Skijanje
LOGISTIČKI PROBLEMI

Val d'Isere bi mogao biti otkazan zbog nedostatka snijega

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Zbog nedostataka snijega na francuskom skijalištu Val d'Isere, utrke Svjetskog kupa koje su se trebale održati 10. i 11. prosinca mogle bi biti prebačene u američi Beaver Creek u… više »

TRENING UOČI UTRKE

Kostelić razočaran stazom u Lake Louiseu

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Najbolji skijaš svijeta Ivica Kostelić osvojio je 24. mjesto na prvom treningu spusta u kanadskom Lake Louiseu, dok je Natko Zrnčić-Dim zauzeo 45. mjesto. Na treningu su nastupila… više »

SKIJAŠKO TRČANJE

Uvjerljiva pobjeda Marit Björgen

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Norvežanka Marit Björgen pobjednica je natjecanja na 10 kilometara u norveškom Sjusjoenu, prve utrke sezone Svjetskog kupa u skijaškom trčanju, javlja Hina. Bjoergen je… više »

SVJETSKI KUP

Otkazan slalom u Leviju jer nema snijega

objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci

Međunarodni skijaški savez (FIS) u četvrtak je otkazao utrke slaloma za Svjetski kup koje su se trebale održati u finskom Leviju 12. i 13. studenoga zbog nedostatka snijega i… više »

KRAJ KARIJERE?

Nakon nove ozlijede Palanderova karijera pod upitnikom

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Finski skijaš Kalle Palander (34) ponovno je teže ozlijedio koljeno. Proteklog vikenda na otvaranju sezone Svjetskog kupa na veleslalomu u Soeldenu stradali su mu križni ligamenti i… više »

VELESLALOM

Kostelić započeo novu sezonu sjajnim petim mjestom u Soldenu

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je peto mjesto na prvoj ovosezonskoj utrci veleslaloma u Svjetskom kupu, koja je odražana u Soeldenu u nedjelju, s vremenom 2:23.16 i… više »

SVJETSKI KUP

Ivica Kostelić 18. nakon prve vožnje u Soldenu

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić plasirao se u nedjelju u drugu vožnju veleslaloma, prve utrke Svjetskog kupa u Soeldenu, nakon što je sa zaostatkom od 1.70 sekundu… više »

VELESLALOM

Unatoč ozlijedi Vonn prva u Soldenu

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Amerikanka Lindsey Vonn pobjednica je prvog veleslaloma sezone održanog u austrijskom Soldenu, dok jedina hrvatska predstavnica Sofija Novoselić nije izborila plasman u drugu vožnju nakon… više »

POČETAK SEZONE

Brignone u vodstvu, Novoselić bez druge vožnje u Soldenu

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Talijanka Federica Brignone nalazi se u vodstvu nakon prve vožnje veleslaloma u Soldenu, uvodne utrke Svjetskog kupa u alpskom skijanju. Jedina hrvatska predstavnica Sofija Novoselić nije… više »

KRITIKE

Bode Miller uputio oštre kritike FIS-u

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Nova pravila koja Međunarodna skijaška federacija uvodi u sezoni 2012/13. naišla su na brojne kritike, a jedan od najžešćih protivnika slavni je američki skijaš… više »

SERGE LANG TROFEJ

Kostelić primio nagradu za najboljeg skijaša godine

objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci

Ivica Kostelić primio je večeras u austrijskom Soeldenu primio nagradu za najboljega skijaša godine "Serge Lang trofej", piše Hina. Nagradu dodjeljuje Međunarodno udruženje… više »

PRIPREMA ZA NOVU SEZONU

Kostelić i skijaška reprezentacija počeli s treninzima u Zermattu

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Naša skijaška reprezentacija počela je pripreme za predstojeću sezonu u švicarskom Zermattu, a među njima se nalazi i prošlogodišnji pobjednik Svjetskog… više »

ZOI 2018.

Južnokorejski grad Pyeongchang domaćin ZOI 2018.

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Na svom zasjedanju u južnoafričkom gradu Durbanu, Međunarodni olimpijski odbor izabrao je južnokorejski Pyeongchang za domaćina Zimskih olimpijskih igara 2018. godine, prenosi Hina.… više »

NOVA SEZONA

Počele ljetne pripreme za Kostelića i ekipu na ledenjaku Zermatt

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Osvajač Svjetskog kupa i najtrofejniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić otputovao je sa svojim timom na pripreme za novu sezonu, piše Hina. Ljetne će pripreme Ivica održati na… više »

NAJOPASNIJI SPUST

Grugger se nakon stravičnog pada vraća na Streif

objavljeno prije 13 godina

Iako je ove godine teško pao na treningu spusta u Kitzbuehelu, austrijski skijaš Hans Grugger i dalje namjerava skijati u Svjetskom kupu i ne osjeća strah kada je u pitanju… više »