Skijanje nema prethodne stranice
NOVA SEZONA

Skijanje na Eurosportu počinje 28. listopada

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Zima je bliže nego mislimo, u stvari toliko blizu da nas već u subotu i nedjelju, 28. i 29. listopada na ledenjaku Rettenbachu iznad austrijskog Soeldena očekuje start Svjetskoga kupa. Dan… više »

SKIJANJE

Natjecanje skijaških zvijezda na Svjetskom prvenstvu pratite na Eurosportu

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju najsjajniji je događaj zimske sezone, a Eurosport će natjecanja iz St. Moritza prenositi uživo na svim platformama od 7-19. veljače 2017.… više »

SNOW QUEEN

Marcel Hirscher treći put uzastopno pobijedio na Sljemenu

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Marcel Hirscher je novi/stari kralj Sljemena, jer je s fenomenalne dvije vožnje uvjerljivo pobijedio. Jedini koji je uspio ostati manje od sekunde iza njega je i dalje vodeći u ukupnom… više »

SNJEŽNA KRALJICA

Mikaela Shiffrin obranila sljemensku krunu

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Mikaela Shiffrin je Snježna kraljica, obranila je ovu laskavu titulu uvjerljivom pobjedom na Sljemenu ispred Katrin Zettel i Nine Loeseth s najvećom razlikom do sada - 1.68 sekundi. Shiffrin… više »

BRAVO

Mikaela Shiffrin olimpijska pobjednica u slalomu

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Mikaela Shiffrin pokazala je da nadimak mala Janica nosi s pravom, jer je postala najmlađa olimpijska pobjednica u slalomu u povijesti. Niti 19 godina stara Amerikanka šokirala je… više »

Ted Ligety
ČESTITAMO

Ligetyju zlato u veleslalomu, Kostelić neprepoznatljiv

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Ted Ligety osvojio je zlato u veleslalomu na OI u Sočiju, potvrdivši tako status najboljeg veleslalomaša zadnjih nekoliko godina. U prvoj je vožnji potpuno deklasirao… više »

BRAVO!!!

Tina Maze osvojila zlato u veleslalomu, drugo na OI

objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca

Tina Maze osvojila je drugo zlato na Olimpijskim igrama u Sočiju, i to u svojoj najdražoj disciplini, veleslalomu. Drugo je mjesto pripalo Anni Fenninger, kojoj je to također druga medalja na… više »

SOČI 2014

Kjetil Jansrud uzeo zlato u superveleslalomu, naši slabi

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Kjetil Jansrud olimpijski je pobjednik u superveleslalomu, a Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim su zauzeli prilično loša mjesta, 19. i 24. Ivica je krenuo prvi, odvozio bez… više »

ZOI

Ivica Kostelić osvojio srebro u kombinaciji

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Ivica Kostelić je srebrni kombinatorac na Olimpijskim igrama u Sočiju, treći puta za redom ostao je na drugoj stepenici pobjedničkog postolja.  Nakon sjajnog spusta u kojem je ostvario… više »

IDEMO!

Ivica Kostelić sjajno odradio spust, čeka se slalom

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Ivica Kostelić odlično je krenuo u današnju utrku života, olimpijsku superkombinaciju. Nakon spusta nalazi se na sedmom mjestu sa zaostatkom od 0.93 sekunde za vodećim Kjetilom… više »

BRAVO

Tini Maze olimpijsko zlato u spustu

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Tina Maze ispunila je san i postala osvajačica zlatne olimpijske medalje. Podvig je ostvarila u spustu, nakon što je razočarala najviše samu sebe neuspjehom u kombinaciji. Po… više »

BRAVO

Mayeru zlato u spustu, Miller i Svindal bez medalje

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Matthias Mayer olimpijski je probjednik u spustu, nastavljajući tako niz čudnovatih pobjednika u ovoj disciplini na Olimpijskim igrama koji je počeo s anonimnim Benom Johnsonom u Sarajevu… više »

ŠTETA?!

Otkazana Snježna kraljica!

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Snježna kraljica je otkazana, jer je kontrola FIS-a na čelu s nekadašnjim švicarskim veleslalomašem Hansom Pierenom zaključila da vremenski uvjeti nisu dovoljno dobri za… više »

1959.-2013.

Umro slovenski skijaš Boris Strel

objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca

Boris Strel pripadao je generaciji slovenskih skijaša koji su vladali u osamdesetima, pamtit će ga se, između ostalog, kao prvog skijaša s područja bivše Jugoslavije koji… više »

BRAVO!

Tina Maze: "Počela sam s pobjedama, završila sam s pobjedama!"

objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Na zadnjoj utrci sezone u veleslalomu Tina Maze je s prednošću od 35 stotinki sekunde pobijedila svjetsku prvakinju, Francuskinju Tessu  Worley. Treća je bila Švicarka Lara… više »