedovoljna - kako ne biste posezali za plavim pilulicama, pojedite nešto od ovoga... i ne, nisu one namirnice… više »

TRIKOVI

Kako pomoći dragome da izdrži duže

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Muškarci lakše postižu orgazam od žena, što u prijevodu znači da su puno brže "gotovi" i spremni za spavanje... pa ne čudi da je to i prijevremena… više »

ZNATE LI?

Čega ženama nedostaje u krevetu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Jeste li ikad pitali da li ste dobar ljubavnik? Naravno da jeste, vjerujemo da nema muškarca koji su ti pitanje nije postavio barem jednom u životu. No, ovdje ipak mislimo na… više »

OPA :)

5 stvari koje seks radi za ljepotu

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Seks ne utječe samo na raspoloženje, već nas može i proljepšati, pa evo pet učinaka koje redovni seks ima na naš izgled. Grudi - uzbuđenje utječe na izgled grudi, preciznije,… više »