« Seks
objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana
SAVJETI

Što radi hrkanje vašem seksualnom životu?

Definitivno, hrkanje je jedan od najvećih ubojica seksualnog života, pokazalo je istraživanje jedne britanske tvrtke

Nije to dobro za vas...
Nije to dobro za vas... (Arhiva)
Više o

hrkanje

,

seksualni život

Znamo da muškarci hrču, i to prilično češće od žena, no ono što je najgore je to što hrču i glasnije i stalno, tako da žene jednostavno ne dolaze do izražaja.

Koliko ste samo puta otišle prve u krevet ne bi li uspješno zaspale prije nego što On dođe i upali motorku, da najbolje objasnimo...

Definitivno, hrkanje je jedan od najvećih ubojica seksualnog života, pokazalo je istraživanje jedne britanske tvrtke koje je utvrdilo da se, u slučaju da jedan partner hrče, barem polovica parova svađa zbog toga najmanje jednom tjedno.

No, loše vijesti tu ne staju ... četvrtina će ljudi otići spavati u drugu sobu zbog partnerovog hrkanja, a svaki je deseti par preumoran za seks (ili im je partnerovo hrkanje ubilo i ono malo volje što im je ostalo).

Najčešće metode zaustavljanja terora u krevetu je poslovičan udarac u partnerova rebra, dok svaka deseta osoba "slučajno" partnera otkotrlja s kreveta na pod.

Sve ove nevolje partnera koji ne hrče ostavljaju umornim, pospanim i iscrpljenim. Kako se riješiti problema? Osim onih koji su jednostavno fiziološke naravi i mogu se riješiti operacijom, drugi trebaju paziti na težinu, unos alkohola i spavati na boku.

Probajte malo zamisliti sebe u toj situaciji ... pa vidite hoćete li pomoći partneru ili ne.

17.09.2024. 20:04:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    17.09.2024. 21:51
    Mnigima smeta
Novi komentar
nužno
nužno