Seks
HE HE

Najbolji seks u doba korone je jutarnji

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Jutarnja rutina svakoga od nas je drugačija i uključuje razne aktivnosti, međutim koliko često u nju uključujete seks? Ako jutarnje aktivnosti u krevetu nisu česti dio vaše rutine,… više »

OPA :)

Kad su ženski orgazmi - gromoviti

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Orgazam se već pretvorio u pravu znanost, naročito nakon cijele sile istraživanja koja govore da ga žene sve češće ne doživljavaju. Stoga, vrijedi znati da postoje neke… više »

POSLUŠAJTE

Savršen seks u tri koraka

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Savjeti za dobar seks literatura koja se uvijek čita - nekad poskrivećki, nekad javno uz komentare, no ne mogu ostati bez pažnje. Bez obzira što ih ima vjerojatno jednako kao i… više »

OPREZNO

Muški problemi u seksu

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Muškarci imaju problema u seksu češće nego što mislimo - svaki treći, po nekim procjenama, prilično često ne može normalno obaviti seksualni odnos. Najčešći… više »

HE HE

Seks u doba korone

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Po pitanju vođenja ljubavi u vrijeme koronavirusa, kad je ljudima rečeno da izbjegavaju socijalizaciju, profesor medicine pri britanskom sveučilištu 'East Anglia' Paul Hunter,… više »

WOW!

3 činjenice o ljudskoj seksualnosti

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Na stranicama TED-a Christopher Ryan pozabavio se nekim od najčešćih mitova i priložio istraživanja koja su pokazala da se ne radi o istini. Njegov je cilj, kako sam… više »

OPA :)

Seks koji se pamti...

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Muškarci uvijek žele ostati zapamćeni kao dobri ljubavnici, štoviše, najbolji koji je žena imala u životu, no imamo prilično loše vijesti za sve muževe - oni nisu… više »

HEH?!

Zašto zapravo muškarci cvile za seksom

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Muškarci su dokazano otporniji od žena na stres, no on ipak ostavlja posljedice na njih, stoga je želja za velikim količinama oksitocina, hormona sreće koji se pojavljuje tijekom… više »

PRIPAZITE

Vagina i oralni seks

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Kod većine parova primanje ili pružanje oralnog seksa je dio seksualnog života, ali bez obzira što je dio užitka nema puno informacija o tome koliko je siguran za zdravlje. "Oralni… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
OPA :)

Koliko žene razmišlaju o seksu - dnevno?

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Žene baš ne vole razgovarati o svojim seksualnim maštarijama, barem ne s muškarcima - prijateljice su ipak druga kategorija. Dapače, većina će ih reći kako uopće ni ne… više »

HE HE

Dobar seks - savjeti

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Dobar seks je najbolji začin svake veze - možete vi biti romantični do bola, ali ako nema dobrog seksa, uvijek će nešto ostati nedorečeno.... Pa da vidimo kako do tog "dobrog seksa"… više »

STVARNO?

Što ubija seks?

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Novopečeni pojam 'mrtva spavaća soba' opisuje vezu u kojoj par nema seksualne odnose na duži vremenski period pa tako u pitanju mogu biti i mjeseci ili godine. I to je nevjerojatno… više »

SAVJETI :)

7 stvari koje je dobro raditi nakon seksa

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Vjerovali ili ne, ono što radite nakon seksa jednako je važno kao i predigra prije seksa. Neke od nas vole zadrijemati, druge popušiti cigaretu, treće ležati u tišini,… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
HOPA CUPA

Koliko se seksaju sretni parovi?

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Ključna stvar u vezi je, naravno, seks... pa ne čudi da su se znanstvenici zainteresirali za temu i došli su do zaključka kako parovi koji opušteno razgovaraju o seksu imaju… više »

ZNATE LI?

Kada žene žele seks?

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Dame, ukoliko niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti. Najnovije istraživanje kaže da postoji veza između vođenja ljubavi i dana u tjednu ili mjesecu. Na ženski libido utječu… više »