Seks
HE HE

Najveće brige u seksu

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Seks je obično malo kompliciranija stvar, pa se ljudi nerijetko odluče za posjetu terapeutu kako bi "riješili svoje probleme"... Naravno, većina ih zapravo nema apsolutno nikakve… više »

O, DA ;)

Seksom se može smanjiti stres

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Sigurno mislite da svi položaji u seksu smanjuju stres i tjeskobu, nije li to poanta orgazma? Svakako se vaše tijelo tijekom seksa opušta. Međutim, često je osoba koja je… više »

ZNATE LI?

Mjere za savršen orgazam

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Znanstvenici s Medicinskog fakulteta u Indianapolisu imali su vremena pa su se pozabavili anatomijom vagine. Otkrili su da u postizanju orgazma nije ključno umijeće partnera, nego oblik… više »

ZANIMLJIVO :)

Zajednička osobina nevjernima je...

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Preljubnici zarađuju prosječno 52.000 funti (što je oko 440.000 kuna) godišnje i vjerojatnije će biti muškarac, otkrila je nova studija. Prema podacima prikupljenim od… više »

NNOVO "nORMALNO"

Nove upute za vođenje ljubavi

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Ako ulazite u seksualni odnos s partnerima izvan kućanstva, svedite njihov broj na minimum i porazgovarajte o rizicima prije seksa Služba javnoga zdravstva u New Yorku ažurirala je svoje… više »

OČEKIVANO?

Seks je lakši kad ste - atraktivni

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Svijet siguno nije nego pravedno mjesto, a to je posebno slučaj s atraktivnim ljudima - život je jednostavno lakši lijepim ljudima. Oni će zarađivati bolje, imati više… više »

STVARNO?

Postoje dva tipa seksualnosti?

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

O seksu se danas sve više govori, ali uz to dolazi i do širenja zabluda o tome kakav bi seks trebao biti, koliko bi trebao trajati, koliko bi se često trebali seksati i kako. U… više »

NIJE DOBRO ;)

Kad se pale muškarci, a kad žene?

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

U vezi ste i čini vam se da imate puno manje seksa nego što želite. Možda je problem samo u sinkronizaciji - doslovno. Prema istraživanju koje je provela tvrtka za… više »

MMMM

5 savjeta kako začiniti seksualni život

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Budite spontani - čak i odličan seks može postati monoton ako sve obavljate rutinski. "Muškarci vole kada su žene spontane i samopouzdane kada je riječ o njihovim… više »

OPA :)

Svi putevi vode do klimaksa

objavljeno prije 3 mjeseca

Usne, klitoris, bradavice, vrat, ušne resice - sve su to mjesta na tijelu koja nam jamče užitak, no postoje i oni predjeli za koje bismo rekli da nemaju veze sa seksom, a ustvari… više »

SAVJETI :)

Par savjeta o boljem seksu_

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Savjeti kliničke psihologinje dr. Bea Jaffrey i psihijatrice i terapeutkinje Mary Jo Rapini mogu vam pomoći da više uživate u spavaćoj sobi. Što vas pali?… više »

MA DA?

Orgazam je znak dobrog seksa? Ne baš...

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Loš seks je nešto što ste vjerojatno doživjeli, ali i pokušavate zaboraviti. Znate one trenutke kada ste previše umorni, pod stresom ili vam… više »

HE HE

Neki su jednostavno - preljubnici

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Nevjera je loša za brak, definitivno - uglavnom, statistike otkrivaju da polovica brakova završava razvodom, a više od 50 posto muškaraca i žena ima izvanbračne… više »

LOŠE...

Žene često osjećaju sram i krivnju - u seksu

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

U nedavnom istraživanju u kojem su sudjelovale mlade žene uočen je zapanjujući trend, polovica sudionica ima problema sa seksom, a jedna petina je imala barem jednu seksualnu disfunkciju.… više »

UPS!

Problem koji je sve češći u seksu

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Novopečeni pojam 'mrtva spavaća soba' opisuje vezu u kojoj par nema seksualne odnose na duži vremenski period pa tako u pitanju mogu biti i mjeseci ili godine. I to je nevjerojatno… više »